fbpx

Hihetetlen hangzás.

Szenvedélyes stílus.

Prémium anyagok kombinálása, saját gyártású, egyedi hangolású hangszórók és egyedi megjelenés, minden termékben. A legmagasabb szintű kényelemről vegán bőr és memóriahab gondoskodik.

AKCIÓNK HAMAROSAN INDUL

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Most Nincs Kiemelt Akciós Ajánlatunk

De ne aggódj, hiszen a fenti visszaszámláló is mutatja, hogy hamarosan jelentkezünk egy újabb LSTN akciós ajánlattal. Látogasd meg oldalunkat az időzítő szerint jelzett időpontban.

Addig is nézd meg kínálatunkat…

lstn troubadour akcio

Troubadour

Csodálatos hangminőség a stílushoz. Készülj fel, hogy úgy hallod majd kedvenc zeneszámaid, mint korábban soha. Ez a zebrafából készült TROUBADOUR Bluetooth Fejhallgató.

64.900 Ft

Fillmore

Hordozható, utazásra kész és tartós. A Fillmore gondoskodik róla, hogy a következő nagyszerű kalandodhoz a hangzás is tökéletes legyen.

34.900 Ft

lstn fillmore akcio
lstn fillmore bluetooth akcio

Bluetooth Fillmore

Ismerd meg új kedvenc utazási partneredet. Hordozható, utazásra kész és tartós. A vezeték nélküli Fillmore gondoskodik róla, hogy a következő nagyszerű kalandodhoz a hangzás is tökéletes legyen.

44.900 Ft

Bolt

Az eloxált alumínium és az izzadsággátló bevonat azt jelenti, hogy ezekkel a fülhallgatókkal mindent célodat elérheted egy edzés alkalmával.

Válaszd fekete vagy fehér/rózsaarany színben.

34.900 Ft

lstn bolt akcio
lstn bowery akcio

Bowery

Valódi zebrafa burkolatok, egyedi 8 mm-es meghajtók és nylon, gubancolódásmentes kábel. Soha nem hallottál még fülhallgatót ilyen jól szólni.

17.900 Ft

Avalon

Eleged van az olcsó, műanyag fülhallgatókból? Mi is így voltunk, és ezért fejlesztettük ki az Avalont. A valódi bambusz házak, a hangzás és a zajmentes kábel jóval túlmutat az árán.

17.900 Ft

lstn avalon akcio
lstn wembley akcio

Wembley

A funkcionalitás és a hordozhatóság ötvözete a luxus minőségű hangzással. A Wembley egyedi meghajtóit igazi fa veszi körül, így a hangzása messze túlmutat a versenytársakon.

Válaszd bambuszból vagy diófából.

34.900 Ft

Satellite

Hatalmas hang egy kis hangszóróból. Ez a zebrafa vagy diófa burkolattal készült Bluetooth hangszóró meglepően könnyű, de nagy hatást kelt.

Válaszd zebrafából vagy diófából.

34.900 Ft

lstn satellite akcio