fbpx

LSTN Blog

K√∂rnyezetbar√°t rekl√°maj√°nd√©kok ‚Äď √≠gy tŇĪnhet ki a Te c√©ged is versenyt√°rsaid k√∂z√ľl!

Itt az ideje k√∂rnyezetbar√°t rekl√°maj√°nd√©kokat aj√°nd√©kozni az √ľgyfeleidnek √©s partnereidnek, hiszen ez kiemel t√©ged a konkurenseid k√∂z√ľl.

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszold√≥ eszk√∂z egyik nagy elŇĎnye, hogy a szok√°sos tev√©kenys√©gek k√∂zben is haszn√°lhat√≥. R√°ad√°sul cs√∂kkenti a napi stresszt. √ćgy val√≥j√°ban a rendk√≠v√ľl elfoglalt emberek napi √ľtemez√©s√©be is belef√©r.

bŇĎvebben
A zene és a memória

A zene és a memória

A zen√©nek az elm√©re gyakorolt hat√°s√°ra a k√∂zelm√ļltban megjelent egy kiadv√°ny amely meg√°llap√≠totta, hogy a zene az agyunk olyan r√©sz√©ben t√°rol√≥dik, amelyet az Alzheimer-k√≥r vagy a demencia nem √©rint.

Ismerkedés az anyagokkal: zebrafa

Ismerkedés az anyagokkal: zebrafa

A zebrafa egy l√©tezŇĎ fafajta fantasztikus tulajdons√°gokkal, mint p√©ld√°ul a csod√°latos hangz√°s, a k√ľl√∂nleges megjelen√©s √©s fantasztikus k√∂rnyezeti zajszŇĪr√©s.

LSTN Black Friday Hét

LSTN Black Friday Hét

A black friday h√©t keretein bel√ľl h√°rom LSTN term√©k √°r√°t cs√∂kkentett√ľk. Ne maradj le r√≥luk, mert tudod; “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- √©s f√ľlhallgat√≥ja!”

Az LSTN √©s az √ļjrahasznos√≠t√°s

Az LSTN √©s az √ļjrahasznos√≠t√°s

Val√≥sz√≠nŇĪleg hallottad √©s l√°ttad m√°r, hogy minden term√©k√ľnk elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz fenntarthat√≥, term√©szetes √©s √ļjrahasznos√≠tott anyagokkal dolgozunk. Az LSTN alapvetŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©hez hozz√°tartozik a bolyg√≥nk fenntarthat√≥ j√∂vŇĎj√©hez val√≥ gondolkod√°sm√≥d √©s cselekedet.

Ismerkedés az anyagokkal: bambusz

Ismerkedés az anyagokkal: bambusz

A bambusz sokkal tart√≥sabb, mint a mŇĪanyag vagy m√°s szintetikus anyag, ez√©rt haszn√°ljuk a f√ľlhallgat√≥inkhoz. Mit jelent ez pontosan? T√∂bbek k√∂z√∂tt azt, hogy megfelelŇĎ odafigyel√©s mellett, ezeket a f√ľlhallgat√≥kat sokkal tov√°bb tudod haszn√°lni.

Fejhallgat√≥ √©s f√ľlhallgat√≥ f√°b√≥l?

Fejhallgat√≥ √©s f√ľlhallgat√≥ f√°b√≥l?

A vil√°gsz√≠nvonal√ļ hangszerek ‚Äď git√°rok, zongor√°k √©s hegedŇĪk -, mind f√°b√≥l k√©sz√ľlnek. Mi√©rt ne k√©sz√ľlhetne a fejhallgat√≥ √©s f√ľlhallgat√≥ f√°b√≥l?

Az LSTN megéri!

Az LSTN megéri!

  Az LSTN Troubadour fejhallgat√≥j√°t m√°r sok helyen tesztelt√©k. Most a Buzzfeed v√©gzett egy...

LSTN Avalon F√ľlhallgat√≥ Teszt

LSTN Avalon F√ľlhallgat√≥ Teszt

  Az LSTN egy csod√°latos c√©g, amely kiv√°l√≥ term√©kek k√©sz√≠t√©se mellett hall√°ss√©r√ľlteken is...