fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Bowery

A Bowery fülhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a különleges zebrafa hangszóró ház hozzájárul a kristálytiszta hanghoz, hiszen – a műanyaggal szemben, amely felerősíti – csökkenti a nem kívánt rezonanciákat és visszaverődéseket.

Az LSTN Bowery különleges zebrafa háza azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fejhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Valódi zebrafát használunk a különleges megjelenés érdekében, zaj- és gubancolódásmentes kialakítású szövet kábelt és nem toxikus szilikont a legmagasabb szintű kényelem érdekében.

A Bowery Különlegessége

hangzas-64

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

lstn-bowery-a-legjobb-fulhallgato-zebrafabol-1024x1024-002
stilus-64

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

lstn-bowery-a-legjobb-fulhallgato-zebrafabol-1024x1024-001
ujrahasznositas-64

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

lstn-bowery-a-legjobb-fulhallgato-zebrafabol-1024x1024-003
jotekonysag-64

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

az-lstn-bevetelei-hallasserulteken-segitenek-001

Bowery Vásárlói Vélemények

Sokat használom zenehallgatásra és nem okoz kényelmetlenséget a hosszabb távon történő zenehallgatás sem.

Nagyszerű hangminőség, a basszus szuper gazdag, és a magas is nagyon kellemes. Határozottan ajánlom!

A szövet kábel nagyon tetszik, sokszor csak úgy fogom a kezemben mert kellemes a tapintása. smiley-tongue-out

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk. Rendeld meg még ma, hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Bowery fülhallgatója!

Bowery

Te is tapasztaltad már, hogy a telefonodhoz kapott gyári fülhallgató hangja sokszor nem megfelelő? Az LSTN Bowery a legjobb fülhallgató, hiszen egyedi hangszórójával és igazi zebrafából készült házával úgy szólalnak meg kedvenc zeneszámaid, mintha előtted lenne az előadó és a zenekar.

Ára: 17.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

Bowery-1024x1024-001