fbpx

Az LSTN a Delta Air Lines Fejhallgató Partnere

Szerző: 2018 máj 25LSTN Hírek

Az LSTN csapata nagyon sokat utazik, hiszen a Starkey Hearing Alapítvánnyal a világ számos helyén segít a hallássérülteken. A cég vezetői nagy örömmel jelentették be, hogy az LSTN a Delta Air Lines fejhallgató partnere lesz.

Életünket a tapasztalatok határozzák meg. Az utazás kiterjeszti tudatosságunkat és észlelésünket. Ez elmélyíti a kapcsolatot az általunk szeretett emberekkel. Ez kényszerít bennünket arra, hogy lépjünk ki a kényelmes zónánkból, és szembenézzünk azokkal a félelmekkel, amelyek végső soron megváltoztatnak minket.

Az évek során rengeteg tapasztalatot nyűjtöttünk. Kenyában lustálkodtunk egy oroszlánnal. Figyeltük, ahogy az északi fények táncolnak Izlandon. Tahitin cápákkal úszkáltunk. Alaszka gleccserein Iditarod kutyáival közlekedtünk és Koreában élő polipot is ettünk.

lightning_bolt_grey_horiz_png

Ezek az utazások hihetetlenek voltak (vagy őrültek, attól függően, hogy az LSTN csapatából kit kérdeztek). Ugyanakkor ezek az élmények meg sem közelítik azokat, amelyek valóban megváltoztatták az életünket az elmúlt 4 év során. Több mint 22.000 embert segített az LSTN és nonprofit partnere a Starkey Hearing Alapítvány.

Peruban együtt sírtunk a családokkal, amikor szemtanúi voltunk, hogy sokan először hallottak valamit életükben. Srí Lankán egy tinédzserrel táncoltunk a Thriller-re, aki hirtelen újra csatlakozhatott társaihoz és a körülötte lévő világhoz. Felfoghatatlan volt látni egy 110 éves férfit Kínában, aki már több mint 50 éve hallott hangot utoljára.

lstn-fejhallgato-a-delta-air-lines-repulogepeken

Azonban egyiket sem tapasztaltuk volna meg a nélkül, hogy csapatunk ne repült volna több száz helyre szerte a világon. Éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy az LSTN a világ egyik legnagyobb légitársaságának a Delta Air Lines-nak a fejhallgatópartnere.

az-lstn-a-vilag-egyik-legnagyobb-legitarsasaganak-a-delta-air-lines-nak-a-fejhallgato-partnere

Több ezer ember fogja használni a termékeinket minden nap, miközben a fedélzeten utaznak. A partnerségből származó bevételek 100%-át a Starkey Hearing Alapítvány részesíti előnyben, hogy ez által is segítsen több ezer embernek világszerte.

Újabb izgalmas együttműködés egy fantasztikus partnerrel. Hálásak vagyunk mindenkinek az eddigi támogatásáért és azért, hogy lehetőségünk van tovább folytatni missziónkat a világban.

bridget-hilton-es-joe-huff-alairas

BRIDGET HILTON és JOE HUFF

Az LSTN Sound Co. alapítói

Legfrissebb az LSTN-től

hogyan-hasznald-a-zenet-stresszoldashoz-400x250

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben
a-zene-es-a-memoria-400x250

A zene és a memória

A zenének az elmére gyakorolt hatására a közelmúltban megjelent egy kiadvány amely megállapította, hogy a zene az agyunk olyan részében tárolódik, amelyet az Alzheimer-kór vagy a demencia nem érint.

bővebben