Az LSTN egészségügyi dolgozók támogatása – a Te segítségeddel.

Szerző: 2020 ápr 7Misszió

A világ összes egészségügyi dolgozójának köszönjük azt a megfeszített munkát, amelyet a kialakult helyzetben is tesznek a betegekért nap mint nap. Tehát – bár az idő nehéz az LSTN Magyarország számára is -, úgy éreztük, hogy mi is tehetünk többet.

Az amerikai LSTN-t azzal a céllal alapították, és cégünk itt hazánkban is azért végzi a munkáját, hogy a zene erejével életeket változtassunk meg. Remélhetőleg ez az akciónk is segítség lesz sokaknak és ajándékunk pihentető perceket biztosít a fárasztó mindennapokban a frontvonalban lévőknek.

Egészségügyi dolgozók támogatása – a Te segítségeddel

Vásárolj egyet és Mi megajándékozunk egy egészségügyi dolgozót! A mai naptól kezdve – minden weboldalunkon vásárolt fej-és fülhallgató vagy hangszóró esetében -, minden héten, egy különleges fülhallgatót adunk egy egészségügyi dolgozónak. Vásárolj egyet és vásárlásoddal adj egyet! Kikötés nélkül.

Minden héten kihirdetjük a vásárlóink által ajánlott “győztest”, nevét és munkahelyét, és emailekben és közösségi oldalainkon megosztjuk gondolatukat vagy történetüket. Rajtad is múlik, hogy ki kapja felajánlásunkat.

Mit kell tenned?

Vásárolj egy terméket oldalunkon és a rendelési oldalon ajánld közeli egészségügyben dolgozó ismerősödet. Fontos, hogy ismerd, hiszen Rád fogunk hivatkozni amikor ajándékunkat átadjuk részére. Vásárláskor a megjegyzés rovatba írd meg nekünk az alábbiakat:

1. Kinek adjuk a fülhallgatót? (Neve)

2. Munkája és munkahelye (pl. ápoló a Szent Imre Kórházban)

Hogyan történik az ajándékozás?

A beküldött nevekből választunk egyet és felvesszük a kapcsolatot veled, aki ajánlotta Őt. A Te közreműködéseddel kapcsolatba lépünk vele és eljuttatjuk hozzá a fülhallgatót. Így valójában Te fogod megajándékozni Őt. Ugye, jól hangzik?

A legtöbb vállalkozáshoz hasonlóan minket is rendkívül súlyosan sújt a Covid-19; most Mi is tényleg küzdünk. De továbbra is megtaláljuk a módját annak, hogy örömöt okozzunk másoknak. Noha nem tudunk maszkot vagy fertőtlenítőt előállítani, raktáron lévő nagyszerű audio termékeinkkel még mindig segíthetünk.

Reméljük, hogy kicsit változtatni tudunk a gondolkodásmódokon és segíthetünk egymásnak és közösségünknek a nehéz időben. Ha vállalkozásod, készséged, kiegészítő kellékeid vannak vagy ismersz bárkit, aki ugyanezt megteszi, javasoljuk, hogy mindenki próbálja meg megtalálni azokat az apró módokat, amelyekkel másoknak segíteni tud. Ez a legfontosabb idő ahhoz, hogy megmutassuk kik is vagyunk.

Függetlenül attól, hogy az egészségügyi dolgozókat támogatod vagy a közösségedben segítesz, mindannyian együtt vagyunk.

LSTN Sound Magyarország

Pin It on Pinterest

Oszd meg másokkal is!

Reméljük érdekes volt a bejegyzés? Oszd meg másokkal is, hogy elolvashassák. Köszönjük!