Az alkalmazottak egész évben keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a cég növekedjen.
A céges ajándék olyan legyen, amelyre emlékezni fognak.

Prémium minőségű audio termékeink között megtalálhatóak fülhallgatók, fejhallgatók és hangszórók, amelyek igazi egzotikus fából készülnek. A fülhallgatók és a fejhallgatók csomagolása olyan kidolgozott, amely lehetővé teszi az egységes megjelenést.

Nagykereskedelmi árképzést biztosítunk a nagyobb darabszámú megrendelésekhez, amely lehetővé teszi minőségi termékek vásárlását, megfizethető áron az alkalmazottak vagy partnerek számára.

LSTN – A céges ajándék, amely valódi értéket képvisel

Minden termék megvásárlásakor az LSTN a bevételekből adományoz, hogy hallókészülékeket biztosíthasson a rászorulóknak a Starkey Hearing Alapítvány segítségével. Használd az alábbi űrlapot a kapcsolatfelvételre vagy hívj minket bizalommal.

Ajándékozz prémium audio terméket az alkalmazottaknak, munkatársaknak és partnereidnek. Egy értéket képviselő céges ajándék jobban hozzád köti az embereket.

Küldj nekünk üzenetet és felvesszük veled a kapcsolatot!

1 + 13 =

Az LSTN néhány múltbeli együttműködése:

Chivas Regal: Úriembereknek

A Chivas Regal házából származó, újrahasznosított, valódi amerikai tölgyből készült whisky hordókból készítettünk egyedi Troubadour fejhallgatókat. A fejhallgatók a Chivas Regal kiemelt partnereinek készültek, egy egyedülálló zenei állvány kiegészítőjeként.

Delta Air Lines

Az LSTN és a Delta Air Lines közötti megállapodás értelmében a repülőtársaság gépein Troubadour fejhallgatók segítik az utazóközönséget a kikapcsolódásban. Ezek az aktív zajszűrővel ellátott termékek csak a légitársaság repülőgépein vásárolhatóak meg.

Hudson Jeans

A zene és a divat az idő kezdete óta kéz a kézben járnak. Az LSTN és a Hudson Jeans közös együttműködése nagyon sok hallássérültnek segített a termékek megvásárlásán keresztül. A két cég több közös akcióban is részt vesz a mai napig.

Feist: Pleasure

Dolgoztunk a kanadai multiplatina művész Feist-el, akinek limitált kiadású Troubadour fejhallgatót készítettünk legújabb albumához a Pleasure-höz. A gyűjtői kiadású albumhoz mellékelt ajándék volt a Troubadour, amelynek különleges faburkolatába gravíroztuk bele az album címét.

Third Man Records

A Third Man Record-ban az emberek lemezeket vásárolhatnak, zenét hallgathatnak vagy éppen egy élő lemezfelvételt nézhetnek meg. A zenehallgatáshoz és a felvételekhez feketére festett és logózott fej-és fülhallgatókat rendeltek.

Spencer Shutterland

Spencer Shutterland egy amerikai soulful, pop és R&B zenész, zeneszerző. A zenésszel és a vele szoros együttműködésben dolgozó good hYOUman divatcéggel népszerűsítettük az LSTN termékeit.

Sub Pop Records

A 1986-ban alapított független lemezkiadó vállalat sok amerikai zenész lemezeinek kiadásáért felelős. Munkáik között megtalálható a Nirvana vagy a Soundgarden albumai. A kiadó legtöbbet eladott albumaik újra-kiadásához készíttetett fejhallgatókat.

Serengetee

A Serengetee több mint 25 országból vásárol szövetet ruháinak készítéséhez. A limitált kiadású, fejhallgató mintás ingek zsebébe egy LSTN Bowery fülhallgatót is csomagoltak, hogy az összhatás teljes legyen. Ruha és fülhallgató egyben.

One Tribe Zenei Fesztivál

Ez a fesztivál biztonságos hely minden korosztály számára, ahol minden a zenéről és a kikapcsolódásról szól. A fesztivál keretein belül egy fantasztikus póló és egy LSTN fejhallgató csomagot vásárolhattak meg a látogatók.

Pin It on Pinterest