Az LSTN története

Az amerikai LSTN-t azzal a c√©llal alap√≠tott√°k, hogy egy inspir√°l√≥ audio m√°rk√°t hozzanak l√©tre.¬†Miut√°n Bridget Hilton √©s Joe Huff az interneten l√°ttak egy vide√≥t – amelyben egy 29 √©ves fiatal l√°ny √©let√©ben elŇĎsz√∂r hallott egy hall√≥k√©sz√ľl√©k seg√≠ts√©g√©vel – √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy a hang √©s a zene erej√©vel seg√≠tenek a hall√°sk√°rosultaknak.

Az√≥ta az LSTN seg√≠ts√©g√©vel t√∂bb mint 30.000 ember jutott hall√≥k√©sz√ľl√©khez j√≥t√©konys√°gi partner√ľk, a Starkey Hearing Alap√≠tv√°ny r√©v√©n.

Mi – az LSTN hivatalos forgalmaz√≥ja haz√°nkban -, m√°r t√∂bb mint 1.000 elad√°ssal j√°rultunk hozz√° az anyac√©g k√ľldet√©s√©hez.

Hogyan seg√≠t√ľnk a hall√°ss√©r√ľlteknek?

1.¬†Amikor n√°lunk v√°s√°rolsz, Te egy k√ľl√∂nleges, egyedi √©s kiv√°l√≥ hangz√°s√ļ term√©ket kapsz tŇĎl√ľnk.

2.¬†A v√°s√°rl√°sod bev√©tele lehetŇĎv√© teszi, hogy az LSTN √©s a Starkey Hearing Alapa√≠tv√°ny hall√≥k√©sz√ľl√©ket adom√°nyozzon a r√°szorul√≥knak.

3.¬†Ez √°ltal ŇĎk is k√©pesek lesznek hallani szeretteik hangj√°t, visszailleszkedni a t√°rsadalomba √©s ugyan√ļgy √©lvezni a zenehallgat√°s √∂r√∂m√©t, mint ahogyan Te.¬†

‚ôĽÔłŹ¬†#k√∂rnyezettudatos m√≥don, #√ļjrahasznos√≠tott alapanyagb√≥l k√©sz√ľlnek pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ term√©keink.

Az LSTN és a Delta Air Lines

Az LSTN csapata Peruba ment a Delta Air Lines √©s a Starkey Hearing Alap√≠tv√°ny egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√©vel, hogy t√∂bb mint 1000 ember kaphasson hall√≥k√©sz√ľl√©ket. Ez a r√∂vid vide√≥ k√©t csod√°latos testv√©r t√∂rt√©net√©t mutatja be, akiknek Arequip√°ban seg√≠tett√ľnk.

Hangzás & Célok

Az LSTN b√ľszke arra, hogy partnere a Starkey Hearing Alap√≠tv√°nynak a glob√°lis hall√°studatoss√°g k√∂z√∂s k√ľldet√©s√©ben. Az elm√ļlt h√°rom √©vtizedben a Starkey Hearing Alap√≠tv√°ny alap√≠t√≥ja, Bill Austin kaz Egyes√ľlt √Āllamokb√≥l kiterjesztette az alap√≠tv√°ny mŇĪk√∂d√©s√©t az eg√©sz vil√°gra. T√∂bb ezer √∂nk√©ntes √©s t√°mogat√≥ partner seg√≠ts√©g√©vel Austin hihetetlen l√°tom√°sa testes√ľlt meg, √©s t√∂bb mint 1,9 milli√≥ hall√≥k√©sz√ľl√©ket ny√ļjtott a r√°szorul√≥knak. Az alap√≠tv√°nyr√≥l √©s a k√∂z√∂s k√ľldet√©sekrŇĎl t√∂bbet is megtudhatsz a starkeyhearingfoundation.org oldalon.

Ingyenes Szállítás

Nincs jobb alkalom, hogy rendelj! Email címed megadásával megajándékozunk egy ingyen szállítás kuponnal.

Adatvédelem

K√∂sz√∂nj√ľk! Itt a k√≥dod, amelyet a kos√°r oldalon tudsz haszn√°lni: lstn2021p

Pin It on Pinterest

A honlap tov√°bbi haszn√°lat√°hoz a s√ľtik haszn√°lat√°t el kell fogadni. Tov√°bbi inform√°ci√≥

A s√ľti be√°ll√≠t√°sok enn√©l a honlapn√°l enged√©lyezett a legjobb felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny √©rdek√©ben. Amennyiben a be√°ll√≠t√°s v√°ltoztat√°sa n√©lk√ľl ker√ľl sor a honlap haszn√°lat√°ra, vagy az "Elfogad√°s" gombra t√∂rt√©nik kattint√°s, azzal a felhaszn√°l√≥ elfogadja a s√ľtik haszn√°lat√°t.

Bez√°r√°s