Az LSTN története

Az amerikai LSTN-t azzal a céllal alapították, hogy egy inspiráló audio márkát hozzanak létre. Miután Bridget Hilton és Joe Huff az interneten láttak egy videót – amelyben egy 29 éves fiatal lány életében először hallott egy hallókészülék segítségével – úgy döntöttek, hogy a hang és a zene erejével segítenek a halláskárosultaknak.

Azóta az LSTN segítségével több mint 30.000 ember jutott hallókészülékhez jótékonysági partnerük, a Starkey Hearing Alapítvány révén.

Mi – az LSTN hivatalos forgalmazója hazánkban -, már több mint 1.000 eladással járultunk hozzá az anyacég küldetéséhez.

Hogyan segítünk a hallássérülteknek?

1. Amikor nálunk vásárolsz, Te egy különleges, egyedi és kiváló hangzású terméket kapsz tőlünk.

2. A vásárlásod bevétele lehetővé teszi, hogy az LSTN és a Starkey Hearing Alapaítvány hallókészüléket adományozzon a rászorulóknak.

3. Ez által ők is képesek lesznek hallani szeretteik hangját, visszailleszkedni a társadalomba és ugyanúgy élvezni a zenehallgatás örömét, mint ahogyan Te. 

♻️ #környezettudatos módon, #újrahasznosított alapanyagból készülnek prémium minőségű termékeink.

Az LSTN és a Delta Air Lines

Az LSTN csapata Peruba ment a Delta Air Lines és a Starkey Hearing Alapítvány együttműködésével, hogy több mint 1000 ember kaphasson hallókészüléket. Ez a rövid videó két csodálatos testvér történetét mutatja be, akiknek Arequipában segítettünk.

Hangzás & Célok

Az LSTN büszke arra, hogy partnere a Starkey Hearing Alapítványnak a globális hallástudatosság közös küldetésében. Az elmúlt három évtizedben a Starkey Hearing Alapítvány alapítója, Bill Austin kaz Egyesült Államokból kiterjesztette az alapítvány működését az egész világra. Több ezer önkéntes és támogató partner segítségével Austin hihetetlen látomása testesült meg, és több mint 1,9 millió hallókészüléket nyújtott a rászorulóknak. Az alapítványról és a közös küldetésekről többet is megtudhatsz a starkeyhearingfoundation.org oldalon.

Pin It on Pinterest