Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Bolt

A Bolt bluetooth fülhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a megfelelően szigetelt szálhúzott-alumínium hangszóró ház és a nem toxikus szilikonból készült “szárnyak” és fülillesztékek hozzájárulnak a kristálytiszta hanghoz.

Az LSTN Bolt különleges kialakítása azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fejhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Az IPX4 vízállósági osztályú, izzadtságálló és tartós kialakítású Bolt sport bluetooth fülhallgató sohasem hagy cserben.

A Bolt Különlegessége

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

BOLT Bluetooth Fülhallgató Fehér

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

BOLT Bluetooth Fülhallgató Fehér
Újrahasznosítás

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

BOLT Bluetooth Sport Fülhallgató Fehér
Jótékonyság

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

Az LSTN bevételei hallássérülteken segítenek

Bolt Vásárlói Vélemények

Több sport fülhallgatót vásároltam már más márkáktól, de rövid idő alatt tönkrementek. A Bolt tartós darabnak tűnik.

A hangminőség kiváló, könnyű, és úgy tűnik az akkumulátor hosszú ideig bírja. Kényelmes és a kábele megfelelő hosszúságú.

Örülök, hogy az LSTN meggyőzött a vásárlásról. Használat közben elképesztően jól kizár minden külső zajt és a hangzása fantasztikus.

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk. Rendeld meg még ma, hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Bolt fülhallgatója!

Bolt

Téged is zavar, hogy a sport fülhallgatód a legnagyobb munkád közben merül le? Az LSTN Bolt a legjobb bluetooth fülhallgató, mert akár 8 órát is kibír egyetlen töltéssel. Ráadásul a cserélhető “szárnyak” biztos illeszkedést garantálnak Számodra, így az nem fog edzés közben kiesni a füledből.

Ára: 34.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.