fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Wembley

A Wembley fülhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a különleges amerikai diófa hangszóró ház hozzájárul a kristálytiszta hanghoz, hiszen – a műanyaggal szemben, amely felerősíti – csökkenti a nem kívánt rezonanciákat és visszaverődéseket. 

Az LSTN Wembley különleges amerikai diófa háza azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fülhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Valódi diófát használunk a különleges megjelenés érdekében, zaj- és gubancolódásmentes kialakítású kábelt és nem toxikus szilikont a legmagasabb szintű kényelem érdekében.

A Wembley Különlegessége

hangzas-64

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

lstn-wembley-mikrofonos-fulhallgato-diofa-1024x1024-002
stilus-64

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

lstn-wembley-mikrofonos-fulhallgato-diofa-1024x1024-001
ujrahasznositas-64

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

lstn-wembley-mikrofonos-fulhallgato-diofa-1024x1024-004
jotekonysag-64

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

az-lstn-bevetelei-hallasserulteken-segitenek-001

Wembley Vásárlói Vélemények

Összességében jó a hangzás, és sok külső zajt gátol. Külön öröm, hogy a hangerőszabályzó működik az iPhone-on.

Szeretem ezeket a fülhallgatókat. Szép a hangjuk, nagyon jól néznek ki és szerintem ők is jól érzik magukat a fülemben. 🙂

Fantasztikus! Nagyon szeretem és nagyon örülök neki, ráadásul ajándékba kaptam születésnapomra. 🙂

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk. Rendeld meg még ma, hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Wembley fülhallgatója!

Wembley

Igazán különleges megjelenésű, kiváló hangzású fülhallgatót keresel? Az LSTN Wembley vezetékes fülhallgató igazi diófából készül, amely egyben garantálja az egyediséget és a fantasztikus hangzást. Ráadásul ezért a termékért nem kellett több fát kivágni, hiszen újrahasznosított alapanyagból készül.

Ára: 34.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

wembley-diofa-1024x1024-001