Lenyűgöző Hangzás.

Szenvedélyes Stílus.

Mi a mottónk? A lehető legjobb hangminőség eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.

Hogyan? Prémium anyagok kombinálásával. Saját gyártású, egyedi hangolású hangszórókkal, egyedi megjelenéssel minden termékben. Minden termék elektro-akusztikus tesztelésen esik át, amely biztosítja a kiváló hangzást. Termékeink viselésekor a legmagasabb szintű kényelemről vegán bőr és memóriahab gondoskodik.

Rendkívül elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóságot és a környezetbarát technológiát illetően. Ezért, amikor csak lehet az alapanyagot régi, kidobásra került bútorokból, hangszerekből, baseball ütőkből, gördeszkákból és egyéb fából készült tárgyakból biztosítjuk.

De ez nem minden – minden eladás hozzájárul, hogy egy újabb hallókészülékkel segíthessük a rászorulókat a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Eddig több mint 35.000 emberen segítettünk világszerte.

Itt az ideje meghallanod a valódi hangzásbeli különbséget!

LSTN Troubadour fejhallgató zebrafából

Nem egy tucat fejhallgató

Ne hagyd, hogy a Troubadour fejhallgató klasszikus dizájnja megzavarjon. Az újrahasznosított zebrafa burkolat alatt a legmodernebb meghajtók és a legújabb Bluetooth technológia lapul. Biztos lehetsz benne, hogy a zeneszámok olyan jól hangzanak majd, mintha a stúdióban vagy a koncerten lennél.

64.900 Ft

“Potenciálisan az eddigi legjobb fejhallgatóm.”

gizmodo-logo

A legkülönlegesebb amit csak pénzért megvehetsz.

engadget-logo

… a hangjától pedig eldobod az agyad. Elképesztő!

complex-logo
LSTN Bowery fülhallgató csomagolás

HiFi hangzás megfizethető áron

Valódi faburkolat újrahasznosított alapanyagból, egyedi 8 mm-es meghajtók és szövet, zaj- és gubancolódásmentes kábel. Soha nem hallottál még fülhallgatót ilyen jól szólni.

17.900 Ft

LSTN Satellite Bluetooth Hangszóró Zebrafából Csomagolás

Induljon a buli

Elegáns hordozható hangszóró újrahasznosított zebrafa vagy diófa faburkolattal. A Satellite egyéni 40mm-es meghajtója segítségével tovább hallgathatod kedvenc zenéidet bárhol, bármikor. Egy kicsit mi is hibásnak érezhetjük majd magunkat, ha valaki rád szól a túl hangos zene miatt…

34.900 Ft

fejhallgató-ikon

A termékeinkhez speciálisan tervezett, egyedi meghajtókat használunk. A neodímium mágnesek használatával és a szonikus profil szüntelen finomításával biztosíthatjuk, hogy minden termékünknek fantasztikus, általunk elfogadott LSTN hangja van.

világ-ikon

Mindig arra törekszünk, hogy lehetőség szerint fenntartható és újrahasznosítható anyagokat használjunk. A kiváló hangminőség a lehető legjobb anyagellátással kezdődik és ügyelünk arra, hogy anyagaink a legmagasabb minőségűek legyenek.

hallás-ikon

Mindig is hittünk abban, hogy az üzleti tevékenységnek jónak kell lennie a világ számára. Ezért is segítünk hallókészülékekhez jutni a rászorulóknak, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével, minden LSTN vásárlással.

LSTN Bolt Sport Bluetooth fülhallgató fehér csomagolás

A legjobb edzőtársad

Kábelen elhelyezett mikrofon, egyedi hangolású hangszóró, teljes vezeték nélküli szabadság és izzadságálló bevonat. A Bolt fülhallgató mozgásban tart. Választhatod fekete vagy fehér-rózsaarany színben.

34.900 Ft

LSTN Wembley fülhallgató bambusz házzal és aranyozott oldallappal

Stílus és elegancia

A funkcionalitás és a hordozhatóság ötvözete a luxus minőségű hangzással. A Wembley fülhallgató egyedi meghajtóit bambusz vagy diófa burkolat veszi körül, így a hangzása messze túlmutat a versenytársakon.

34.900 Ft

Az LSTN FILLMORE Fejhallgató Zebrafából Mindig Kiváló Hangzást Nyújt

Vidd magaddal a zenét

Hordozható, utazásra kész és tartós. A Fillmore fejhallgató gondoskodik róla, hogy a következő nagyszerű kalandodhoz a hangzás is tökéletes legyen. Újrahasznosított, egyedi zebrafa burkolata alatt kellemes, meleg hangzással hallgathatod kedvenc zeneszámaid. Választhatod vezetékes vagy vezeték nélküli kivitelben

34.900 Ft

LSTN Avalon fülhallgató csomagolás

Sokkal jobb mint gondolnád

Eleged van az olcsó fülhallgatók cserélgetéséből? Mi is így voltunk ezzel, ezért fejlesztettük ki az Avalon fülhallgatót. Valódi bambusz háza, hangzása, zaj- és gubancolódásmentes gumi kábele jóval túlmutat az árán.

17.900 Ft

Kábelek

Fejhallgató Kábel Mikrofonnal És Hangerőszabályzóval - Ébenfa burkolattal

Ne hibáztasd magad

Elveszett, megszakadt a kábeled vagy csak egy extra darabot vásárolnál? Ez a szövetkábel beépített mikrofonnal és hangerőszabályzóval rendelkezik, ráadásul az aranyozott csatlakozót zebrafa vagy ébenfa burkolat veszi körül. Ajánlott az LSTN Fillmore fejhallgatóhoz.

2.900 Ft

Kiegészítők

Fülilleszték

Ahogy Neked a legkényelmesebb

A fülhallgatók hangzásán kívül a kényelem az egyik legfontosabb szempont. Amennyiben nem illeszkedik rendesen a fülhallgató a hallójáratodba, nem lesz részed az igazi zenei élményben. A puha, szilikon fülhallgató illesztékekkel maximálisan személyre szabhatod a zenehallgatás kényelmét.

990 Ft

Bolt-divider-E1-png