fbpx
ceges-ajandek-banner

Az alkalmazottak egész évben keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a cég növekedjen.
Adjon nekik céges ajándékot, hogy mi is ajándékozhassunk.

Prémium minőségű audio termékeink között megtalálhatóak fülhallgatók, fejhallgatók és hangszórók, amelyek igazi egzotikus fából készülnek. A fülhallgatók és a fejhallgatók csomagolása olyan kidolgozott, amely lehetővé teszi az egységes megjelenést.

Nagykereskedelmi árképzést biztosítunk a nagyobb darabszámú megrendelésekhez, amely lehetővé teszi minőségi termékek vásárlását, megfizethető áron az alkalmazottak vagy partnerek számára.

Minden termék megvásárlásakor az LSTN a bevételekből adományoz, hogy hallókészülékeket biztosíthasson a rászorulóknak a Starkey Hearing Alapítvány segítségével. Használja az alábbi űrlapot a kapcsolatfelvételre vagy hívjon minket bizalommal.

Ajándékozzon Ön is prémium audio terméket alkalmazottainak, munkatársainak és partnereinek.

2 + 13 =

Az LSTN néhány múltbeli együttműködése:

chivas-regal-ceges-ajandek-az-lstn-tol

Chivas Regal: Úriembereknek

A Chivas Regal házából származó, újrahasznosított, valódi amerikai tölgyből készült whisky hordókból készítettünk egyedi Troubadour fejhallgatókat. A fejhallgatók a Chivas Regal kiemelt partnereinek készültek, egy egyedülálló zenei állvány kiegészítőjeként.

lstn-troubadour-fejhallgatok-a-delta-air-lines-repulogepeken

Delta Air Lines

Az LSTN és a Delta Air Lines közötti megállapodás értelmében a repülőtársaság gépein LSTN Troubadour fejhallgatók segítik az utazóközönséget a kikapcsolódásban. Ezek az egyedi termékek meg is vásárolhatóak a repülőgépen.

spencer-shutterland-es-lstn-egyuttmukodes

Hudson Jeans

A zene és a divat az idő kezdete óta kéz a kézben járnak. Az LSTN és a Hudson Jeans közös együttműködése nagyon sok hallássérültnek segített a termékek megvásárlásán keresztül. A két cég több közös akcióban is részt vesz a mai napig.

feist-pleasure-ajandekcsomag

Feist: Pleasure

Dolgoztunk a kanadai multiplatina művész Feist-el, akinek limitált kiadású Troubadour fejhallgatót készítettünk legújabb albumához a Pleasure-höz. A gyűjtői kiadású albumhoz mellékelt ajándék volt a Troubadour, amelynek faburkolatába gravíroztuk bele az album címét.

egyedi-lstn-fej-es-fulhallgatok-a-third-man-record-boltjaiban

Third Man Records

A Third Man Record egy olyan hely, ahol az emberek lemezeket vásárolhatnak, zenét hallgathatnak, társaloghatnak vagy éppen egy élő lemezfelvételt nézhetnek meg. A zenehallgatáshoz és a felvételekhez teljesen egyedi, feketére festett és logózott fej-és fülhallgatókat rendeltek.

egyedi-lstn-fej-es-fulhallgatok-a-third-man-record-boltjaiban

Spencer Shutterland

Spencer Shutterland egy amerikai soulful, pop és R&B zenész, zeneszerző. A zenésszel és a vele szoros együttműködésben dolgozó good hYOUman divatcéggel népszerűsítettük az LSTN termékeit.

sound-pop-record-ajandek-fejhallgato-az-lstn-tol

Sub Pop Records

A 1986-ban alapított független lemezkiadó vállalat sok amerikai zenész lemezeinek kiadásáért felelős. Munkáik között megtalálható a Nirvana vagy a Soundgarden albumai. A kiadó legtöbbet eladott albumaik újra-kiadásához készíttetett fejhallgatókat.

a-serengetee-ingek-melle-lstn-fulhallgato-is-jar

Serengetee

A Serengetee több mint 25 országból vásárol szövetet ruháinak készítéséhez. A limitált kiadású, fejhallgató mintás ingek zsebébe egy LSTN fülhallgatót is csomagoltak, hogy az összhatás teljes legyen.

lstn-fulhallgato-a-one-tribe-zenei-fesztival-kiegeszitoje

One Tribe Zenei Fesztivál

Ez a fesztivál biztonságos hely minden korosztály számára, ahol minden a zenéről és a kikapcsolódásról szól. A fesztivál keretein belül egy fantasztikus póló és egy LSTN fejhallgató csomagot vásárolhattak meg a látogatók.

bolt-divider-e1-png