fbpx

Hordozható hangszóró fából

A fa mindig meghatározó szerepet játszik a zenében, életet adva azoknak a hangszereknek és csodálatos akusztikájú koncerttermeknek, amelyek évszázadok óta inspirálják a zene szerelmeseit. Egyedülálló akusztikus tulajdonságaival a fa a legjobb hangvisszaadást biztosítja, ezért készül a legtöbb csúcsminőségű Hi-Fi hangfal és sok hangszer fából.

Az LSTN kézműves, természetes és újrahasznosított fából készült fejhallgatói révén folytatja ezt a örökséget. Mindegyik modell renkívül stílusos és  egyedi megjelenést biztosít a használója számára. A nagyszerű hangzáson kívül az összes terméket kézzel állítják össze és aprólékosan tesztelik, így biztosítva, hogy minden egyes darab megbízható és tartós legyen, és készen álljon arra, hogy Téged bármikor a valódi zenehallgatás élményével nyugtasson meg.

Bluetooth Hangszóróink

Csodálatos Hangzás.

Hihetetlen Célok.

Fülhallgatóinkat az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget biztosítsanak az audiofil szintű árcédulák nélkül.

Minden vásárlásból származó bevétel egy hallókészüléket jelent egy rászoruló számára, amelyben partnerünk a Starkey Hearing Alapítvány. Az elmúlt öt évben több mint 30.000 embernek tudtunk segíteni.

Hordozható hangszóró fából?

Igen, hiszen a hegedűk, zongorák, gitárok és a világszínvonalú hangszerek mind fából készülnek. Miért ne készülhetne egy hordozható hangszóró is fából?

A vintage ihlette megjelenés hihetetlen hangminőséget biztosít. Hordozható bluetooth hangszóróink sokkal többet nyújtanak, mint amelyet elsőre várnál. Biztosak vagyunk benne, hogy stílusos hangszóróink sokfelé elkísérnek majd – otthonodtól a munkahelyeden át a következő buli helyszínéig.

A fából készült hordozható hangszóró bárki számára ideális még abban az esetben is, ha csak napi pár zeneszámot szeretnél meghallgatni.

A fa jelentősen csökkenti a hangszóró házban kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, így sokkal tisztább hangzása van. A fából készült bluetooth hangszóró nagyon természetes hangzású, különösen a beszédtartományban (közép-frekvenciák).

A fából készült hordozható hangszóróinkban a magas hangok kissé lágyabbak lesznek, a mélyek pedig kellően erősek. A kiegyensúlyozott hangkép nem torzul még magas hangerőn sem. Sőt, a hang tiszta és meleg marad, még alacsony hangerő mellett is.