Az LSTN a Delta Air Lines Fejhallgató Partnere

Szerző: | 2018 máj 25 | LSTN Hírek

Az LSTN csapata nagyon sokat utazik, hiszen a Starkey Hearing Alapítvánnyal a világ számos helyén segít a hallássérülteken. A cég vezetői nagy örömmel jelentették be, hogy az LSTN a Delta Air Lines fejhallgató partnere lesz.

Életünket a tapasztalatok határozzák meg. Az utazás kiterjeszti tudatosságunkat és észlelésünket. Ez elmélyíti a kapcsolatot az általunk szeretett emberekkel. Ez kényszerít bennünket arra, hogy lépjünk ki a kényelmes zónánkból, és szembenézzünk azokkal a félelmekkel, amelyek végső soron megváltoztatnak minket.

Az évek során rengeteg tapasztalatot nyűjtöttünk. Kenyában lustálkodtunk egy oroszlánnal. Figyeltük, ahogy az északi fények táncolnak Izlandon. Tahitin cápákkal úszkáltunk. Alaszka gleccserein Iditarod kutyáival közlekedtünk és Koreában élő polipot is ettünk.

lightning_bolt_grey_horiz_png

Ezek az utazások hihetetlenek voltak (vagy őrültek, attól függően, hogy az LSTN csapatából kit kérdeztek). Ugyanakkor ezek az élmények meg sem közelítik azokat, amelyek valóban megváltoztatták az életünket az elmúlt 4 év során. Több mint 22.000 embert segített az LSTN és nonprofit partnere a Starkey Hearing Alapítvány.

Peruban együtt sírtunk a családokkal, amikor szemtanúi voltunk, hogy sokan először hallottak valamit életükben. Srí Lankán egy tinédzserrel táncoltunk a Thriller-re, aki hirtelen újra csatlakozhatott társaihoz és a körülötte lévő világhoz. Felfoghatatlan volt látni egy 110 éves férfit Kínában, aki már több mint 50 éve hallott hangot utoljára.

LSTN fejhallgató a Delta Airlines repülőgépeken

Azonban egyiket sem tapasztaltuk volna meg a nélkül, hogy csapatunk ne repült volna több száz helyre szerte a világon. Éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy az LSTN a világ egyik legnagyobb légitársaságának a Delta Air Lines-nak a fejhallgatópartnere.

Az LSTN a világ egyik legnagyobb légitársaságának a Delta Air Lines-nak a fejhallgatópartnere

Több ezer ember fogja használni a termékeinket minden nap, miközben a fedélzeten utaznak. A partnerségből származó bevételek 100%-át a Starkey Hearing Alapítvány részesíti előnyben, hogy ez által is segítsen több ezer embernek világszerte.

Újabb izgalmas együttműködés egy fantasztikus partnerrel. Hálásak vagyunk mindenkinek az eddigi támogatásáért és azért, hogy lehetőségünk van tovább folytatni missziónkat a világban.

Bridget Hilton és Joe Huff aláírás

BRIDGET HILTON és JOE HUFF

Az LSTN Sound Co. alapítói

Legfrissebb az LSTN-től

Az LSTN megéri!

  Az LSTN Troubadour fejhallgatóját már sok helyen tesztelték. Most a Buzzfeed végzett egy összehasonlító tesztet pár gyártó modelljével, többek között egy közel 600.000 Ft-os fejhallgatóval is. Az alábbi videóban megnézheted, mi lett az összehasonlítás...

bővebben

LSTN Avalon Fülhallgató Teszt

  Az LSTN egy csodálatos cég, amely kiváló termékek készítése mellett hallássérülteken is segít. Az Avalon fülhallgatójuk célja, hogy az olcsó, műanyag házas fülhallgatóknak állítson megfizethető árú konkurenciát. Nézzük.A cikk elolvasása kb. 5 percAZ LSTN-RŐL Az...

bővebben

Az LSTN az Art&Design Merketen – 2019 március

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Antropos Art and Design Market. A Morrisons2 klub fedett teraszán az LSTN is lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa a közönségnek egyedülálló termékeit.A cikk elolvasása kb. 2 percMI AZ Art&Design Market? 2018...

bővebben