Hibaelhárítás

Köszönjük, hogy támogattad az LSTN-t! Az alábbiakban megtalálod az LSTN Bluetooth és vezeték nélküli audió termékek mindenre kiterjedő és gyors beüzemelési útmutatóját, valamint néhány általános hibaelhárítási tippet. Csak válaszd ki a terméked az induláshoz és élvezd a használatát!
Vezeték Nélküli Troubadour
Bolt Vezeték Nélküli Fülhallgató
Bowery Fülhallgató
Szereted a Bowery fülhallgatódat, de kicsit túl sok a zaj a kábelen keresztül? Nem probléma – egyszerű (és ingyenes!) javítási megoldásunk van. Egyszerűen csak hajtsd be a fülhallgató vezetékét a füled mögé. Az animáció segíthet a módszer megtanulásában:

Hogyan-csökkentsd-a-fülhallgató-kábelének-zaját

Ha ez a módszer a fülhallgató viselésére nem kényelmes, használhatsz bármilyen csíptetőt is, hogy rögzítsd a füldugót például a pólóhoz. A kengyel alatti zaj vagy rezgés így nem hallható a fülhallgatón. Itt találhatsz további részleteket a jelenségről.

Általános Bluetooth Hibaelhárítás
Íme néhány általános Bluetooth hibaelhárítási tipp:

  • Bluetooth Csatlakozás Hibaelhárítás

Ha korábban nem párosítottad az eszközödön: kapcsold ki teljesen az eszközöd (pl. okostelefon) Bluetooth beállításait, majd kapcsold ki a fejhallgatót vagy a hangszórót. Kapcsold be újra az eszközöd Bluetooth beállítását, majd nyomd meg és tartsd lenyomva a fejhallgató vagy a hangszóró bekapcsológombját. Ennek megfelelően a párosítási folyamatnak meg kell kezdődnie a szokásos módon.

Ha korábban már csatlakoztattad az eszközt: kíséreld meg “elfelejtetni” a fejhallgatót vagy hangszórót az eszközöd (pl. okostelefon) Bluetooth memóriájából. Ez a funkció gyakran megtalálható a fejhallgató / hangszóró neve mellett látható ⓘ ikon megnyomásával a Bluetooth beállítások között. Ezután csatlakoztasd újra a fejhallgatót / hangszórót új eszközként.

  • Hibás vagy szaggatott kapcsolat

Termékeink működési távolsága kb. 10 m. Ha kívül tartózkodsz ezen a tartományon, a kapcsolat minősége gyakran csökken. A kapcsolatot a látómező is befolyásolja. Ha a készülék és a fejhallgató / hangszóró között ajtók vagy falak vannak, akkor kisebb jelerősség tapasztalható az optimálisnál. Ez akkor is előfordulhat, ha a készülék a zsebedben átlósan ellentétes a fejhallgatóval. Például, ha a telefon a bal hátsó zsebedben van, tested blokkolja a látószöget a fejhallgató vezeték nélküli vezérlőjéhez, amely a jobb oldalon található. Próbáld meg áthelyezni a telefont az első jobb zsebedbe, hogy enyhítsd ezt a problémát.

  • Nem működik

Ne pánikolj. Mielőtt írnál nekünk, ellenőrizd, hogy a készülék teljesen fel van töltve. Csatlakoztasd egy számítógéphez vagy egy hálózati töltőhöz egy USB kábellel (5V).

Satellite Vezeték Nélküli Hangszóró
Fillmore Vezeték Nélküli Fejhallgató
lstn villam
Még mindig nem találod, amit keresel? Nézd meg a gyakran feltett kérdéseket vagy töltsd ki egy támogatási jegyet!
Bolt-divider-E1-png