Audio Kiegészítők

Vásárlók kedvence

LSTN Fülhallgató Illeszték

1470 Ft

Miben más egy LSTN kiegészítő

  1. Az LSTN számára minden termék ugyanolyan fontos.
  2. Kábeleink és kiegészítőink követik a fej- és fülhallgatók kialakítását, tehát a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek.
  3. Kábeleink csatlakozójánál valódi fa burkolatokat használunk és zaj- és gubancolódásmentes kialakítással rendelkeznek.
  4. Fülhallgató illesztékünk nem-toxikus szilikonból készül, amely nagyon puha és a legtöbb esetben nem irritálja a fület. 

Termékeink

Audio kiegészítőink esetében is ugyanannyira odafigyelünk a minőségre és megbízhatóságra, mint fej- és fülhallgatóink vagy hordozható hangszóróink gyártásakor.

Miért az LSTN?

  • Minden termékünk újrahasznosított és újrahasznosítható alapanyagokból készül. Éppen ezért termékeink nem kaphatóak folyamatosan.
  • Bevételeinkből hallássérülteken segítünk világszerte a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN, eddig több mint 30.000 embernek segítettünk.
  • A fa erezetéből adódóan, minden termékünk teljesen egyedülálló és különleges. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot.
  • Egyedülálló akusztikus tulajdonságaival a fa a legjobb hangvisszaadást biztosítja. Ezért is készül sok hangszer és csúcsminőségű HiFi  hangfal is fából.

Legfrissebb bejegyzések

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben

Pin It on Pinterest