Blog

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszold√≥ eszk√∂z egyik nagy elŇĎnye, hogy a szok√°sos tev√©kenys√©gek k√∂zben is haszn√°lhat√≥. R√°ad√°sul cs√∂kkenti a napi stresszt. √ćgy val√≥j√°ban a rendk√≠v√ľl elfoglalt emberek napi √ľtemez√©s√©be is belef√©r.

bŇĎvebben

A zene és a memória

A zen√©nek az elm√©re gyakorolt hat√°s√°ra a k√∂zelm√ļltban megjelent egy kiadv√°ny amely meg√°llap√≠totta, hogy a zene az agyunk olyan r√©sz√©ben t√°rol√≥dik, amelyet az Alzheimer-k√≥r vagy a demencia nem √©rint.

bŇĎvebben

Ismerkedés az anyagokkal: zebrafa

A zebrafa egy l√©tezŇĎ fafajta fantasztikus tulajdons√°gokkal, mint p√©ld√°ul a csod√°latos hangz√°s, a k√ľl√∂nleges megjelen√©s √©s fantasztikus k√∂rnyezeti zajszŇĪr√©s.

bŇĎvebben

LSTN Black Friday Hét

A black friday h√©t keretein bel√ľl h√°rom LSTN term√©k √°r√°t cs√∂kkentett√ľk. Ne maradj le r√≥luk, mert tudod; “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- √©s f√ľlhallgat√≥ja!”

bŇĎvebben

Az LSTN √©s az √ļjrahasznos√≠t√°s

Val√≥sz√≠nŇĪleg hallottad √©s l√°ttad m√°r, hogy minden term√©k√ľnk elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz fenntarthat√≥, term√©szetes √©s √ļjrahasznos√≠tott anyagokkal dolgozunk. Az LSTN alapvetŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©hez hozz√°tartozik a bolyg√≥nk fenntarthat√≥ j√∂vŇĎj√©hez val√≥ gondolkod√°sm√≥d √©s cselekedet.

bŇĎvebben

Ismerkedés az anyagokkal: bambusz

A bambusz sokkal tart√≥sabb, mint a mŇĪanyag vagy m√°s szintetikus anyag, ez√©rt haszn√°ljuk a f√ľlhallgat√≥inkhoz. Mit jelent ez pontosan? T√∂bbek k√∂z√∂tt azt, hogy megfelelŇĎ odafigyel√©s mellett, ezeket a f√ľlhallgat√≥kat sokkal tov√°bb tudod haszn√°lni.

bŇĎvebben

Ingyenes Szállítás

Nincs jobb alkalom, hogy rendelj! Email címed megadásával megajándékozunk egy ingyen szállítás kuponnal.

Adatvédelem

K√∂sz√∂nj√ľk! Itt a k√≥dod, amelyet a kos√°r oldalon tudsz haszn√°lni: lstn2021p

Pin It on Pinterest

A honlap tov√°bbi haszn√°lat√°hoz a s√ľtik haszn√°lat√°t el kell fogadni. Tov√°bbi inform√°ci√≥

A s√ľti be√°ll√≠t√°sok enn√©l a honlapn√°l enged√©lyezett a legjobb felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny √©rdek√©ben. Amennyiben a be√°ll√≠t√°s v√°ltoztat√°sa n√©lk√ľl ker√ľl sor a honlap haszn√°lat√°ra, vagy az "Elfogad√°s" gombra t√∂rt√©nik kattint√°s, azzal a felhaszn√°l√≥ elfogadja a s√ľtik haszn√°lat√°t.

Bez√°r√°s