fbpx

FILLMORE Vezeték Nélküli Fejhallgató Zebrafából

FILLMORE Vezeték Nélküli Fejhallgató Zebrafából

49900 Ft

Te is szeretnél egy olyan fejhallgatót, amely kiváló minőségben szólaltatja meg utazás közben kedvenc zeneszámaidat és akár a telefonhívásaidat is lebonyolíthatod rajta? Az LSTN Fillmore vezeték nélküli fejhallgató mindezt megadja Számodra, hiszen könnyű, kényelmes és összecsukható kialakítású. Ráadásul a zebrafa burkolattal igazán különleges a megjelenése.

Out of stock

EAN: N/A SKU: LST22 Category: Tags: , ,
Brands:LSTN Sound

Közösségi felületeink:

3 reviews for FILLMORE Vezeték Nélküli Fejhallgató Zebrafából

  1. Knirsch Olivér

    Nagyon jó kis fejhallgató, használom zene hallgatáshoz, videó konferenciához, mindig hozza a maximumot. Külön tetszik a termékkel megvásárolt jótékonysági program, és az egyedi anyaghasználat is. Ez egy prémium termék, igényes embereknek!

  2. M. Sándor

    Egy Satellite hangszóróval együtt vásároltam meg. Gyorsan és zökkenőmentesen kapcsolódik bluetooth kapcsolaton az eszközeimhez. A fejhallgató nagyon jól néz ki és utazás közben jó hangszigetelést biztosít. Az akkumulátor élettartama nagyon jó.

  3. N. Éva

    Köszönöm LSTN! Két hete vettem meg és elkövettem egy hibát: eltörtem az egyik oldalt. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és egy nagyon kedves úrral megbeszéltem. Legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy kicserélik egy másikra pedig nem lehetett volna a törés miatt. A legnagyobb hálám nekik és mindenki vegyen LSTN fejhallgatót, mert nagyon jó a hangja, nagyon szép és jótékony célokat is segít. Nagyon köszönöm!

Add a review

Your email address will not be published.

fourteen − fourteen =

Additional information

Weight 330 g
Dimensions 180 × 45 × 225 mm
EAN

857237005533

Anyag

Alumínium, Újrahasznosítható műanyag, Vegán bőr, Zebrafa

Csatlakozás

Bluetooth kapcsolat, Vezetékes csatlakozás

Kialakítás

Fülre-simuló kialakítás

Szín

Barna, Fekete

Extra funkciók

Beépített mikrofon, Zeneszám léptetés, Hangerő-szabályzás