fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Bolt

A Bolt bluetooth fülhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a megfelelően szigetelt szálhúzott-alumínium hangszóró ház és a nem toxikus szilikonból készült “szárnyak” és fülillesztékek hozzájárulnak a kristálytiszta hanghoz.

Az LSTN Bolt különleges kialakítása azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fejhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Az IPX4 vízállósági osztályú, izzadtságálló és tartós kialakítású Bolt sport bluetooth fülhallgató sohasem hagy cserben.

A Bolt Különlegessége

hangzas-64

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

lstn-bolt-bluetooth-sport-fulhallgato-feher-1024x1024-004
stilus-64

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

lstn-bolt-bluetooth-sport-fulhallgato-feher-1024x1024-003
ujrahasznositas-64

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

lstn-bolt-bluetooth-sport-fulhallgato-feher-1024x1024-001
jotekonysag-64

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

az-lstn-bevetelei-hallasserulteken-segitenek-001

Bolt Vásárlói Vélemények

Több sport fülhallgatót vásároltam már más márkáktól, de rövid idő alatt tönkrementek. A Bolt tartós darabnak tűnik.

A hangminőség kiváló, könnyű, és úgy tűnik az akkumulátor hosszú ideig bírja. Kényelmes és a kábele megfelelő hosszúságú.

Örülök, hogy az LSTN meggyőzött a vásárlásról. Használat közben elképesztően jól kizár minden külső zajt és a hangzása fantasztikus.

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk. Rendeld meg még ma, hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Bolt fülhallgatója!

Bolt

Téged is zavar, hogy a sport fülhallgatód a legnagyobb munkád közben merül le? Az LSTN Bolt a legjobb bluetooth fülhallgató, mert akár 8 órát is kibír egyetlen töltéssel. Ráadásul a cserélhető “szárnyak” biztos illeszkedést garantálnak Számodra, így az nem fog edzés közben kiesni a füledből.

Ára: 34.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

bolt-feher-rozsaarany-1024x1024-001