Fülhallgatók

Vezeték Nélküli Fülhallgatók

LSTN Bolt Sport Bluetooth fülhallgató fehér

Bolt - Rózsaarany

34.900 Ft

A Bolt vezeték nélküli fülhallgató sohasem hagy cserben. Eloxált alumínium háza, fröccsenő víz ellen védett kialakítása és izzadságálló bevonata garantálja, hogy ezzel a sport fülhallgatóval mindent célodat elérheted.

Vidd magaddal bárhová.

LSTN Bolt Sport Bluetooth fülhallgató fekete

Bolt - Fekete

34.900 Ft

Vezetékes Fülhallgatók

A funkcionalitás és a hordozhatóság ötvözete a luxus minőségű hangzással. A Wembley meghajtóit diófa vagy bambusz veszi körül, így a hangzása messze túlmutat a versenytársakon.

Soha sem hallottál még fülhallgatót ilyen jól szólni.

LSTN Wembley fülhallgató diófából

Wembley - Diófa

34.900 Ft

LSTN Wembley fülhallgató bambuszból

Wembley - Bambusz

34.900 Ft

LSTN Avalon fülhallgató bambusz burkolattal

Avalon - Bambusz

17.900 Ft

LSTN Bowery fülhallgató zebrafa

Bowery - Zebrafa

17.900 Ft

Valódi faburkolatok, egyedileg készült 8 mm-es neodímium meghajtók és szövetből vagy gumiból készült, zaj- és gubancolódásmentes kábelek.

Hidd el, nem mindegy milyen fülhallgatót használsz.

LSTN Fülhallgatók

Eleged van az olcsó, műanyag fülhallgatókból? Mi is voltunk így ezzel ezért fejlesztettük ki termékeinket valódi bambusz, zebrafa és kiváló minőségű szál-csiszolt alumínium ötvözetével. A fülhallgatók meleg, teljes értékű hangot adnak és egyedi megjelenést kölcsönöznek bárhol is viseled. Minden audio termékünket széles körben tesztelik a kiváló hangminőség és a fizikai tartósság érdekében.

Az LSTN egyedülálló cél érdekében alakult: életek megváltoztatása a zene erején keresztül. Minden eladott termékünk egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat – valahol a világban – a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi, az LSTN, eddig több mint 35.000 embernek segítettünk világszerte és ez a szám napról-napra növekszik.

Fedezd fel az LSTN Termékeit

Bolt-divider-E1-png