fbpx

GY.I.K

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

LSTN KÉRDÉSEK     |     FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS     |     GARANCIA

LSTN KÉRDÉSEK

Mit jelent az LSTN szó?

Az amerikai gyártó nagyon ügyesen választotta ki a márkanevét. Az LSTN az angol “LiSTeN” szót takarja magánhangzók nélkül.

Az angol listen szó több jelentéssel bír mint például hallgat, figyel, fülel. Ez egyrészről utal a zenehallgatásra, hiszen olyan termékeket gyárt, amelyek erre a célra alkalmasak. Másrészről utal a figyelemfelhívásra, hogy a gyártó termékeire érdemes odafigyelni, mert nem tucat márkáról van szó. Ugyanakkor utal arra is, hogy figyeljünk másokra, hiszen a gyártó társadalmi szerepvállalása a hallássérültek megsegítése.

Az LSTN magyar termék?

Nem, az LSTN egy amerikai gyártó, amelynek hazai cégünk a magyarországi képviselete.

Miben jobb egy LSTN termék?

Mi azt mondjuk nem jobb, de az LSTN értékrendje, szemléletmódja és hozzáállása nagyon eltér a megszokottól.

1. A gyártó rendkívül elkötelezett a környezetbarát technológiákat illetően. Éppen ezért a termékek újrahasznosított alapanyagok (pl. fa) felhasználásával készülnek, amelyhez természetesen prémium minőség párosul. A felhasznált alapanyagok közé tartozik például a nem toxikus szilikon is, amelyet például orvosi eszközökhöz is használnak az iparban.

2. A gyártó rendkívül elkötelezett a fenntarthatóságot illetően. Éppen ezért a termékekhez kizárólag minőségi anyagok kerülnek kiválasztásra. Az LSTN különleges termékeihez egyedileg gyártott és hangolt hangszórókat használnak, amelyeket elektro-akusztikusan tesztelnek a hosszú távú használat érdekében.

3. Az újrahasznosított alapanyagok használata miatt az LSTN termékei nem sorozatgyártásban készülnek. Minden darab teljesen egyedi és előfordul, hogy alapanyag hiány miatt átmenetileg nem kapható.

4. Az LSTN addig nem gyártott egyetlen terméket sem, ameddig a Starkey Hearing Alapítvánnyal nem állapodott meg abban, hogy minden egyes eladott termékük hozzájáruljon egy hallássérült megsegítéséhez. Eddig több mint 30.000 embernek adtuk vissza a hallásá egy hallókészülék segítségével.

 

Miben különlegesek az LSTN termékek?

Elsősorban abban, hogy a termékek nagy része igazi, újrahasznosított fa felhasználásával készül. Ez azért más, mint egy műanyag vagy fém burkolatú fej-és fülhallgató illetve hordozható hangszóró, mert a fa szerkezete megfelelően elnyeli a nemkívánt rezgéseket és hangvisszaverődéseket. Ettől sokkal tisztább lesz a hangzás, amely azt is eredményezi, hogy kisebb hangerőre van szükség a hallgatáshoz.

Az LSTN termékei azért is különlegesek és egyediek, mert a fa erezete miatt nincs két teljesen egyforma darab. Ráadásul a fának nagyon jó a passzív környezeti zajszűrése, amely szintén hozzájárul ahhoz, hogy jobb zenehallgatási élményben legyen része a felhasználónak.

A fejhallgatók esetében vegánbőr borítású memóriahabos fülpárnák gondoskodnak a kényelemről. A fülhallgatók fülillesztékei nagyon puhák és nem toxikus szilikonból készülnek. Ez azt jelenti, hogy hordásuk nem okoz kényelmetlenséget vagy fülirritációt még hosszabb használat során sem. 

Hogyan segíti az LSTN a hallássérülteket?

Az LSTN a termékek eladásából származó bevétel egy részét – a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével – arra használja fel, hogy hallókészülékkel segítsen halláskárosult gyermekeken és felnőtteken. Ez azt jelenti, hogy minden egyes eladott darabból adományoznak és eddig több mint 30.000 embernek tudtunk segíteni.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Milyen fizetési módok közül lehet választani?

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Barion biztonságos felületén keresztül) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás. Utánvét esetén a futárnál kártyával is lehet fizetni.

Milyen szállítási lehetőségek vannak?

A webáruházunkban választhatod az MPL által biztosított címre történő kiszállítást (házhoz, munkahelyre stb.) vagy ha éppen a közelünkben jársz, akkor a személyes átvételt.

Mikor kapom meg a rendelésem?

A rendelésedet lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki 1-3 munkanapon belül eljutattja a csomagot hozzád.

GARANCIA

Milyen garancia érvényes a termékekre?

Minden fej- és fülhallgatóra, hordozható hangszóróra 1 éves garanciát biztosítunk.

A fülillesztékekre higiéniai okok miatt nem érvényes a garancia, a kiegészítő kábelekre pedig a rossz vásárlói szokások miatt.