Az LSTN megéri!

Szerző: 2019 máj 27Érdekesség

Az LSTN Troubadour fejhallgatóját már sok helyen tesztelték. Most a Buzzfeed végzett egy összehasonlító tesztet pár gyártó modelljével, többek között egy közel 600.000 Ft-os fejhallgatóval is. Az alábbi videóban megnézheted, mi lett az összehasonlítás eredménye. (spoiler veszély: nyertünk! wink)

AZ LSTN MEGÉRI

A BuzzFeed a világ vezető, független digitális média cége, amely cikkeket, kvízeket, érdekességeket és videókat készít. Anyagjaik világszerte több száz millió emberhez jutnak el, tehát mondhatjuk, hogy amit Ők mondanak az embereknek, annak tényleg súlya van. Egy globális hírszervező céget üzemeltetnek – amelynek székhelye New Yorkban van -, és ehhez tartozik egy Los Angeles-i székhelyű szórakoztató stúdió, ahol a világ számos tájára tudósítanak.

De beszéljenek helyettünk inkább Ők. Az alábbi videóban három különböző árfekvésű terméket hasonlítottak össze és arra voltak kíváncsiak, hogy melyiket érdemes a legjobban megvásárolni. (5:31-től láthatjátok az LSTN-t.)

A cikk és a videó eredeti forrása

LSTN TROUBADOUR

Csodálatos hangminőség és időtálló stílus. Készülj fel, hogy úgy hallod majd kedvenc zeneszámaid, mint korábban soha. A Troubadour vezeték nélküli fejhallgató zebrafából készül.

Pin It on Pinterest

Oszd meg másokkal is!

Reméljük érdekes volt a bejegyzés? Oszd meg másokkal is, hogy elolvashassák. Köszönjük!