fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Fillmore

A Fillmore vezetékes fejhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a különleges zebrafa hangszóró ház hozzájárul a kristálytiszta hanghoz, hiszen – a műanyaggal szemben, amely felerősíti – csökkenti a nem kívánt rezonanciákat és visszaverődéseket. 

Az LSTN Fillmore különleges zebrafa háza azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fejhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Valódi zebrafát használunk a különleges megjelenés érdekében, alumíniumot az erős, könnyű fejpánthoz és vegán bőrt a legmagasabb szintű kényelem érdekében.

A Fillmore Különlegessége

hangzas-64

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

lstn-fillmore-vezetekes-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-001
stilus-64

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

lstn-fillmore-vezetekes-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-002
ujrahasznositas-64

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

lstn-fillmore-vezetekes-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-003
jotekonysag-64

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

az-lstn-bevetelei-hallasserulteken-segitenek-001

Fillmore Vásárlói Vélemények

Nagyon jó, hogy van egy jó minőségű fejhallgatóm, amely összecsukható, szép és jól illeszkedjen a stílusomhoz.

Olyannyira fantasztikus a hangja, hogy a főnököm el akarta kérni tőlem, hogy vegyek magamnak egy másikat. smiley-surprised

Nagyon szeretem ezt a fejhallgatókat mert kiváló kiegyensúlyozott hangzású és nagyon könnyű.

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk.

Rendeld meg még ma hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Fillmore fejhallgatója!

Fillmore

Te is keresel egy megfelelő fejhallgatót, amit kényelmesen tudsz használni utazás közben zenehallgatáshoz és akár telefonáláshoz is? Az LSTN Fillmore vezetékes fejhallgató könnyű, kényelmes és összecsukható kialakítása egy igazi utazáshoz való fejhallgató Számodra. Ráadásul a zebrafa burkolat és a memóriahabos fülpárna gondoskodik róla, hogy a hangzás is tökéletes legyen.

Ára: 34.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

Az akciós árból további kedvezmény már nem érvényesíthető!

lstn-fillmore-vezetekes-fejhallgato-zebrafa-1024x1024-005