Most nagyon nagy nyomás nehezedik a vállalatokra, hogy ne csak vállalják a fenntarthatóságot, hanem kézzelfogható módon bizonyítsák környezettudatosságukat. Sokan nem érzik jól magukat az eldobható mindennapi tárgyak megvásárlásában és nem akarják bűnösnek érezni magukat a szén-dioxid-kibocsátásuk miatt. Ehelyett fenntartható lehetőségeket választanak, amelyek csökkentik a bolygónkra gyakorolt ​​hatást.

Ennek tökéletes példája a környezetbarát reklámajándékok széles körű használata. Ha a vállalat kezeli a szén-dioxid-kibocsátását, és megmutatja elkötelezettségét a bolygó védelmében, akkor ezt a céges ajándékokra vagy promóciós termékekre is alkalmazni kell.

Azok, akik környezettudatosabbak mint valaha, hajlamosak bojkottálni a gondatlan pazarlásról híres vállalatokat, és tartós lojalitást illetve támogatást mutatnak a bolygó megsegítésére törekvő vállalkozások iránt. Minél jobban törődik valaki a környezetvédelemmel, annál inkább úgy tűnik, hogy az ügyfeleivel is megfelelően törődik.

A környezetbarát reklámajándékok márkaértékei

Itt az ideje tehát környezetbarát reklámajándékokat vásárolni és ajándékozni az ügyfeleidnek, beszállítóidnak és más célközönségednek. A nyomdai cégek továbbra is felvehetik a cég logóját és márkaüzenetét olyan termékekre, mint például tollak, jegyzetfüzetek, promóciós ruházat, bögrék, sportpalackok és táskák, amelyeket újrahasznosított anyagokból állítottak elő.

Ugyanakkor ugyanolyan fontosak a környezetbarát reklámajándék termékek további előnyei, amelyek a marketingből és a PR-ból is származnak. Amennyiben olyan elemeket szerzel be, amelyek illeszkednek a cég fenntarthatósági menetrendjéhez, hangosan és világosan megmutathatod, hogy gyakorlod azt, amit hirdetsz!

A promóciós cikkek gondos megválasztása fontos versenyelőnyt is jelenthet a vállalatnak. A környezettudatosan, fenntartható módon előállított céges ajándék vagy rendezvény ajándék termék kiemeli a céget a konkurensek által kiadott termékek közül!

Hogyan lehet a reklámajándék környezetbarát?

Szerencsére vannak olyan cégek – például Mi, az LSTN -, akik számára már régóta fontos küldetés a környezetbarát és fenntartható termékek előállítása. Az LSTN kizárólag fenntartható, környezetbarát termékeket készít, amellyel a cégek és a felhasználók ténylegesen kitűnhetnek a versenytársaik közül, hiszen olyan különleges, egyedi modellek vannak a termékpalettában, amelyhez hasonlót a világon nagyon kevés gyártó készít! A reklámajándék piac hatalmas, és a modern gyártási módszereknek köszönhetően szinte bármi ellátható logóval és felirattal!

A környezetbarát reklámajándékok nagyon tartós és újrafelhasználható anyagokból készülnek. Ez azt jelenti, hogy sokáig tudják használni őket, szemben a „kidobható” promóciós termékekkel. A vállalat zöld hitelesítésének fontos tényezője a fenntartható anyagok használata – éppen ezért nem engedélyezett például az egyszer használatos műanyag! Az erősebb műanyagból készült poharak helyett ajándékozzunk például kerámiából készült kávésbögréket, amelyek újra és újra felhasználhatók, és sokáig eltarthatnak!

Egyes zöld ajándékok és termékek még arra is ösztönzik a felhasználókat, hogy jobban megismerjék a bolygónkra gyakorolt környezeti hatásukat. Erre jó példa a manapság egyre divatosabb vászon táska, amely többször felhasználható a vásárlások alkalmával, mint a műanyag szatyor!

Nyilvánvaló, hogy a környezetbarát reklámajándékok előnyei nem csupán arról szólnak, hogy „kiemelkedünk mint vállalat”, hanem etikus és fenntartható szervezetként is „kiállunk azért, hogy számba vegyenek minket”.

Miért fontos a jó minőségű reklámajándék?

A legtöbb vállalat – legfőképpen karácsony tájékán – különböző promóciós termékeket ajándékoz az elkötelezettség növelése és az alkalmazottaik hálájának megmutatása érdekében. Sajnos, ez sok esetben olcsó és tucat termékek vásárlását jelenti, de azt érdemes fontolóra venni, hogy amikor reklámajándékba fektetsz, azt szeretnéd, ha a csapatod, a meglévő és a potenciális új ügyfelid elköteleződnének a céged iránt. Egy üveg bor, amelyet bárki megvásárolhat magának a boltban, egy céges logóval ellátott új munkaruha vagy egy viccesnek szánt pár ezer forintos kütyü nem valódi ajándék.

A minőségi és használható ajándékok megmutatják, hogy a cég számára fontosak a dolgozók és a partnerek. Amennyiben ezek az ajándékok még környezettudatosak is – vagy akár jótékony célokat is támogatnak -, biztosan érdekes beszélgetési pontokat generálnak a kollégáid között.

Tudjuk, hogy a magyar adózás nem barátja a céges ajándékoknak, de egy évben egyszer ez egy nagy gesztus az alkalmazottak és az ügyfelek irányába. Nem szükséges mindenkinek több tízezer forintos ajándékot adni, de biztosan van jó néhány olyan kiemelkedő munkatárs vagy üzleti partner, aki megérdemel valami különlegesebb ajándékot.

Az LSTN környezetbarát reklámajándékai

A home office terjedésével manapság mindenki használ a munkájához fej-és fülhallgatót. Egy jó minőségű, használati termék sok ember munkáját megkönnyíti és az egészségére is jó hatással van. A gyenge, sorozatgyártott, pár ezer forintos fülhallgatók nem tudják hozni azt a kényelmet és hangzást, amely fontos lenne ahhoz, hogy ne fájjon a fülünk vagy ne legyünk pár óra használat után teljesen dekoncentráltak. Miért nem segíted a dolgozókat és a partnereidet abban, hogy jobban érezzék magukat, egészségesebbek legyenek és jobb legyen a teljesítő képességük?

Az LSTN által készített termékek mindegyike megfelel az eddig leírt kritériumoknak, így bátran ajánljuk minden cégvezetőnek vagy marketingesnek, hogy keressenek fel minket. Röviden összefoglaljuk termékelőnyeinket.

  • Az LSTN minden terméke újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Éppen ezért nem kaphatóak folyamatosan, hiszen nem sorozatgyártásban készülnek.

  • Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotók is csak reprezentatív mintát mutatnak.

  • Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A műanyaggal szemben a fa burkolat jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és hangvisszaverődéseket, amely tisztább hangzást eredményez.

  • Minden eladott termékünk egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi, az LSTN eddig több mint 35.000 embernek segítettünk világszerte.


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Pin It on Pinterest

Oszd meg másokkal is!

Reméljük érdekes volt a bejegyzés? Oszd meg másokkal is, hogy elolvashassák. Köszönjük!