fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Troubadour

A Troubadour bluetooth fejhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a különleges zebrafa hangszóró ház hozzájárul a kristálytiszta hanghoz, hiszen – a műanyaggal szemben, amely felerősíti – csökkenti a nem kívánt rezonanciákat és visszaverődéseket. 

Az LSTN Troubadour különleges zebrafa háza azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fejhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Valódi zebrafát használunk a különleges megjelenés érdekében, alumíniumot az erős, könnyű fejpánthoz és vegán bőrt a legmagasabb szintű kényelem érdekében.

A Troubadour Különlegessége

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

TROUBADOUR Bluetooth Fejhallgató Zebrafa
Újrahasznosítás

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

TROUBADOUR Bluetooth Fejhallgató Zebrafa
Jótékonyság

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

Az LSTN bevételei hallássérülteken segítenek

Troubadour Vásárlói Vélemények

Nagyszerű megjelenés és nagyon jó hangélmény. Másrészt, nagyszerű volt a forgalmazó ügyfélszolgálata a megrendelés folyamán.

Nem bántam meg! A Bluetooth-kapcsolat stabil, és meglepően hosszú a hatótávolsága még az ajtókon és a falakon keresztül is.

Szép munka, nagyszerű hang. Még mindig az első feltöltésemmel megy egy hétig tartó irodai használat után.

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk. Rendeld meg még ma, hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Troubadour fejhallgatója!

Troubadour

Fantasztikus kinézetű és hangzású fejhallgatót keresel kedvenc zeneszámaid hallgatásához? Az LSTN Troubadour bluetooth fejhallgató mindezt megadja Számodra, hiszen az igazi zebrafa ház a különleges megjelenést és a kristálytiszta hangzást egyben biztosítja. Ráadásul a memóriahabos fülpárna és a vegán bőrszalag fejpánt gondoskodik a megfelelő kényelemről.

Ára: 64.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

LSTN Troubadour 1db