Fülhallgatók

Bolt

VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ

Teljes vezeték nélküli szabadság és izzadsággátló bevonat amely azt jelenti, hogy ezekkel a fülhallgatókkal szinte bármit megtehetsz.

34.900 Ft

Választható Színek
Az IPX-4 besorolás szerint a Bolt megfelelően izzadságálló és tartós ahhoz, hogy a legnehezebb edzéseket is kibírja.

Bowery

Vezetékes Fülhallgató

Az LSTN eredeti fülhallgatója. Hallgasd meg a különbséget a valódi faburkolatnak köszönhetően. Hallgasd kedvenc zenéidet bárhol.

17.900 Ft

Választható Színek
“Kipróbáltam nagyon sok márkát és sok pénzt költöttem már csúcsminőségű fülhallgatókra a számítógépem / mobiltelefonom számára. Semmi sem hasonlítható az LSTN fülhallgató hangminőségéhez és kényelméhez.”

Avalon

VEZETÉKES FÜLHALLGATÓ

Az LSTN által elvárt hangzás legkissebb modellje egy kisebb csomagban. Soha nem hallottál ilyen fülhallgatót.

17.900 Ft

Választható Színek
“Ezek a fülhallgatók olyan ütősek, ami valóban lenyűgöző.”

Wembley

VEZETÉKES FÜLHALLGATÓ

A könnyű, lekerekített kamra, a zajmentes gumi kábel és az arany kiemelések teszik tökéletessé ezt a fülhallgatót.

34.900 Ft

Választható Színek
“Túlméretezett rügyekre hasonlítanak, amelyeket a nap sugara vesz körül. Sokan megnéznek vele az utcán, ami mosolyt csal az arcomra.”
Eleged van az olcsó, műanyag fülhallgatókból? Mi is voltunk így ezzel ezért fejlesztettük ki termékeinket valódi bambusz, cseresznyefa, ébenfa, zebrafa és kiváló minőségű szálcsiszolt alumínium ötvözetével. A fülhallgatók meleg, teljes értékű hangot adnak és egyedi megjelenést kölcsönöznek bárhol is viseled. Minden audio termékünket széles körben tesztelik a kiváló hangminőség és a fizikai tartósság érdekében. Nem gondolod, hogy itt az ideje megtapasztalnod az LSTN érzést?

 

Share This