Barion Pixel

LSTN Black Friday Hét

Szerző: 2019 nov 25Uncategorized @hu

Minden LSTN terméket lelkesen tervezünk. Tesszük mindezt újrahasznosított alapanyagokból és úgy, hogy vásárlóink a legmagasabb minőségű és legjobb hangzású terméket vegyék a kezükbe, amikor megkapják. November vége a black friday kampányokról szól, amely lehetőséget ad nekünk arra, hogy még több emberhez juthassunk el. Akár csökkentett árakon is.

Az LSTN termékei sok más márkával összehasonlítva is egyedülállóak. Nemcsak az általunk használt anyagok miatt, hanem azért is, ahogyan alkalmazzuk őket a termékeinkben. A felhasznált faanyagokat fenntartható és esztétikai tulajdonságaik alapján illetve akusztikai és mechanikai tulajdonságaik szempontjából is használjuk.

Megpróbálunk új innovációt hozni a különböző anyagokkal, amelyeket minden nap látunk. Hogyan használhatjuk újra őket? Hogyan lehetséges őket újrahasznosítani? Hogyan állíthatjuk elő őket új termékké? A szórakoztató-elektronikai piac is változik és egyre több cég ismeri fel, hogy ideje vegyes anyagokat használni a termékek előállításához például szövetet, fát, fémet vagy kerámiát.

Úgy gondoljuk, akkor használjuk a legjobban ezeket az új technológiákat, ha az a fenntarthatósággal kapcsolatos történetünkről szól. Energiafogyasztás, az akkumulátor élettartama, energiatakarékosság. Ezekre is gondolunk, amikor a termékeinket tervezzük.

A célunk az, hogy valami olyan dolgot végezzünk, amely hasznos és megváltoztatja a környezetet és a bolygót. Jótékonysági tevékenységeink révén visszaadunk valamit és úgy érezzük, hogy ezzel együtt a vásárló is ugyanezt teszi.

LSTN Black Friday Hét

Az LSTN egyedülálló cél érdekében alakult: életek megváltoztatása a zene erejével. Éppen ehhez kapcsolódik a cég mottója is: a lehető legjobb hangminőség eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.

Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy kedvezőbb elérhetőséget biztosítunk három termékünkhöz, ezzel elősegítve céljainkat. A black friday hét keretein belül a Fillmore vezetékes fejhallgató, a Satellite zebrafából készült bluetooth hangszóró és az Avalon bambusz fülhallgató árait csökkentettük. Ne maradj le róluk, mert black friday csak jövőre lesz újra és tudod; “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- és fülhallgatója!

Ne maradj le róla!

A megnövekedett kereslet miatt érdemes gyorsan lecsapni a kedvező ajánlatokra. A termékek újabb elérhetősége attól is függ, hogy mennyi és milyen minőségű alapanyagot tudunk beszerezni a termékgyártáshoz, hiszen tudod az LSTN termékei nem sorozatgyártásban készülnek.

Éppen ezért “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- és fülhallgatója!”

Pin It on Pinterest

Oszd meg másokkal is!

Reméljük érdekes volt a bejegyzés? Oszd meg másokkal is, hogy elolvashassák. Köszönjük!