fbpx

LSTN x Delta

Szerző: 2018 máj 25LSTN Hírek

Az LSTN-t egyedülálló céllal hozták létre: az élet megváltoztatása a zene erején keresztül. Célunk az, hogy a hangon keresztül kössük össze az embereket. Az összes LSTN termék eladásából származó bevételek arra irányulnak, hogy világszerte hallókészülékeket adjunk rászorulóknak, a Starkey Hearing Alapítványon közreműködésével. A hallás javítja az egyének, családok és közösségek életét szerte a világon.

Az elmúlt 5 évben sírtunk Mexikóban a családokkal, amikor a szülők tanúi voltak annak, hogy gyermekeik életükben először hallják a hangjukat. Soha nem gondolták, hogy ez egyszer lehetséges lesz.

Srí Lankán egy tinédzserrel táncoltunk Michael Jackson Thrillerjére, aki hirtelen újra kapcsolatba léphetett társaival és a körülötte lévő világgal.

Megismerkedhettünk egy 110 éves férfival Kínában, aki hirtelen megfiatalodott, miután 50 éven keresztül nem hallott hangokat. Ez csak három történet abból a 25.000 életből, amelyeket még megtudtunk változtatni vásárlóink segítségével.

lstn-x-delta

LSTN x Delta

Mindez nem lenne lehetséges csapatunk számára olyan cég nélkül, amely több száz helyre repül a világ minden tájára. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy az LSTN a repülés közbeni kikapcsolódást nyújtó fejhallgató partnere a világ egyik legnagyobb légitársaságának, a Delta Air Lines-nak.

A Delta utasai, ideértve a JFK és a LAX / SFO, a DCA / LAX és a BOS / SFO, valamint a Delta Premium Select közötti kontinentális járatokat, repülés közben LSTN fejhallgatókat fognak használni. Kifejezetten a repülés közbeni élmény érdekében továbbfejlesztettük a Troubadour fejhallgatónkat egy zajszűrős fejhallgatóvá. Ez a technológiai megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jobban megtapasztalják a Delta Studio-t, a légitársaság iparágvezető, ingyenes repülés közbeni szórakoztató rendszerét.

A partnerségből származó bevételek 100% -a a Starkey Hearing Alapítvány javát szolgálja, hogy világszerte több ezer emberhez juttassuk el a hallás ajándékát.

Az LSTN-nel fennálló partnerségünk közvetlenül összhangban áll a Delta azon elkötelezettségével, hogy visszaadjon valamit a helyi közösségeknek, miközben átgondolt fejlesztésekkel javítja az ügyfelek fedélzeti tapasztalatait…

– Tim Mapes

A Delta Air Lines vezető alelnöke és marketing igazgatója

lstn-troubadour-a-delta-air-lines-repulogepeken
lstn-troubadour-fejhallgato-a-delta-air-lines-repulogepein

Az LSTN csapata a perui utazás alatt a Delta Air Lines és a Starkey Hearing Alapítvánnyal közösen segített több mint 1000 ember számára. Nézd meg azt a videót, amelyet Arequipában két csodálatos testvérrel, Jorge-vel és Gonzalo-val együtt filmeztünk!

lstn-troubadour-zajszuros-fejhallgato