fbpx

Fejhallgató fából

A fa mindig meghatározó szerepet játszik a zenében, életet adva azoknak a hangszereknek és csodálatos akusztikájú koncerttermeknek, amelyek évszázadok óta inspirálják a zene szerelmeseit. Egyedülálló akusztikus tulajdonságaival a fa a legjobb hangvisszaadást biztosítja, ezért készül a legtöbb csúcsminőségű Hi-Fi hangfal és sok hangszer fából.

Az LSTN kézműves, természetes és újrahasznosított fából készült fejhallgatói révén folytatja ezt a örökséget. Mindegyik modell renkívül stílusos és  egyedi megjelenést biztosít a használója számára. A nagyszerű hangzáson kívül az összes terméket kézzel állítják össze és aprólékosan tesztelik, így biztosítva, hogy minden egyes darab megbízható és tartós legyen, és készen álljon arra, hogy Téged bármikor a valódi zenehallgatás élményével nyugtasson meg.

Fejhallgatóink

Csodálatos Hangzás.

Hihetetlen Célok.

Fejhallgatóinkat az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget biztosítsanak az audiofil szintű árcédulák nélkül.

Minden vásárlásból származó bevétel egy hallókészüléket jelent egy rászoruló számára, amelyben partnerünk a Starkey Hearing Alapítvány. Az elmúlt öt évben több mint 30.000 embernek tudtunk segíteni.

Fejhallgató fából?

Igen, hiszen a hegedűk, zongorák, gitárok és a világszínvonalú hangszerek mind fából készülnek. Miért ne készülhetne a fejhallgató is fából?

Az összes fejhallgatót elektroakusztikusan teszteljük és a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Valódi zebrafa házakat használunk a természetes hangzáshoz, alumíniumot az erős, könnyű fejpánthoz és vegán bőrt a legmagasabb szintű kényelem érdekében.

A fából készült fejhallgató bárki számára ideális még abban az esetben is, ha csak napi pár zeneszámot szeretnél meghallgatni.

A fa jelentősen csökkenti a fejhallgató házban kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, így sokkal tisztább hangzása van. A fából készült fejhallgató nagyon természetes hangzású, különösen a beszédtartományban (közép-frekvenciák).

Összehasonlítva például a fémházas fejhallgatókkal, a fából készült fejhallgatóban a magas hangok kissé lágyabbak lesznek, a mélyek pedig kellően erősek. A kiegyensúlyozott hangkép nem torzul még magas hangerőn sem. Sőt, a hang tiszta és meleg marad, még alacsony hangerő mellett is.