Fejhallgató

Napjainkban a fejhallgató mindennapi használati tárgy. Csak körül kell nézni az utcán, a buszon, a vonaton, a parkban és láthatjuk, hogy a körülöttünk lévők többsége zenehallgatással, filmnézéssel kapcsolódik ki.

Az LSTN fejhallgatók egyik különlegessége az újrahasznosított fából készült burkolat, amely nem csak a különleges megjelenést szolgálja. Egyedülálló akusztikus tulajdonságai miatt ugyanis a fa a legjobb hangvisszaadást biztosítja, ezért a fából készült fejhallgatók nagyon természetes hangzásúak.

Akciós fejhallgatók

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Kínálatunkban a vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatók is megtalálhatóak. Mindegyik modell mikrofonnal ellátott, így a zenehallgatás mellett a telefonálás is kényelmesen kezelhető. Az LSTN fejhallgatók fülpárnája memóriahabbal ellátott, amely hosszú távon is kényelmes használatot biztosít. Tervezésükkor fontos szempont a kényelem, így a fejpánt kényelmesen és precízen beállítható a fejmérethez.

Különleges fejhallgatók, Neked

Felteheted a kérdést, hogy miben mások ezek a fejhallgatók? Elsősorban abban, hogy fejhallgatóinkat az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget, egyedi megjelenést és kényelmes használatot biztosítsanak magas árcédulák nélkül. Másodsorban abban, hogy egyedileg gyártjuk, hangoljuk és teszteljük a hangkeltéshez használt meghajtókat, figyelembe véve a felhasznált faburkolat tulajdonságait.

Az LSTN ugyanis különleges, újrahasznosított fából készült burkolatot használ a fejhallgatók házának kialakítására. Miért éppen fát? A világszínvonalú hangszerek – például hegedűk, zongorák és gitárok – a csúcsminőségű HiFi hangfalak mind fából készülnek. Sőt, a világ legjobb koncerttermeinek belső kialakításához is fát használnak. Miért ne készülhetne a fejhallgató fából? Az amerikai gyártó számos indok miatt választotta ezt a különleges anyagot a fejhallgatói elkészítéséhez.

  • Egyedülálló akusztikus tulajdonságaival a fa, a lehető legjobb és legtermészetesebb hangvisszaadást biztosítja.
  • A középfrekvenciák – azaz a beszédtartomány – jól hallhatóak, a magas hangok kissé lágyabbak, a basszus pedig mélyebb és melegebb hatású.
  • A fa természetes anyag így képes harmonikusan rezegni, amely kimondottan jót tesz a hangzásnak.
  • A fa nagy mértékben csillapítja a fejhallgató házán belül, természetesen kialakuló, de nem kívánt rezgéseket és hangvisszaverődéseket. Így érhető el a tisztább hangzás.
  • Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden kézzel készült modellünk teljesen egyedülálló és különleges. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotók is csak reprezentatív mintát mutatnak.

Számunkra fontos a környezettudatosság és a fenntarthatóság. Az összes fejhallgatót elektro-akusztikusan teszteljük és a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Valódi zebrafa házakat használunk a természetes hangzáshoz, alumíniumot az erős, könnyű fejpánthoz és vegán-bőrt valamint memóriahabot a legmagasabb szintű kényelem érdekében. Mindezt egyedileg, kézzel és nem sorozatgyártásban.

Minden eladott különleges fejhallgatónk egy hallókészüléket jelent egy halláskárosultnak. Büszkék vagyunk arra, hogy partnerei vagyunk a Starkey Hearing Alapítványnak és az LSTN által, világszerte már több mint 35.000 ember kapott hallókészüléket.

A fa mindig meghatározó szerepet játszik a zenében, életet adva azoknak a hangszereknek és csodálatos akusztikájú koncerttermeknek, amelyek évszázadok óta inspirálják a zene szerelmeseit. Az LSTN kézműves, újrahasznosított fából készült fejhallgatói révén folytatja ezt az örökséget. Válaszd ki fejhallgató kínálatunkból a számodra legmegfelelőbbet és tapasztald meg a valódi zenehallgatás élményét.

Az LSTN fejhallgató csodálatos hangzású és prémium minőségű. ♻️ #környezettudatos módon, #újrahasznosított alapanyagokból készülnek fejhallgató termékeink.

Országos szállítás

Szállítási díjunk csak bruttó 1290 Ft. Partnerünk az MPL.

Biztonságos fizetés

Online fizetési szolgáltatónk a hazai Barion.

Megbízható minőség

Termékeinkre 1 év cseregaranciát biztosítunk. *

Online ügyfélszolgálat

Keress minket elérhetőségeink bármelyikén.

Pin It on Pinterest