LSTN Wembley Fülhallgató Teszt

Szerző: | 2018 Júl 25 | LSTN Hírek

Az LSTN fülhallgatók különböző faanyagból készülnek, mint az ében, a cseresznye, a zebra, a bambusz vagy a dió. A fül-és fejhallgatók illetve egyéb termékeik csodálatos hangzást kínálnak a csúcstechnológiát alkalmazva. Az LSTN Wembley fülhallgató teszt bemutatja neked, mitől lesz magávalragadó ez a modell.

AZ LSTN-RŐL

Az LSTN audio termékgyártó cég központja Los Angelesben található. A 2011 novemberében alapított cég csak 2013 áprilisában indult el hivatalosan. Miért? Mert ez időszak alatt fejlesztették ki egyedileg a termékekben megtalálható meghajtókat. A legjobb hangminőséggel és tartóssággal rendelkező termékek mindegyikének hangtechnikáját a mai napig széles körben tesztelik.

A cég a klasszikus, stílusos, egyedi és kifinomult formák megtervezésével a legjobb fej-és fülhallgatók gyártására törekszik. Minden LSTN termék a fogyasztói stílus, a szükséglet és a kényelem szem előtt tartásával készül. A legjobb hangminőséggel és tartóssággal rendelkező termékek mindegyikének hangtechnikáját széles körben tesztelik.

A fülhallgatók különböző faanyagból készülnek, mint az ében, a cseresznye, a zebra, a bambusz vagy a dió. Termékeik kiemelkedésében azonban az összes többi összetevő kiválasztása is szerepet játszik. Itt érdemes megjegyezni, hogy a cég nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra is.

Az LSTN célja, hogy globális tudatosságot teremtsen az emberekben a halláskárosodással és a hallássérültekkel kapcsolatosan.
Indulásuk óta több mint 25.000 embernek segítettek, hiszen minden vásárlás jótékony célokat szolgál, és segít valakinek először hallani a világban.

LSTN Wembley Fülhallgató Teszt

LSTN WEMBLEY FÜLHALLGATÓ TESZT

A Wembley fülhallgatók igazi luxust kínálnak a füleink számára. Szinte kifogástalan hangrendszert biztosítanak és előre mondhatom – vigyázat spoiler veszély -, hogy a hangja messze túlmutat a 34.900 Ft-os árcédulán. A funkciók sokasága ugyan nem ad újdonságot, viszont a rendkívül tiszta hangok és a kellemes mélyek kiemelik a piacon megtalálható nevesebb gyártók termékei közül.

MI VAN A DOBOZBAN?

A Wembley hangrendszerét bambusz vagy diófa burkolat veszi körül, amely eleve exkluzivitást ad a fülhallgatóknak. A doboz megjelenése már vásárlásra készteti az embert, hiszen szinte “kiesnek” a termékek a kezünkbe. Kibontva a csomagolást pedig pontosan azt kapja az ember, amit a borító képen láthatott. Ezekbe a vicces alakú fülhallgatókba azonnal beleszeret bárki, aki meglátja.

A termék doboza egy standard, de igényes megjelenésű hordozótáskát rejt, amely jól jön a fülhallgató megvédéséhez, ha mondjuk a táskában tároljuk. A Wembley kábele rugalmas gumiból készült, és bár elsőre nagyon vékonynak tűnik, kellő odafigyelés mellett hosszú távon se lesz gond vele.

A három különböző méretben megtalálható szilikon fülilleszték nem meglepetés, az azonban igen, hogy az általánosan megszokott fülgumikhoz képest sokkal puhább érzést kelt. Elsőre orvosi műanyag használatára gyanakodtunk, de ezt a hazai forgalmazó nem erősítette meg.

Az LSTN Wembley fülhallgatóval rendkívül tiszta hangokat és a kellemes mélyeket kapsz

TECHNIKAI DOLGOK

Teljes, 3-gombos távvezérlője tartalmazza a beépített mikrofont is. A lejátszás, szünet, zeneszámok átugrása, hangerő állítás és telefonhívások kezelése mind kezelhető a távvezérlőről. De nem ez a legjobb tulajdonsága, hanem az, hogy az iPoddal és az Android-telefonnal is működött. A kábel nem gubancolódik, szép kivitelezésű és gumiból (nem PVC-ből) készült.

A fülhallgatók kényelmesen ülnek az ember fülében, és kellemesen jó munkát végeznek a környezeti háttérzaj kizárásával. Nem teljesen zárják ki az összes hangot, de a tesztelés alatt Én ezt kedveltem – kényelmetlenül érzem magam ugyanis, ha nem hallok semmit magam körül. Sokszor tapasztalni fülhallgatóknál, hogy a belső hangokat – mint például az étkezés -, felerősítik, ami engem például kimondottan zavar. Az LSTN Wembley esetében ez nem tűnt annyira fel!

A fülbe-dugható kialakítású hangszóró házban egyedileg alkotott, 8 mm-es neodímium mágnessel szerelt membránt találhatunk, amely 20-20 kHz frekvencia átvitelt biztosít. Megfelelő minőségben hajtható bármilyen hordozható eszközről. A Wembley kifinomult fülhallgató – ami látszik az anyagválasztásban is. A fa burkolat nagyon jó hatással van a hangminőségre.

HANGZÁS ÉS TAPASZTALATOK

A hangminőséget több zenei műfajjal, videókkal is kipróbáltam – tehát így alakult ki az összkép. Természetesen nem egy audiophile fülhallgatóról beszélünk – nem is így  történt a tesztelés. Nem őrült basszusú, de pontosan megfelelő és elegendő a kellemes zenehallgatáshoz. Ráadásul a faburkolat rezonanciája miatt egészen máshogy hallhatóak a mélyek, összehasonlítva például egy műanyag vagy alumínium házas fülhallgatóval. Hidd el, mosolyt csal az arcodra!

Összességében megfelelően kiegyensúlyozott hangminőség jellemzi a Wembley-t, amely jól teljesít széles frekvenciatartományokban és a különböző zenei stílusokban egyaránt. Ismét ki kell emelni a külső zajcsillapítást, amely hihetetlen pluszt ad a zenei élményhez.

Az LSTN Wembley fülhallgató bambusz és diófa burkolattal rendelkezik

ÖSSZEGZÉS

 

Az LSTN Wembley fülhallgató azon kevés modellek egyike, amelyet az egyik legjobbnak ítélek meg azok közül, amiket valaha is hallottam. Személyesen egyébként is jobban kedvelem a vezetékes kialakítású modelleket, mint a vezeték nélkülieket. Megdöbbentő mennyire jó zenét hallgatni vele, és a bambuszfa burkolattal készült kidolgozása is gyönyörű.

Az LSTN termékei hangszigetelő és elektro-akusztikus hangolással készülnek, hogy bármilyen hangerő mellett is kiváló hangminőséget alkossanak, és az igazi fa burkolattal a Wembley gazdag, teljes hangzást biztosít. A bambusz vagy diófa burkolattal rendelkező modellek közül mind a hölgyek, mind az urak megtalálják a számukra megfelelőt, hiszen mindkét termék megjelenése nagyon diszkrét és egyedi.

További érdem a gyártó termékei mellett, hogy a vásárlás támogatja az LSTN és a Starkey Hearing Alapítvány közös küldetését, amely arról szól, hogy segítsenek a hallássérülteknek. Ami számunkra természetes a mindennapi életben – a zenehallgatás és az, hogy halljuk szeretteink hangját -, számukra nem az.

lightning_bolt_grey_horiz_png

WEMBLEY BAMBUSZ

A funkcionalitás és a hordozhatóság ötvözete a luxus minőségű hangzással.

WEMBLEY DIÓFA

A Wembley egyedi meghajtóit diófa veszi körül, így a hangzása messze túlmutat a versenytársakon.

Legfrissebb az LSTN-től

Az LSTN megéri!

  Az LSTN Troubadour fejhallgatóját már sok helyen tesztelték. Most a Buzzfeed végzett egy összehasonlító tesztet pár gyártó modelljével, többek között egy közel 600.000 Ft-os fejhallgatóval is. Az alábbi videóban megnézheted, mi lett az összehasonlítás...

bővebben

LSTN Avalon Fülhallgató Teszt

  Az LSTN egy csodálatos cég, amely kiváló termékek készítése mellett hallássérülteken is segít. Az Avalon fülhallgatójuk célja, hogy az olcsó, műanyag házas fülhallgatóknak állítson megfizethető árú konkurenciát. Nézzük. LSTN AVALON FÜLHALLGATÓ Vágjunk is bele a...

bővebben

Az LSTN az Art&Design Merketen – 2019 március

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Antropos Art and Design Market. A Morrisons2 klub fedett teraszán az LSTN is lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa a közönségnek egyedülálló termékeit.A cikk elolvasása kb. 2 percMI AZ Art&Design Market? 2018...

bővebben