fbpx

Gyakori Kérdések

Kérdéseid vannak? Nekünk pedig válaszaink!

Garancia

Minden fejhallgatóhoz, fülhallgatóhoz és hangszóróhoz egyéves garanciát kínálunk. Kellően odafigyelünk a gyártás és szállítás során a minőségre, így magabiztos és nyugodt lehetsz , amikor megvásárolsz egy LSTN terméket.
  • Garancia érvényesítése

Ha a fejhallgató, a fülhallgató vagy a hangszóró a vásárlás utáni egy éven belül meghibásodik, akkor kicsréljük. Kérjük, töltsd ki a támogatási jegyet és tudasd velünk a problémát. Az ügyintézéshez szükség lesz számlára, vásárlási visszaigazolásra, rendelés számra, garanciajegyre vagy egyéb olyan dokumentumra, amellyel bizonyíthatod a vásárlást! Garanciánk csak a hivatalos forgalmazótól vásárolt vagy szerződött viszonteladóink által értékesített termékekre terjed ki.

  • Viszonteladóink

A harmadik féltől (nem a magyarországi forgalmazón keresztül értékesített) származó viszonteladóktól vásárolt termékekre a garancia nem vonatkozik. Ilyen esetekben kérjük, vedd fel a kapcsolatot az eladóval garanciális igényeddel kapcsolatban.

Hivatalos viszonteladóinkat megtekintheted boltkereső oldalunkon.

  • Kábel probléma

Ez esetben nem kell visszahoznod a fejhallgatót, és nem kell kapcsolatba lépned velünk támogatási jegy kitöltésével. Minden termékünk és kiegészítőnk a rendeltetésszerű használathoz megfelelő állapotban kerül kiszállításra. A kábelek minden esetben nem megfelelő használat vagy / és nem megfelelő tárolás miatt romlanak el. Sokszor nincs látható sérülés a kábelen, mégsem működik. Ilyenkor a kábelen belüli vezeték szakadása okozza a problémát, amely fakadhat abból, hogy véletlenül kirántottad a zsebedből, beleakadtál valamibe vagy akár rendszeresen a fejhallgatóra tekered a kábelt hordozás közben. Ne csüggedj, könnyedén beszerezhetsz magadnak egy új kábelt és használhatod tovább LSTN fejhallgatódat.

Általános Kérdések

  • Fejhallgatóm működik az iPhone / iPad / iPod / Android / Számítógép / Walkman / Blackberry / CD-lejátszó / stb. eszközömmel?

Igen. A 3,5 mm-es aranyozott csatlakozó a legtöbb eszköz szabványa, és mindenben működik, amivel találkozhatunk. Ugyanakkor 8-sávos vagy lézerlemezen nem fog működni, ezért javasoljuk, hogy ilyen eszközhöz keress kompatibilis terméket. Minden LSTN vezeték nélküli termék a Bluetooth ™ szabványt használja, és a legtöbb Bluetooth-kompatibilis eszközzel kompatibilis. Speciális kérdések esetén kérjük, fordulj a készüléked gyártójához.

  • Elvesztettem a fejhallgató kábelemet / a kutyám elrágta / ráléptem és elszakadt stb. Rendelhetek egy újat?

Balesetek történnek – nem fogunk Neked kérdéseket feltenni. Bár ezekre a problémákra nem vonatkozik a jótállásunk, de megrendelheted a csere kábeleket a weboldalunkon keresztül. A kábeleket szövet vagy klasszikus gumi kivitelben is választhatod.

  • Az LSTN fejhallgatók és fülhallgatók zajszűrősek?

Egyik termékünk sem használ elemeket, így azok nem aktív zajcsökkentő fejhallgatók vagy fülhallgatók. Azonban minden fejhallgató és fülhallgató modellünk nagyon hatékonyan blokkolja a külső zajokat, miközben élvezed a zenét!

  • A vásárlás előtt szeretném tesztelni a termékeket. Hol tudom ezt megtenni?

Ha személyesen szeretnéd kipróbálni az LSTN termékeket, előfordulhat, hogy a közeledben van egy hivatalos viszonteladó. Kérjük, tölts ki egy támogatási jegyet, hogy segíthessünk viszonteladóinkkal kapcsolatban vagy az oldal tetején keress egy neked megfelelőt partnereink közül.

  • Megvéditek az információimat?

Igen. Soha nem adjuk el és nem adjuk át az adataidat senkinek. Csak elküldjük Neked, amit megrendeltél. További információkért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

  • Folyamatosan vonzó fiúk / lányok néznek meg vagy szólítanak le, mert az LSTN fej-és fülhallgatóm olyan elegáns. Mit tehetek?

Köszönj nekik egy “Hello”-val. Szívesen. 😉

bolt-divider-e1-png