Fashion & Passion

Mi a mottónk? A lehető legjobb hangminőség eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.

Hogyan? Prémium anyagok kombinálásával. Saját gyártású, egyedi hangolású hangszórókkal, egyedi megjelenéssel minden termékben. Minden termék elektro-akusztikus tesztelésen esik át, amely biztosítja a kiváló hangzást. Termékeink viselésekor a legmagasabb szintű kényelemről vegán bőr és memóriahab gondoskodik.

Rendkívül elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóságot és a környezetbarát technológiát illetően. Ezért, amikor csak lehet az alapanyagot régi, kidobásra került bútorokból, hangszerekből, baseball ütőkből, gördeszkákból és egyéb fából készült tárgyakból biztosítjuk.

De ez nem minden – minden eladás hozzájárul, hogy egy újabb hallókészülékkel segíthessük a rászorulókat a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Eddig több mint 35.000 emberen segítettünk világszerte.

Itt az ideje meghallanod a valódi hangzásbeli különbséget!

Troubadour Fejhallgató Zebrafából

Bluetooth Fejhallgató

Csodálatos hangminőség és stílus. Készülj fel, hogy úgy hallod majd kedvenc zeneszámaid, mint korábban soha.

64.900 Ft

“Potenciálisan az eddigi legjobb fejhallgatóm.”

A legkülönlegesebb amit csak pénzért megvehetsz.

… a hangjától pedig eldobod az agyad. Elképesztő!

Satellite Hangszóró Zebrafából

Bluetooth Hangszóró

A Satellite egyéni 40mm-es meghajtója segítségével tovább hallgathatod kedvenc zenéidet bárhol, bármikor. Egy kicsit mi is hibásnak érezhetjük majd magunkat, ha valaki rád szól a túl hangos zene miatt…

34.900 Ft

A termékeinkhez speciálisan tervezett, egyedi meghajtókat használunk. A neodímium mágnesek használatával és a szonikus profil szüntelen finomításával biztosíthatjuk, hogy minden termékünknek fantasztikus, általunk elfogadott LSTN hangja van.

Mindig arra törekszünk, hogy lehetőség szerint fenntartható és újrahasznosítható anyagokat használjunk. A kiváló hangminőség a lehető legjobb anyagellátással kezdődik és ügyelünk arra, hogy anyagaink a legmagasabb minőségűek legyenek.

Mindig is hittünk abban, hogy az üzleti tevékenységnek jónak kell lennie a világ számára. Ezért is segítünk hallókészülékekhez jutni a rászorulóknak, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével, minden LSTN vásárlással.

Bolt Bluetooth Fülhallgató – Fekete

Sport Bluetooth Fülhallgató + Headset

Kábelen elhelyezett mikrofon, egyedi hangolású hangszóró, teljes vezeték nélküli szabadság és izzadságálló bevonat. A Bolt fülhallgató mozgásban tart.

34.900 Ft

Stílusos és elegáns

Vezetékes Fülhallgató + Headset

A funkcionalitás és a hordozhatóság ötvözete a luxus minőségű hangzással. A Wembley egyedi meghajtóit bambusz burkolat veszi körül, így a hangzása messze túlmutat a versenytársakon.

34.900 Ft

Fillmore Bluetooth Zebrafából

Bluetooth Fejhallgató

Vezeték nélküli, hordozható, utazásra kész és tartós. A Fillmore gondoskodik róla, hogy a következő nagyszerű kalandodhoz a hangzás is tökéletes legyen.

44.900 Ft

Edzés Be, Világ Ki

Sport Bluetooth Fülhallgató + Headset

Kábelen elhelyezett mikrofon, egyedi hangolású hangszóró, teljes vezeték nélküli szabadság és izzadságálló bevonat. A Bolt fülhallgató mozgásban tart.

34.900 Ft

Satellite Hangszóró Diófából

Bluetooth Hangszóró

Hatalmas hang egy kis hangszóróból. Ez a diófából készült Bluetooth hangszóró meglepően könnyű, elegáns – irodában és otthon egyaránt. 

34.900 Ft

Fillmore Fejhallgató Zebrafából

Vezetékes Fejhallgató + Headset

Hordozható, utazásra kész és tartós. A Fillmore gondoskodik róla, hogy a következő nagyszerű kalandodhoz a hangzás is tökéletes legyen.

34.900 Ft

Wembley Fülhallgató Diófából

Vezetékes Fejhallgató + Headset

A funkcionalitás és a hordozhatóság ötvözete a luxus minőségű hangzással. A Wembley egyedi meghajtóit diófa veszi körül, így a hangzása messze túlmutat a versenytársakon.

34.900 Ft

Avalon Fülhallgató Bambuszból

Vezetékes Fülhallgató + Headset

Eleged van az olcsó fülhallgatók cserélgetéséből? Mi is így voltunk ezzel, ezért fejlesztettük ki az Avalon fülhallgatót. Valódi bambusz háza, hangzása és zajmentes kábele jóval túlmutat az árán.

17.900 Ft

Bowery Fülhallgató Zebrafából

Vezetékes Fülhallgató + Headset

Valódi faburkolatok, egyedi 8 mm-es meghajtók és nylon, gubancolódásmentes kábel. Soha nem hallottál még fülhallgatót ilyen jól szólni.

17.900 Ft

Kábelek

Fejhallgató Kábel Ébenfából

Kábel Mikrofonnal és Hangerőszabályzóval

Elveszett, megszakadt a kábeled vagy csak egy extra darabot vásárolnál? Ez a szövetkábel beépített mikrofonnal és hangerőszabályzóval rendelkezik, ráadásul ébenfa burkolat veszi körül. Ajánlott az LSTN Fillmore fejhallgatókhoz.

2.900 Ft

Fejhallgató Kábel Zebrafából

Kábel Mikrofonnal és Hangerőszabályzóval

Elveszett, megszakadt a kábeled vagy csak egy extra darabot vásárolnál? Ez a szövetkábel beépített mikrofonnal és hangerőszabályzóval rendelkezik, ráadásul zebrafa burkolat veszi körül. Ajánlott az LSTN Fillmore fejhallgatókhoz.

2.900 Ft

Kiegészítők

Fülhallgató Tartó

Elegáns Fülhallgató Tartó Bőrből

Egy tökéletesen illeszkedő fülhallgató tartó, amely segít elkerülni a kusza kábeleket és a fülhallgató elvesztését a kalandjaid során. Valódi bőrből készült és réz kapoccsal rendelkezik, hogy biztonságban tartsa a dolgaidat.

3.500 Ft

Fülhallgató Illeszték

Cserélhető Fülilleszték Fülhallgatóhoz

3 pár szilikon fülhallgató illeszték az LSTN fülhallgatókhoz kicsi, közepes és nagy méretben (S/M/L).

990 Ft