Outlet

Termékeink különlegessége sok embert elvarázsol, köszönhetően annak, hogy igyekszünk elég sok helyen bemutatni fej- és fülhallgatóinkat és hordozható hangszórónkat.

Ezt nem lehet dobozba csomagolt termékekkel megtenni, így hát természetesen keletkeznek bontott termékek, amelyeket az alábbi outlet kínálatunkban láthatsz.Siess mert csak pár darab van belőlük ilyen kedvező áron!

Kínálatunkban az LSTN outletes termékei találhatóak meg. Mindegyik termékünk teljesen működőképes, ugyanakkor a csomagolásuk bontott. Garanciális idejük megegyezik a bontatlan termékekével!

LSTN Outlet, Neked

FIGYELEM: Ezek a termékek bontott csomagolásúak, amely azt jelenti, hogy kiállításon való bemutatás vagy partneri prezentáció céljából kerültek felbontásra. Ez minimális mértékben meglátszódhat a doboz külsején illetve belső burkolatán. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy a termék használt lenne! Az outletes termékek minősége megegyezik az új termékekkel és minden termék esetében a mellékelt tartozékai hiánytalanok.

Outlet az LSTN csodálatos hangzású és prémium minőségű termékeiből. ♻️ #környezettudatos módon, #újrahasznosított alapanyagokból készülnek termékeink.

Országos szállítás

Szállítási díjunk csak bruttó 1290 Ft. Partnerünk az MPL.

Biztonságos fizetés

Online fizetési szolgáltatónk a hazai Barion.

Megbízható minőség

Termékeinkre 1 év cseregaranciát biztosítunk. *

Online ügyfélszolgálat

Keress minket elérhetőségeink bármelyikén.

Pin It on Pinterest