Rólunk

L√©telemem a zene, de gyerekk√©nt a csal√°di k√∂r√ľlm√©nyek nem tett√©k lehetŇĎv√©, hogy jobban foglalkozzak vele. Maradt h√°t a folyamatos zenehallgat√°s, m√≠gnem 2003-ban egy disztrib√ļtor c√©gn√©l kezdtem el dolgozni. 2006-ban egy vil√°gm√©retŇĪ n√©met fejhallgat√≥ m√°rk√°nak lettem a hazai term√©kfelelŇĎse, majd 2009-ben az √Čn vezet√©semmel kezdt√ľk el fel√©p√≠teni √©s bevezetni a piacra egy j√≥l ismert jap√°n m√°rka fej- √©s f√ľlhallgat√≥it. P√°r √©vvel k√©sŇĎbb, egy m√°sik n√©met gy√°rt√≥ fej- √©s f√ľlhallgat√≥i is az ir√°ny√≠t√°som al√° ker√ľltek.

B√ľszke vagyok a munk√°mra √©s arra amit el√©rtem. Nagyon sok emberrel tal√°lkoztam √©s a tan√°csomra sok ember arc√°n l√°ttam √∂r√∂m√∂t. Ugyanakkor sok ember arc√°n l√°ttam csal√≥dotts√°got is az√©rt, mert az √°ltalam is aj√°nlott term√©kek minŇĎs√©ge egyre ink√°bb a t√∂megtermel√©s √°ldozat√°v√° v√°lt. Legbel√ľl ŇĎrlŇĎdtem. L√°ttam, tapasztaltam √©s v√©gigassziszt√°ltam a sorozatgy√°rt√°s √©s a profit okozta bizalomveszt√©st. √Čn is csal√≥dtam √©s arra az elhat√°roz√°sra jutottam, hogy kisz√°llok. M√°st akartam.¬†Olyannal akartam foglalkozni, ami t√∂bbet ad az embereknek a zenehallgat√°s √©lm√©ny√©n t√ļl.

 

 

Megfogalmaz√≥dott bennem, hogy az √©vek alatt megszerzett tud√°somat √©s tapasztalatomat tov√°bb kell adni az embereknek. Eduk√°lni akarom ŇĎket, hogy √©szrevegy√©k; a hordozhat√≥ zenehallgat√°s lehet sokkal jobb minŇĎs√©gŇĪ is, mint ahogyan most haszn√°ljuk. Kutatni kezdtem. K√ľldet√©sem lett.

√ćgy tal√°ltam r√° az LSTN Sound Co.-ra, amelyn√©l a #k√∂rnyezettudatos √©s #fenntarthat√≥ gondolkod√°s alap √©s a hall√°ss√©r√ľltek ir√°ny√°ba t√∂rt√©nŇĎ j√≥t√©kony c√©lok pedig csod√°latosak. Ez volt az a pont amikor r√°j√∂ttem, hogy nem vagyok egyed√ľl √©s j√≥ √ļton j√°rok. A k√ľldet√©sem sikerre van √≠t√©lve.

Balogh Zoltán vagyok, a hordozható zenehallgatás specialistája.

‚ôĽÔłŹ¬†#k√∂rnyezettudatos m√≥don, #√ļjrahasznos√≠tott alapanyagb√≥l k√©sz√ľlnek pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ term√©keink.

Az LSTN k√ľl√∂nlegess√©gei

  • Pr√©mium minŇĎs√©g
  • √öjrahasznos√≠tott alapanyagok
  • J√≥t√©kony c√©lok
  • Egyedi megjelen√©s
  • Csod√°latos hangz√°s

K√ľldet√©s√ľnk

Az LSTN k√ľldet√©se egy figyelemfelh√≠v√°s arra vonatkoz√≥an, hogy gondolkozzunk k√∂rnyezettudatosan, v√°s√°roljunk fenntarthat√≥ m√≥don √©s a v√°s√°rl√°sunkkal seg√≠ts√ľnk m√°soknak. √Čppen ez√©rt az LSTN term√©kei √ļjrahasznos√≠tott faanyagb√≥l, veg√°n bŇĎrbŇĎl (n√∂v√©nyi alapanyag√ļ mŇĪbŇĎr) √©s nem-toxikus (m√©rgezŇĎ, irrit√°l√≥ anyagokt√≥l mentes, majdnem orvosi minŇĎs√©gŇĪ) szilikonb√≥l k√©sz√ľlnek.

Minden eladott darab, egy hall√≥k√©sz√ľl√©ket jelent egy hall√°sk√°rosult sz√°m√°ra. Ebben a misszi√≥ban a c√©g k√∂zremŇĪk√∂dŇĎ partnere a vil√°g egyik legnagyobb hall√≥k√©sz√ľl√©k kutat√≥, fejlesztŇĎ √©s gy√°rt√≥ c√©g√©nek az alap√≠tv√°nya, a Starkey Hearing Alap√≠tv√°ny. Mi az LSTN, eddig t√∂bb mint 30.000 embernek seg√≠tett√ľnk vil√°gszerte a term√©keinkkel.

Víziónk

Hissz√ľk, hogy az √ľzleti tev√©kenys√©gnek j√≥nak kell lennie m√°sok sz√°m√°ra is. Tudjuk, hogy a k√∂rnyezettudatos √©s fenntarthat√≥ gondolkod√°s az elk√∂vetkezendŇĎ √©vekben sokkal fontosabb lesz sz√°munkra, mint azt most gondoljuk. Biztosak vagyunk abban, hogy a k√ľldet√©s√ľnk sikeres lesz √©s nagyon sok embernek tudunk √∂r√∂met okozni a term√©keinkkel.

Az amerikai anyac√©g sikereit szeretn√©nk itt, Eur√≥pa sz√≠v√©ben is tov√°bb seg√≠teni. Mi ez√©rt v√°lasztottuk az LSTN-t. A megfelelŇĎ minŇĎs√©gŇĪ zenehallgat√°s nem egy privil√©gium, amelyet csak azok √©lvezhetnek, akik t√∂bb sz√°zezer forintos eszk√∂z√∂ket v√°s√°rolnak erre a c√©lra. A #k√∂rnyezettudatos gondolkod√°s a mai ember alapvetŇĎ gondolkod√°sm√≥dja kell, hogy legyen, hiszen ut√°nunk is lesz m√©g j√≥p√°r gener√°ci√≥, aki ugyan√ļgy szeretn√© √©lvezni az √©letet, mint ahogyan azt ma Mi tessz√ľk. √Ėnzetlen√ľl j√≥t√©konynak lenni m√°sokkal, seg√≠teni m√°sokon pedig √∂r√∂mteli dolog.

Ingyenes Szállítás

Nincs jobb alkalom, hogy rendelj! Email címed megadásával megajándékozunk egy ingyen szállítás kuponnal.

Adatvédelem

K√∂sz√∂nj√ľk! Itt a k√≥dod, amelyet a kos√°r oldalon tudsz haszn√°lni: lstn2021p

Pin It on Pinterest

A honlap tov√°bbi haszn√°lat√°hoz a s√ľtik haszn√°lat√°t el kell fogadni. Tov√°bbi inform√°ci√≥

A s√ľti be√°ll√≠t√°sok enn√©l a honlapn√°l enged√©lyezett a legjobb felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny √©rdek√©ben. Amennyiben a be√°ll√≠t√°s v√°ltoztat√°sa n√©lk√ľl ker√ľl sor a honlap haszn√°lat√°ra, vagy az "Elfogad√°s" gombra t√∂rt√©nik kattint√°s, azzal a felhaszn√°l√≥ elfogadja a s√ľtik haszn√°lat√°t.

Bez√°r√°s