Rólunk

Lételemem a zene, de gyerekként a családi körülmények nem tették lehetővé, hogy jobban foglalkozzak vele. Maradt hát a folyamatos zenehallgatás, mígnem 2003-ban egy disztribútor cégnél kezdtem el dolgozni. 2006-ban egy világméretű német fejhallgató márkának lettem a hazai termékfelelőse, majd 2009-ben az Én vezetésemmel kezdtük el felépíteni és bevezetni a piacra egy jól ismert japán márka fej- és fülhallgatóit. Pár évvel később, egy másik német gyártó fej- és fülhallgatói is az irányításom alá kerültek.

Büszke vagyok a munkámra és arra amit elértem. Nagyon sok emberrel találkoztam és a tanácsomra sok ember arcán láttam örömöt. Ugyanakkor sok ember arcán láttam csalódottságot is azért, mert az általam is ajánlott termékek minősége egyre inkább a tömegtermelés áldozatává vált. Legbelül őrlődtem. Láttam, tapasztaltam és végigasszisztáltam a sorozatgyártás és a profit okozta bizalomvesztést. Én is csalódtam és arra az elhatározásra jutottam, hogy kiszállok. Mást akartam. Olyannal akartam foglalkozni, ami többet ad az embereknek a zenehallgatás élményén túl.

 

 

Megfogalmazódott bennem, hogy az évek alatt megszerzett tudásomat és tapasztalatomat tovább kell adni az embereknek. Edukálni akarom őket, hogy észrevegyék; a hordozható zenehallgatás lehet sokkal jobb minőségű is, mint ahogyan most használjuk. Kutatni kezdtem. Küldetésem lett.

Így találtam rá az LSTN Sound Co.-ra, amelynél a #környezettudatos és #fenntartható gondolkodás alap és a hallássérültek irányába történő jótékony célok pedig csodálatosak. Ez volt az a pont amikor rájöttem, hogy nem vagyok egyedül és jó úton járok. A küldetésem sikerre van ítélve.

Balogh Zoltán vagyok, a hordozható zenehallgatás specialistája.

♻️ #környezettudatos módon, #újrahasznosított alapanyagból készülnek prémium minőségű termékeink.

Az LSTN különlegességei

  • Prémium minőség
  • Újrahasznosított alapanyagok
  • Jótékony célok
  • Egyedi megjelenés
  • Csodálatos hangzás

Küldetésünk

Az LSTN küldetése egy figyelemfelhívás arra vonatkozóan, hogy gondolkozzunk környezettudatosan, vásároljunk fenntartható módon és a vásárlásunkkal segítsünk másoknak. Éppen ezért az LSTN termékei újrahasznosított faanyagból, vegán bőrből (növényi alapanyagú műbőr) és nem-toxikus (mérgező, irritáló anyagoktól mentes, majdnem orvosi minőségű) szilikonból készülnek.

Minden eladott darab, egy hallókészüléket jelent egy halláskárosult számára. Ebben a misszióban a cég közreműködő partnere a világ egyik legnagyobb hallókészülék kutató, fejlesztő és gyártó cégének az alapítványa, a Starkey Hearing Alapítvány. Mi az LSTN, eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte a termékeinkkel.

Víziónk

Hisszük, hogy az üzleti tevékenységnek jónak kell lennie mások számára is. Tudjuk, hogy a környezettudatos és fenntartható gondolkodás az elkövetkezendő években sokkal fontosabb lesz számunkra, mint azt most gondoljuk. Biztosak vagyunk abban, hogy a küldetésünk sikeres lesz és nagyon sok embernek tudunk örömet okozni a termékeinkkel.

Az amerikai anyacég sikereit szeretnénk itt, Európa szívében is tovább segíteni. Mi ezért választottuk az LSTN-t. A megfelelő minőségű zenehallgatás nem egy privilégium, amelyet csak azok élvezhetnek, akik több százezer forintos eszközöket vásárolnak erre a célra. A #környezettudatos gondolkodás a mai ember alapvető gondolkodásmódja kell, hogy legyen, hiszen utánunk is lesz még jópár generáció, aki ugyanúgy szeretné élvezni az életet, mint ahogyan azt ma Mi tesszük. Önzetlenül jótékonynak lenni másokkal, segíteni másokon pedig örömteli dolog.

Pin It on Pinterest