Gyakori Kérdések

Kategóriák

LSTN kérdések

Általános kérdések az amerikai gyártóval és a termékekkel kapcsolatban.

Garancia

Kérdések és válaszok a garanciával és a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban.

Hibaelhárítás

Tippek, illetve általános hibaelhárítási tanácsok a termékekkel kapcsolatban.

Fizetés és szállítás

Kérdések és válaszok a webáruházban való fizetéssel és szállítással kapcsolatban.

Általános kérdések

Egyéb kérdések és válaszok márkánkkal, cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban.

Partnereink

Termékeink megtalálhatóak hivatalos viszonteladóinknál is.

LSTN Kérdések

Mit jelent az LSTN szó?

Az amerikai gyártó nagyon ügyesen választotta ki a márkanevét. Az LSTN az angol „LiSTeN” szót takarja magánhangzók nélkül.

Az angol listen szó több jelentéssel bír mint például hallgat, figyel, fülel. Ez egyrészről utal a zenehallgatásra, hiszen olyan termékeket gyárt, amelyek erre a célra alkalmasak. Másrészről utal a figyelemfelhívásra, hogy a gyártó termékeire érdemes odafigyelni, mert nem tucat márkáról van szó. Ugyanakkor utal arra is, hogy figyeljünk másokra, hiszen a gyártó társadalmi szerepvállalása a hallássérültek megsegítése.

Az LSTN magyar termék?

Nem, az LSTN egy amerikai gyártó, amelynek hazai cégünk a magyarországi képviselete.

Miben jobb egy LSTN termék?

Mi azt mondjuk nem jobb, de az LSTN értékrendje, szemléletmódja és hozzáállása nagyon eltér a megszokottól.

1. A gyártó rendkívül elkötelezett a környezetbarát technológiákat illetően. Éppen ezért a termékek újrahasznosított alapanyagok (pl. fa) felhasználásával készülnek, amelyhez természetesen prémium minőség párosul. A felhasznált alapanyagok közé tartozik például a nem toxikus szilikon is, amelyet például orvosi eszközökhöz is használnak az iparban.

2. A gyártó rendkívül elkötelezett a fenntarthatóságot illetően. Éppen ezért a termékekhez kizárólag minőségi anyagok kerülnek kiválasztásra. Az LSTN különleges termékeihez egyedileg gyártott és hangolt hangszórókat használnak, amelyeket elektro-akusztikusan tesztelnek a hosszú távú használat érdekében.

3. Az újrahasznosított alapanyagok használata miatt az LSTN termékei nem sorozatgyártásban készülnek. Minden darab teljesen egyedi és előfordul, hogy alapanyag hiány miatt átmenetileg nem kapható.

4. Az LSTN addig nem gyártott egyetlen terméket sem, ameddig a Starkey Hearing Alapítvánnyal nem állapodott meg abban, hogy minden egyes eladott termékük hozzájáruljon egy hallássérült megsegítéséhez. Eddig több mint 30.000 embernek adtuk vissza a hallásá egy hallókészülék segítségével.

 

Miben különlegesek az LSTN termékek?

Elsősorban abban, hogy a termékek nagy része igazi, újrahasznosított fa felhasználásával készül. Ez azért más, mint egy műanyag vagy fém burkolatú fej-és fülhallgató illetve hordozható hangszóró, mert a fa szerkezete megfelelően elnyeli a nemkívánt rezgéseket és hangvisszaverődéseket. Ettől sokkal tisztább lesz a hangzás, amely azt is eredményezi, hogy kisebb hangerőre van szükség a hallgatáshoz.

Az LSTN termékei azért is különlegesek és egyediek, mert a fa erezete miatt nincs két teljesen egyforma darab. Ráadásul a fának nagyon jó a passzív környezeti zajszűrése, amely szintén hozzájárul ahhoz, hogy jobb zenehallgatási élményben legyen része a felhasználónak.

A fejhallgatók esetében vegánbőr borítású memóriahabos fülpárnák gondoskodnak a kényelemről. A fülhallgatók fülillesztékei nagyon puhák és nem toxikus szilikonból készülnek. Ez azt jelenti, hogy hordásuk nem okoz kényelmetlenséget vagy fülirritációt még hosszabb használat során sem. 

Hogyan segíti az LSTN a hallássérülteket?

Az LSTN a termékek eladásából származó bevétel egy részét – a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével – arra használja fel, hogy hallókészülékkel segítsen halláskárosult gyermekeken és felnőtteken. Ez azt jelenti, hogy minden egyes eladott darabból adományoznak és eddig több mint 30.000 embernek tudtunk segíteni.

Garancia

Milyen garancia érvényes a termékekre?

Minden fej- és fülhallgatóra, hordozható hangszóróra 1 éves garanciát biztosítunk.

A fülillesztékekre higiéniai okok miatt nem érvényes a garancia, a kiegészítő kábelekre pedig a rossz vásárlói szokások miatt.

Külföldön vásárolt termékre is érvényes a garancia?
A harmadik féltől (nem a magyarországi forgalmazón keresztül értékesített) származó viszonteladóktól vásárolt termékekre a garancia nem vonatkozik. Ilyen esetekben kérjük, vedd fel a kapcsolatot az eladóval garanciális igényeddel kapcsolatban.
Hogyan érvényesíthetem a garanciát?
Ha a fejhallgató, a fülhallgató vagy a hangszóró a vásárlás utáni egy éven belül meghibásodik, akkor kicseréljük. Az ügyintézéshez szükség lesz számlára, vásárlási visszaigazolásra, rendelés számra, garanciajegyre vagy egyéb olyan dokumentumra, amellyel bizonyíthatod a vásárlást! Garanciánk csak a hivatalos forgalmazótól vásárolt vagy szerződött viszonteladóink által értékesített termékekre terjed ki.
Kábel problémám van
Minden termékünk és kiegészítőnk a rendeltetésszerű használathoz megfelelő állapotban kerül kiszállításra. A kábelek minden esetben nem megfelelő használat vagy / és nem megfelelő tárolás miatt romlanak el. Sokszor nincs látható sérülés a kábelen, mégsem működik. Ilyenkor a kábelen belüli vezeték szakadása okozza a problémát, amely fakadhat abból, hogy véletlenül kirántottad a zsebedből, beleakadtál valamibe vagy akár rendszeresen a fejhallgatóra tekered a kábelt hordozás közben. Ne csüggedj, könnyedén beszerezhetsz magadnak egy új kábelt és használhatod tovább LSTN fejhallgatódat.

Hibaelhárítás

Általános Bluetooth Hibaelhárítás

Íme néhány általános Bluetooth hibaelhárítási tipp:

  • Bluetooth Csatlakozás Hibaelhárítás

Ha korábban nem párosítottad az eszközödön: kapcsold ki teljesen az eszközöd (pl. okostelefon) Bluetooth beállításait, majd kapcsold ki a fejhallgatót vagy a hangszórót. Kapcsold be újra az eszközöd Bluetooth beállítását, majd nyomd meg és tartsd lenyomva a fejhallgató vagy a hangszóró bekapcsológombját. Ennek megfelelően a párosítási folyamatnak meg kell kezdődnie a szokásos módon.

Ha korábban már csatlakoztattad az eszközt: kíséreld meg „elfelejtetni” a fejhallgatót vagy hangszórót az eszközöd (pl. okostelefon) Bluetooth memóriájából. Ez a funkció gyakran megtalálható a fejhallgató / hangszóró neve mellett látható ⓘ ikon megnyomásával a Bluetooth beállítások között. Ezután csatlakoztasd újra a fejhallgatót / hangszórót új eszközként.

  • Hibás vagy szaggatott kapcsolat

Termékeink működési távolsága kb. 10 m. Ha kívül tartózkodsz ezen a tartományon, a kapcsolat minősége gyakran csökken. A kapcsolatot a látómező is befolyásolja. Ha a készülék és a fejhallgató / hangszóró között ajtók vagy falak vannak, akkor kisebb jelerősség tapasztalható az optimálisnál. Ez akkor is előfordulhat, ha a készülék a zsebedben átlósan ellentétes a fejhallgatóval. Például, ha a telefon a bal hátsó zsebedben van, tested blokkolja a látószöget a fejhallgató vezeték nélküli vezérlőjéhez, amely a jobb oldalon található. Próbáld meg áthelyezni a telefont az első jobb zsebedbe, hogy enyhítsd ezt a problémát.

  • Nem működik

Ne pánikolj. Mielőtt írnál nekünk, ellenőrizd, hogy a készülék teljesen fel van töltve. Csatlakoztasd egy számítógéphez vagy egy hálózati töltőhöz egy USB kábellel (5V).

Bowery Fülhallgató

Szereted a Bowery fülhallgatódat, de kicsit sok a zaj a kábelen keresztül? Nem probléma – egyszerű (és ingyenes!) javítási megoldásunk van. Egyszerűen csak hajtsd be a fülhallgató vezetékét a füled mögé. Az animáció segíthet a módszer megtanulásában:

Hogyan-csökkentsd-a-fülhallgató-kábelének-zaját

Ha ez a módszer a fülhallgató viselésére nem kényelmes, használhatsz bármilyen csíptetőt is, hogy rögzítsd a kábelt például a pólóhoz. A kengyel alatti zaj vagy rezgés így nem hallható a fülhallgatón. 

Fizetés és szállítás

Milyen fizetési módok közül lehet választani?

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Barion biztonságos felületén keresztül) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás. Utánvét esetén a futárnál kártyával is lehet fizetni.

Milyen szállítási lehetőségek vannak?

A webáruházunkban választhatod az MPL által biztosított címre történő kiszállítást (házhoz, munkahelyre stb.) vagy ha éppen a közelünkben jársz, akkor a személyes átvételt.

Mennyibe kerül a szállítás?

Webáruházunkból egységesen bruttó 990 Ft-ért szállítjuk ki a megrendelt terméket/termékeket Magyarország területén .

Mikor kapom meg a rendelésem?

A rendelésedet lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki 1-3 munkanapon belül eljutattja a csomagot hozzád.

Általános kérdések

Milyen eszközökkel kompatibilisek az LSTN termékek?
  • Fej- és fülhallgatóm, hangszóróm működik az iPhone / iPad / iPod / Android / Számítógép / Walkman / Blackberry / CD-lejátszó / stb. eszközömmel?

Igen. A 3,5 mm-es aranyozott csatlakozó a legtöbb eszköz szabványa, és mindenben működik, amivel találkozhatunk. Ugyanakkor 8-sávos vagy lézerlemezen nem fog működni, ezért javasoljuk, hogy ilyen eszközhöz keress kompatibilis terméket. Minden LSTN vezeték nélküli termék a Bluetooth ™ szabványt használja, és a legtöbb Bluetooth-kompatibilis eszközzel kompatibilis. Speciális kérdések esetén kérjük, fordulj a készüléked gyártójához.

Elveszett a kábelem
  • Elvesztettem a fejhallgató kábelemet / a kutyám elrágta / ráléptem és elszakadt stb. Rendelhetek egy újat?

Balesetek történnek – nem fogunk Neked kérdéseket feltenni. Bár ezekre a problémákra nem vonatkozik a jótállásunk, de megrendelheted a csere kábeleket a weboldalunkon keresztül. A kábeleket szövet vagy klasszikus gumi kivitelben is választhatod.

Az LSTN fejhallgatók zajszűrősek?

Egyik termékünk sem használ elemeket, így azok nem aktív zajcsökkentő fejhallgatók vagy fülhallgatók. Azonban minden fejhallgató és fülhallgató modellünk nagyon hatékonyan blokkolja a külső zajokat, miközben élvezed a zenét!

Hol tudom kipróbálni az LSTN termékeket?

Amennyiben vásárlás előtt szeretnéd tesztelni a termékeket, erre is van lehetőség. Hol tudod ezt megtenni?

  1. Előfordulhat, hogy a közeledben van egy hivatalos viszonteladó partnerünk. Kérdezd meg tőle, hogy biztosítja-e számodra ezt a lehetőséget.
  2. Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk egy időpontot, amikor cégünk telephelyén biztosítjuk számodra ezt a lehetőséget.
Megnéznek az utcán az LSTN termékkel

Folyamatosan vonzó fiúk / lányok néznek meg vagy szólítanak le, mert az LSTN fej-és fülhallgatód olyan elegáns? Mit tehetsz?

Köszönj nekik egy „Hello”-val. Szívesen. 😉

Megvéditek a vásárlói információkat?
Igen. Soha nem adjuk el és nem adjuk át az adataidat senkinek. Csak elküldjük Neked, amit megrendeltél. További információkért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

Pin It on Pinterest