Az alkalmazottak egész évben keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a cég növekedjen.
Adjon nekik céges ajándékot, hogy mi is ajándékozhassunk.

Prémium minőségű audio termékeink között megtalálhatóak fülhallgatók, fejhallgatók és hangszórók, amelyek igazi egzotikus fából készülnek. A fülhallgatók és a fejhallgatók csomagolása olyan kidolgozott, amely lehetővé teszi az egységes megjelenést.

Nagykereskedelmi árképzést biztosítunk a nagyobb darabszámú megrendelésekhez, amely lehetővé teszi minőségi termékek vásárlását, megfizethető áron az alkalmazottak vagy partnerek számára.

Minden termék megvásárlásakor az LSTN a bevételekből adományoz, hogy hallókészülékeket biztosíthasson a rászorulóknak a Starkey Hearing Alapítvány segítségével. Használja az alábbi űrlapot a kapcsolatfelvételre vagy hívjon minket bizalommal.

Ajándékozzon Ön is prémium audio terméket alkalmazottainak, munkatársainak és partnereinek.

3 + 12 =

Az LSTN néhány múltbeli együttműködése:

Chivas Regal céges ajándék az LSTN-től

Chivas Regal: Úriembereknek

A Chivas Regal házából származó, újrahasznosított, valódi amerikai tölgyből készült whisky hordókból készítettünk egyedi Troubadour fejhallgatókat. A fejhallgatók a Chivas Regal kiemelt partnereinek készültek, egy egyedülálló zenei állvány kiegészítőjeként.

LSTN Troubadour fejhallgatók a Delta Air Lines repülőgépeken

Delta Air Lines

Az LSTN és a Delta Air Lines közötti megállapodás értelmében a repülőtársaság gépein LSTN Troubadour fejhallgatók segítik az utazóközönséget a kikapcsolódásban. Ezek az egyedi termékek meg is vásárolhatóak a repülőgépen.

Spencer Shutterland és LSTN együttműködés

Hudson Jeans

A zene és a divat az idő kezdete óta kéz a kézben járnak. Az LSTN és a Hudson Jeans közös együttműködése nagyon sok hallássérültnek segített a termékek megvásárlásán keresztül. A két cég több közös akcióban is részt vesz a mai napig.

Feist Pleasure ajándékcsomag

Feist: Pleasure

Dolgoztunk a kanadai multiplatina művész Feist-el, akinek limitált kiadású Troubadour fejhallgatót készítettünk legújabb albumához a Pleasure-höz. A gyűjtői kiadású albumhoz mellékelt ajándék volt a Troubadour, amelynek faburkolatába gravíroztuk bele az album címét.

Egyedi LSTN fej-és fülhallgatók a Third Man Record boltjaiban

Third Man Records

A Third Man Record egy olyan hely, ahol az emberek lemezeket vásárolhatnak, zenét hallgathatnak, társaloghatnak vagy éppen egy élő lemezfelvételt nézhetnek meg. A zenehallgatáshoz és a felvételekhez teljesen egyedi, feketére festett és logózott fej-és fülhallgatókat rendeltek.

Egyedi LSTN fej-és fülhallgatók a Third Man Record boltjaiban

Spencer Shutterland

Spencer Shutterland egy amerikai soulful, pop és R&B zenész, zeneszerző. A zenésszel és a vele szoros együttműködésben dolgozó good hYOUman divatcéggel népszerűsítettük az LSTN termékeit.

Sound Pop Record Ajándék Fejhallgató az LSTN-től

Sub Pop Records

A 1986-ban alapított független lemezkiadó vállalat sok amerikai zenész lemezeinek kiadásáért felelős. Munkáik között megtalálható a Nirvana vagy a Soundgarden albumai. A kiadó legtöbbet eladott albumaik újra-kiadásához készíttetett fejhallgatókat.

A Serengetee ingek mellé LSTN fülhallgató is jár

Serengetee

A Serengetee több mint 25 országból vásárol szövetet ruháinak készítéséhez. A limitált kiadású, fejhallgató mintás ingek zsebébe egy LSTN fülhallgatót is csomagoltak, hogy az összhatás teljes legyen.

LSTN fülhallgató a One Tribe zenei fesztivál kiegészítője

One Tribe Zenei Fesztivál

Ez a fesztivál biztonságos hely minden korosztály számára, ahol minden a zenéről és a kikapcsolódásról szól. A fesztivál keretein belül egy fantasztikus póló és egy LSTN fejhallgató csomagot vásárolhattak meg a látogatók.

Bolt-divider-E1-png