Barion Pixel

Miben más az LSTN?

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A műanyaggal szemben a fa burkolat jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat, amely tisztább hangzást eredményez.

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden bluetooth fejhallgatónk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotók csak reprezentatív mintát mutatnak.

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Éppen ezért egyes termékeink nem kaphatóak folyamatosan.

Jótékonyság

Minden eladott bluetooth fejhallgató egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

Csodálatos Hangzás.

Hihetetlen Célok.

Mi a mottónk? A lehető legjobb hangminőség eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.

Hogyan? Prémium anyagok kombinálásával. Saját gyártású, egyedi hangolású hangszórókkal, egyedi megjelenéssel minden termékben. Minden termék elektro-akusztikus tesztelésen esik át, amely biztosítja a kiváló hangzást. Termékeink viselésekor a legmagasabb szintű kényelemről vegán bőr és memóriahab gondoskodik.

Fejhallgatóinkat, hangszóróinkat és fülhallgatóinkat az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget biztosítsanak az audiofil szintű árcédulák nélkül.

Minden vásárlásból származó bevétel egy hallókészüléket jelent egy rászoruló számára, amelyben partnerünk a Starkey Hearing Alapítvány. Az elmúlt öt évben több mint 30.000 embernek tudtunk segíteni.

Fejhallgató fából, fülhallgató fából és hordozható hangszóró fából?

A hegedűk, zongorák, gitárok és a világszínvonalú hangszerek mind fából készülnek. Miért ne készülhetne a fejhallgató, a fülhallgató vagy egy hordozható hangszóró is fából?

Rendkívül elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóságot és a környezetbarát technológiát illetően. Ezért, amikor csak lehet az alapanyagot régi, kidobásra került bútorokból, hangszerekből, baseball ütőkből, gördeszkákból és egyéb fából készült tárgyakból biztosítjuk.

Itt az ideje meghallanod a valódi hangzásbeli különbséget!

 

Pin It on Pinterest