fbpx

LSTN Blog

A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ anyagokb√≥l k√©sz√ľlt f√ľlhallgat√≥k hangz√°sa

A f√©m f√ľlhallgat√≥k jobban hangzanak, mint a mŇĪanyagok? A f√°b√≥l k√©sz√ľlt f√ľlhallgat√≥ jobban hangzik, mint a f√©m? Seg√≠t√ľnk Neked abban, hogy elmagyar√°zzuk, mire sz√°m√≠thatsz az egyes anyagok eset√©ben.

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszold√≥ eszk√∂z egyik nagy elŇĎnye, hogy a szok√°sos tev√©kenys√©gek k√∂zben is haszn√°lhat√≥. R√°ad√°sul cs√∂kkenti a napi stresszt. √ćgy val√≥j√°ban a rendk√≠v√ľl elfoglalt emberek napi √ľtemez√©s√©be is belef√©r.

bŇĎvebben
LSTN Black Friday Hét

LSTN Black Friday Hét

A black friday h√©t keretein bel√ľl h√°rom LSTN term√©k √°r√°t cs√∂kkentett√ľk. Ne maradj le r√≥luk, mert tudod; “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- √©s f√ľlhallgat√≥ja!”

Az LSTN √©s az √ļjrahasznos√≠t√°s

Az LSTN √©s az √ļjrahasznos√≠t√°s

Val√≥sz√≠nŇĪleg hallottad √©s l√°ttad m√°r, hogy minden term√©k√ľnk elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz fenntarthat√≥, term√©szetes √©s √ļjrahasznos√≠tott anyagokkal dolgozunk. Az LSTN alapvetŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©hez hozz√°tartozik a bolyg√≥nk fenntarthat√≥ j√∂vŇĎj√©hez val√≥ gondolkod√°sm√≥d √©s cselekedet.

Ismerkedés az anyagokkal: bambusz

Ismerkedés az anyagokkal: bambusz

A bambusz sokkal tart√≥sabb, mint a mŇĪanyag vagy m√°s szintetikus anyag, ez√©rt haszn√°ljuk a f√ľlhallgat√≥inkhoz. Mit jelent ez pontosan? T√∂bbek k√∂z√∂tt azt, hogy megfelelŇĎ odafigyel√©s mellett, ezeket a f√ľlhallgat√≥kat sokkal tov√°bb tudod haszn√°lni.