fbpx

Az LSTN Mexikóba utazik a Starkey Hearing Alapítvánnyal

Szerző: | 2018 ápr 19, | LSTN Hírek

Az LSTN Mexikóba utazik a Starkey Hearing Alapítvánnyal és a határtól délre halad, hogy segítsünk Toluca-ban és Tlaxcalában.

2015 októberében Mexikóbal utaztunk a Starkey Hearing Alapítvánnyal. Több száz embernek tudtunk segíteni, amelyről itt láthatsz egy videót – kiemelve utazásunk kedvenc pillanatait.

Az első nap összefoglalója Bridget-től

A cégünk új termékekkel, csapattagokkal és több száz irodai csocsó játékkal nő és fejlődik. Az egyetlen dolog, ami mindig is ugyanaz marad az az ok, amiért elkezdtük felépíteni az LSTN-t. Az élet megváltoztatása a zene erejével a legfontosabb dolog számunkra. A mi nonprofit partnereink és a Starkey Hearing Alapítvány továbbra is inspirációkat adnak.

Ma Tlaxcalában vagyunk Mexikóban a Starkey-val, és több mint 500 embert szereltünk fel hallókészülékekkel. Sokan még soha nem hallottak az életükben, mint például a 8 éves Valentin és a 10 éves Cara. Mindig hihetetlen élmény utazni és segíteni másoknak, és ma sem volt ez máshogy!

“Köszönjük, hogy támogatod az LSTN-t! Ezeket az adományokat nem tehettük volna meg a vásárlásod nélkül. Bízunk benne, hogy ha megosztjuk történeteinket az útról, a vásárlók is megértenek minket. Itt van egy videó a kedvenc pillanatokról és erről a hihetetlen napról.”

Bridget Hilton

A második nap összefoglalója Zoya-tól

A Starkey-val történő mexikói utazás második napja talán még hihetetlenebb, mint az első. Több páciens több mint 6 órát utazott, hogy megkaphassa hallókészülékét. Ironikus módon ez pontosan ugyanannyi idő, amennyit az LSTN csapat utazott, hogy meghallgassa őket!

A hallókészülékek csak műanyagból és gumiból készülnek, amelyeket az elemek táplálnak. De ami azután történik – miután a hallókészüléket bekapcsolták -, az tényleg mágikus.

A gyermekek szeme könnyezni kezd, amikor meghallja szerettei hangját. Van aki több tucat év után képes újra hangot hallani és ezek a pillanatok örökre megváltoztatják az emberek életét.

“A zene egy univerzális nyelv, amely mindannyiunkat összeköt. Segítségünkkel más emberek újra képesek hallani a hangot és a zenét, és így egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy egy globális családdá váljunk.”

Zoya Biglary

Legfrissebb az LSTN-től

Az LSTN a Derby és Divat 2019 Fesztiválon

  Újabb fantasztikus helyen mutathattuk be az érdeklődőknek termékeinket, mert megjelenhettünk a Derby és Divat 2019 Fesztiválon. A lóverseny mellett egy csodálatos kalapszépségverseny is az esemény része volt, amelyen LSTN ajándékok is gazdára találtak.Derby...

bővebben

Az LSTN megéri!

  Az LSTN Troubadour fejhallgatóját már sok helyen tesztelték. Most a Buzzfeed végzett egy összehasonlító tesztet pár gyártó modelljével, többek között egy közel 600.000 Ft-os fejhallgatóval is. Az alábbi videóban megnézheted, mi lett az összehasonlítás...

bővebben

LSTN Avalon Fülhallgató Teszt

  Az LSTN egy csodálatos cég, amely kiváló termékek készítése mellett hallássérülteken is segít. Az Avalon fülhallgatójuk célja, hogy az olcsó, műanyag házas fülhallgatóknak állítson megfizethető árú konkurenciát. Nézzük. LSTN AVALON FÜLHALLGATÓ Vágjunk is bele a...

bővebben