Audio Kieg√©sz√≠tŇĎk

Vásárlók kedvence

LSTN F√ľlhallgat√≥ Illeszt√©k

1470 Ft

A tartalom nem el√©rhetŇĎ.
A s√ľtik haszn√°lat√°t az "Elfogad√°s" gombra kattintva lehet j√≥v√°hagyni.

Miben m√°s egy LSTN kieg√©sz√≠tŇĎ

  1. Az LSTN számára minden termék ugyanolyan fontos.
  2. K√°beleink √©s kieg√©sz√≠tŇĎink k√∂vetik a fej- √©s f√ľlhallgat√≥k kialak√≠t√°s√°t, teh√°t a legmagasabb minŇĎs√©gŇĪ anyagokb√≥l k√©sz√ľlnek.
  3. Kábeleink csatlakozójánál valódi fa burkolatokat használunk és zaj- és gubancolódásmentes kialakítással rendelkeznek.
  4. F√ľlhallgat√≥ illeszt√©k√ľnk nem-toxikus szilikonb√≥l k√©sz√ľl, amely nagyon puha √©s a legt√∂bb esetben nem irrit√°lja a f√ľlet.¬†

Termékeink

Audio kieg√©sz√≠tŇĎink eset√©ben is ugyanannyira odafigyel√ľnk a minŇĎs√©gre √©s megb√≠zhat√≥s√°gra, mint fej- √©s f√ľlhallgat√≥ink vagy hordozhat√≥ hangsz√≥r√≥ink gy√°rt√°sakor.

Miért az LSTN?

  • Minden term√©k√ľnk √ļjrahasznos√≠tott √©s √ļjrahasznos√≠that√≥ alapanyagokb√≥l k√©sz√ľl. √Čppen ez√©rt term√©keink nem kaphat√≥ak folyamatosan.
  • Bev√©teleinkbŇĎl hall√°ss√©r√ľlteken seg√≠t√ľnk vil√°gszerte a Starkey Hearing Alap√≠tv√°ny k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel. Mi az LSTN, eddig t√∂bb mint 30.000 embernek seg√≠tett√ľnk.
  • A fa erezet√©bŇĎl ad√≥d√≥an, minden term√©k√ľnk teljesen egyed√ľl√°ll√≥ √©s k√ľl√∂nleges. Soha nem tal√°lhatsz m√©g egy ugyanolyan darabot.
  • Egyed√ľl√°ll√≥ akusztikus tulajdons√°gaival a fa a legjobb hangvisszaad√°st biztos√≠tja. Ez√©rt is k√©sz√ľl sok hangszer √©s cs√ļcsminŇĎs√©gŇĪ HiFi¬† hangfal is f√°b√≥l.

Legfrissebb bejegyzések

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszold√≥ eszk√∂z egyik nagy elŇĎnye, hogy a szok√°sos tev√©kenys√©gek k√∂zben is haszn√°lhat√≥. R√°ad√°sul cs√∂kkenti a napi stresszt. √ćgy val√≥j√°ban a rendk√≠v√ľl elfoglalt emberek napi √ľtemez√©s√©be is belef√©r.

bŇĎvebben

Ingyenes Szállítás

Nincs jobb alkalom, hogy rendelj! Email címed megadásával megajándékozunk egy ingyen szállítás kuponnal.

Adatvédelem

K√∂sz√∂nj√ľk! Itt a k√≥dod, amelyet a kos√°r oldalon tudsz haszn√°lni: lstn2021p

Pin It on Pinterest

A honlap tov√°bbi haszn√°lat√°hoz a s√ľtik haszn√°lat√°t el kell fogadni. Tov√°bbi inform√°ci√≥

A s√ľti be√°ll√≠t√°sok enn√©l a honlapn√°l enged√©lyezett a legjobb felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny √©rdek√©ben. Amennyiben a be√°ll√≠t√°s v√°ltoztat√°sa n√©lk√ľl ker√ľl sor a honlap haszn√°lat√°ra, vagy az "Elfogad√°s" gombra t√∂rt√©nik kattint√°s, azzal a felhaszn√°l√≥ elfogadja a s√ľtik haszn√°lat√°t.

Bez√°r√°s