fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Troubadour

A Troubadour bluetooth fejhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a különleges zebrafa hangszóró ház hozzájárul a kristálytiszta hanghoz, hiszen – a műanyaggal szemben, amely felerősíti – csökkenti a nem kívánt rezonanciákat és visszaverődéseket. 

Az LSTN Troubadour különleges zebrafa háza azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fejhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Valódi zebrafát használunk a különleges megjelenés érdekében, alumíniumot az erős, könnyű fejpánthoz és vegán bőrt a legmagasabb szintű kényelem érdekében.

A Troubadour Különlegessége

hangzas-64

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

lstn-troubadour-bluetooth-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-004
stilus-64

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

lstn-troubadour-bluetooth-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-002
ujrahasznositas-64

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

lstn-troubadour-bluetooth-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-003
jotekonysag-64

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

az-lstn-bevetelei-hallasserulteken-segitenek-001

Troubadour Vásárlói Vélemények

Nagyszerű megjelenés és nagyon jó hangélmény. Másrészt, nagyszerű volt a forgalmazó ügyfélszolgálata a megrendelés folyamán.

Nem bántam meg! A Bluetooth-kapcsolat stabil, és meglepően hosszú a hatótávolsága még az ajtókon és a falakon keresztül is.

Szép munka, nagyszerű hang. Még mindig az első feltöltésemmel megy egy hétig tartó irodai használat után.

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk. Rendeld meg még ma, hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Troubadour fejhallgatója!

Troubadour

Fantasztikus kinézetű és hangzású fejhallgatót keresel kedvenc zeneszámaid hallgatásához? Az LSTN Troubadour bluetooth fejhallgató mindezt megadja Számodra, hiszen az igazi zebrafa ház a különleges megjelenést és a kristálytiszta hangzást egyben biztosítja. Ráadásul a memóriahabos fülpárna és a vegán bőrszalag fejpánt gondoskodik a megfelelő kényelemről.

Ára: 64.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

lstn-troubadour-1-db