fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Satellite

A Satellite hordozható hangszórót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a különleges zebrafa hangszóró ház hozzájárul a kristálytiszta hanghoz, hiszen – a műanyaggal szemben, amely felerősíti – csökkenti a nem kívánt rezonanciákat és visszaverődéseket. 

Az LSTN Satellite különleges zebrafa háza azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes hordozható hangszórót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Biztosak vagyunk benne, hogy stílusos hangszóróink sokfelé elkísérnek majd – otthonodtól a munkahelyeden át a következő buli helyszínéig.

A Satellite Különlegessége

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

SATELLITE Bluetooth Hangszóró Zebrafából

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

SATELLITE Bluetooth Hangszóró Zebrafából
Újrahasznosítás

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

SATELLITE Bluetooth Hangszóró Zebrafából
Jótékonyság

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

Az LSTN bevételei hallássérülteken segítenek

Satellite Vásárlói Vélemények

Zenehallgatáshoz használom általában otthon és nagyon szeretem a hangját. Több helyen is kipróbáltam már és teszi a dolgát.

Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk mert mérete miatt utazásbarát. A méretéhez képest pedig nagyon jó a hangminősége.

Imádom ezt a kis zebrafa hangszórót. Kiváló hangot nyújt, és a mérete kényelmessé teszi a hordozhatóságot.

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk.

Rendeld meg még ma hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Satellite hordozható hangszórója!

Satellite

Egy kicsi, könnyen hordozható és jó hangzású hangszórót keresel, amelyet bárhová magaddal vihetsz? Az LSTN Satellite bluetooth hangszóró zebrafából készült burkolatával és elegáns megjelenésével az otthon vagy a munkahely dísze is lehet. Ráadásul a telefonhívásokat is kezelheted rajta.

Ára: 34.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

Az akciós árból további kedvezmény már nem érvényesíthető!

Satellite hordozható hangszóró zebrafából