Az LSTN-nél minden a hangzásról és a célokról szól. A fa fejhallgató, fa fülhallgató és vezeték nélküli fa hangszóró termékeink alapos munkával készülnek, így kiváló hangminőséget biztosítanak az audiophile-szintű árcédulák nélkül. Minden termék elektro-akusztikusan tesztelésen esik át, amely biztosítja a kiváló hangzást. De ez nem minden – minden eladás egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat valahol a világban a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Nem gondolod, hogy itt az ideje meghallanod a valódi hangzásbeli különbséget?

Klasszikus stílus, klasszikus hangzás.

Tapasztald meg a hangkülönbséget a fejhallgatóval, amellyel minden elkezdődött.
Troubadour Fejhallgató Zebrafából

Bluetooth Fejhallgató

Bolt

Vezeték Nélküli Fülhallgató

Teljes vezeték nélküli szabadság és izzadsággátló bevonat amely azt jelenti, hogy ezekkel a fülhallgatókkal szinte bármit megtehetsz.
34.900 Ft
“Lehetséges, hogy ez a legkirályabb fejhallgató… Valaha.”
“Az LSTN megváltoztatja a zenehallgatási szokásaidat. Örökké.”
“Az LSTN megtalálta a megoldást, hogy mindenki elégedett legyen.”

Jó hangzás elegáns megjelenéssel

A Satellite egyéni 40mm-es meghajtója segítségével tovább hallgathatod kedvenc zenéidet a party után. Hidd el, mi is hibásnak érezzük majd magunkat, ha valaki rádszól a túl hangos zene miatt…
Satellite Hangszóró Diófából

Bluetooth Hangszóró

A termékeinkhez speciálisan tervezett, egyedi meghajtókat használunk. A neodímium mágnesek használatával és a szonikus profil szüntelen finomításával biztosíthatjuk, hogy minden termékünknek fantasztikus, általunk elfogadott LSTN hangja van.
Mindig arra törekszünk, hogy lehetőség szerint fenntartható és újrahasznosítható anyagokat használjunk. A kiváló hangminőség a lehető legjobb anyagellátással kezdődik és ügyelünk arra, hogy anyagaink a legmagasabb minőségűek legyenek.
Mindig is hittünk abban, hogy az üzleti tevékenységnek jónak kell lennie a világ számára. Ezért is segítünk hallókészülékekhez jutni a rászolrulóknak a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével minden LSTN vásárlással.

Fillmore Zebrafából

Vezeték Nélküli Fejhallgató

Hordozható, utazásra kész és tartós. A Fillmore gondoskodik róla, hogy a következő nagyszerű kalandodhoz a hangzás is tökéletes legyen.

44.900 Ft

Stílus és elegancia

Vezetékes Fülhallgató / Headset

A funkcionalitás és a hordozhatóság ötvözete a luxus minőségű hangzással. A Wembley egyedi meghajtóit bambuszfa veszi körül, így a hangzása messze túlmutat a versenytársakon.

Wembley Fülhallgató Bambuszból

Vezetékes Fülhallgató / Headset

Bowery Fülhallgató Zebrafából

Vezetékes Fülhallgató / Headset

Valódi faburkolatok, egyedi 8 mm-es meghajtók és nylon, gubancolódásmentes kábel. Soha nem hallottál még fülhallgatót ilyen jól szólni.

17.900 Ft

Avalon Fülhallgató Bambuszból

Vezetékes Fülhallgató

Fáradt vagy az olcsó, műanyag fülhallgatóktól? Mi is azok voltunk, és ezért fejlesztettük ki az Avalont. A valódi bambusz házak, a hangzás és a zajmentes kábel jóval túlmutat az árán.

17.900 Ft

Satellite Hangszóró Zebrafából

Bluetooth Hangszóró

Hatalmas hang egy kis hangszóróból. Ez a zebrafából készült Bluetooth hangszóró meglepően könnyű, de nagy hatást kelt.

34.900 Ft

Fejhallgatók

 

Fülhallgatók

 

Hangszórók

 
Share This