fbpx

Az LSTN Mexikóba utazik a Starkey Hearing Alapítvánnyal

Szerző: 2018 ápr 19,LSTN Hírek

Az LSTN Mexikóba utazik a Starkey Hearing Alapítvánnyal és a határtól délre halad, hogy segítsünk Toluca-ban és Tlaxcalában.

2015 októberében Mexikóbal utaztunk a Starkey Hearing Alapítvánnyal. Több száz embernek tudtunk segíteni, amelyről itt láthatsz egy videót – kiemelve utazásunk kedvenc pillanatait.

Az első nap összefoglalója Bridget-től

A cégünk új termékekkel, csapattagokkal és több száz irodai csocsó játékkal nő és fejlődik. Az egyetlen dolog, ami mindig is ugyanaz marad az az ok, amiért elkezdtük felépíteni az LSTN-t. Az élet megváltoztatása a zene erejével a legfontosabb dolog számunkra. A mi nonprofit partnereink és a Starkey Hearing Alapítvány továbbra is inspirációkat adnak.

Ma Tlaxcalában vagyunk Mexikóban a Starkey-val, és több mint 500 embert szereltünk fel hallókészülékekkel. Sokan még soha nem hallottak az életükben, mint például a 8 éves Valentin és a 10 éves Cara. Mindig hihetetlen élmény utazni és segíteni másoknak, és ma sem volt ez máshogy!

“Köszönjük, hogy támogatod az LSTN-t! Ezeket az adományokat nem tehettük volna meg a vásárlásod nélkül. Bízunk benne, hogy ha megosztjuk történeteinket az útról, a vásárlók is megértenek minket. Itt van egy videó a kedvenc pillanatokról és erről a hihetetlen napról.”

Bridget Hilton

A második nap összefoglalója Zoya-tól

A Starkey-val történő mexikói utazás második napja talán még hihetetlenebb, mint az első. Több páciens több mint 6 órát utazott, hogy megkaphassa hallókészülékét. Ironikus módon ez pontosan ugyanannyi idő, amennyit az LSTN csapat utazott, hogy meghallgassa őket!

A hallókészülékek csak műanyagból és gumiból készülnek, amelyeket az elemek táplálnak. De ami azután történik – miután a hallókészüléket bekapcsolták -, az tényleg mágikus.

A gyermekek szeme könnyezni kezd, amikor meghallja szerettei hangját. Van aki több tucat év után képes újra hangot hallani és ezek a pillanatok örökre megváltoztatják az emberek életét.

“A zene egy univerzális nyelv, amely mindannyiunkat összeköt. Segítségünkkel más emberek újra képesek hallani a hangot és a zenét, és így egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy egy globális családdá váljunk.”

Zoya Biglary

Legfrissebb az LSTN-től

hogyan-hasznald-a-zenet-stresszoldashoz-400x250

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben
a-zene-es-a-memoria-400x250

A zene és a memória

A zenének az elmére gyakorolt hatására a közelmúltban megjelent egy kiadvány amely megállapította, hogy a zene az agyunk olyan részében tárolódik, amelyet az Alzheimer-kór vagy a demencia nem érint.

bővebben