fbpx

LSTN Black Friday Hét

Szerző: | 2019 nov 25 | LSTN Hírek

Minden LSTN terméket lelkesen tervezünk. Tesszük mindezt újrahasznosított alapanyagokból és úgy, hogy vásárlóink a legmagasabb minőségű és legjobb hangzású terméket vegyék a kezükbe, amikor megkapják. November vége a black friday kampányokról szól, amely lehetőséget ad nekünk arra, hogy még több emberhez juthassunk el. Akár csökkentett árakon is.

lightning_bolt_grey_horiz_png

Az LSTN termékei sok más márkával összehasonlítva is egyedülállóak. Nemcsak az általunk használt anyagok miatt, hanem azért is, ahogyan alkalmazzuk őket a termékeinkben. A felhasznált faanyagokat fenntartható és esztétikai tulajdonságaik alapján illetve akusztikai és mechanikai tulajdonságaik szempontjából is használjuk.

Megpróbálunk új innovációt hozni a különböző anyagokkal, amelyeket minden nap látunk. Hogyan használhatjuk újra őket? Hogyan lehetséges őket újrahasznosítani? Hogyan állíthatjuk elő őket új termékké? A szórakoztató-elektronikai piac is változik és egyre több cég ismeri fel, hogy ideje vegyes anyagokat használni a termékek előállításához például szövetet, fát, fémet vagy kerámiát.

Úgy gondoljuk, akkor használjuk a legjobban ezeket az új technológiákat, ha az a fenntarthatósággal kapcsolatos történetünkről szól. Energiafogyasztás, az akkumulátor élettartama, energiatakarékosság. Ezekre is gondolunk, amikor a termékeinket tervezzük.

A célunk az, hogy valami olyan dolgot végezzünk, amely hasznos és megváltoztatja a környezetet és a bolygót. Jótékonysági tevékenységeink révén visszaadunk valamit és úgy érezzük, hogy ezzel együtt a vásárló is ugyanezt teszi.

LSTN Black Friday Hét

Az LSTN egyedülálló cél érdekében alakult: életek megváltoztatása a zene erejével. Éppen ehhez kapcsolódik a cég mottója is: a lehető legjobb hangminőség eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.

Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy kedvezőbb elérhetőséget biztosítunk három termékünkhöz, ezzel elősegítve céljainkat. A black friday hét keretein belül a Fillmore vezetékes fejhallgató, a Satellite zebrafából készült bluetooth hangszóró és az Avalon bambusz fülhallgató árait csökkentettük. Ne maradj le róluk, mert black friday csak jövőre lesz újra és tudod; “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- és fülhallgatója!

lstn-fillmore-vezetekes-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-003
lstn-satellite-bluetooth-hangszoro-zebrafa-1024x1024-002
lstn-avalon-fulhallgato-bambuszbol-1024x1024-002

Ne maradj le róla!

A megnövekedett kereslet miatt érdemes gyorsan lecsapni a kedvező ajánlatokra. A termékek újabb elérhetősége attól is függ, hogy mennyi és milyen minőségű alapanyagot tudunk beszerezni a termékgyártáshoz, hiszen tudod az LSTN termékei nem sorozatgyártásban készülnek.

Éppen ezért “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- és fülhallgatója!”