fbpx

Hibaelhárítás

Köszönjük, hogy támogattad az LSTN-t! Az alábbiakban megtalálod az LSTN Bluetooth és vezeték nélküli audió termékek mindenre kiterjedő és gyors beüzemelési útmutatóját, valamint néhány általános hibaelhárítási tippet. Csak válaszd ki a terméked az induláshoz és élvezd a használatát!
Vezeték Nélküli Troubadour
Bolt Vezeték Nélküli Fülhallgató
Bowery Fülhallgató
Szereted a Bowery fülhallgatódat, de kicsit túl sok a zaj a kábelen keresztül? Nem probléma – egyszerű (és ingyenes!) javítási megoldásunk van. Egyszerűen csak hajtsd be a fülhallgató vezetékét a füled mögé. Az animáció segíthet a módszer megtanulásában:

hogyan-csokkentsd-a-fulhallgato-kabelenek-zajat

Ha ez a módszer a fülhallgató viselésére nem kényelmes, használhatsz bármilyen csíptetőt is, hogy rögzítsd a füldugót például a pólóhoz. A kengyel alatti zaj vagy rezgés így nem hallható a fülhallgatón. Itt találhatsz további részleteket a jelenségről.

Általános Bluetooth Hibaelhárítás
Íme néhány általános Bluetooth hibaelhárítási tipp:

  • Bluetooth Csatlakozás Hibaelhárítás

Ha korábban nem párosítottad az eszközödön: kapcsold ki teljesen az eszközöd (pl. okostelefon) Bluetooth beállításait, majd kapcsold ki a fejhallgatót vagy a hangszórót. Kapcsold be újra az eszközöd Bluetooth beállítását, majd nyomd meg és tartsd lenyomva a fejhallgató vagy a hangszóró bekapcsológombját. Ennek megfelelően a párosítási folyamatnak meg kell kezdődnie a szokásos módon.

Ha korábban már csatlakoztattad az eszközt: kíséreld meg “elfelejtetni” a fejhallgatót vagy hangszórót az eszközöd (pl. okostelefon) Bluetooth memóriájából. Ez a funkció gyakran megtalálható a fejhallgató / hangszóró neve mellett látható ⓘ ikon megnyomásával a Bluetooth beállítások között. Ezután csatlakoztasd újra a fejhallgatót / hangszórót új eszközként.

  • Hibás vagy szaggatott kapcsolat

Termékeink működési távolsága kb. 10 m. Ha kívül tartózkodsz ezen a tartományon, a kapcsolat minősége gyakran csökken. A kapcsolatot a látómező is befolyásolja. Ha a készülék és a fejhallgató / hangszóró között ajtók vagy falak vannak, akkor kisebb jelerősség tapasztalható az optimálisnál. Ez akkor is előfordulhat, ha a készülék a zsebedben átlósan ellentétes a fejhallgatóval. Például, ha a telefon a bal hátsó zsebedben van, tested blokkolja a látószöget a fejhallgató vezeték nélküli vezérlőjéhez, amely a jobb oldalon található. Próbáld meg áthelyezni a telefont az első jobb zsebedbe, hogy enyhítsd ezt a problémát.

  • Nem működik

Ne pánikolj. Mielőtt írnál nekünk, ellenőrizd, hogy a készülék teljesen fel van töltve. Csatlakoztasd egy számítógéphez vagy egy hálózati töltőhöz egy USB kábellel (5V).

Satellite Vezeték Nélküli Hangszóró
Fillmore Vezeték Nélküli Fejhallgató
lightning_bolt_grey_horiz_png
Még mindig nem találod, amit keresel? Nézd meg a gyakran feltett kérdéseket vagy töltsd ki egy támogatási jegyet!
bolt-divider-e1-png