Az LSTN Kenyában Segített A Hallássérülteken

Szerző: | 2018 ápr 20 | LSTN Hírek

Az LSTN Kenyában segített a hallássérülteken miután keresztülvágott a szafarin. A misszióban több mint 2500 embernek vittük el a hallás ajándékát.

Kenya-info

Az egyik kedvenc részünk minden misszió alatt az amikor zenét mutatunk olyan gyerekek számára, akik még soha nem hallottak. Tény, hogy a mobiltelefonunkra mentett mindenfajta zeneszám lejátszási listája csak ezekre az alkalmakra szól.

Amikor ellátogattunk Eldoret-ba, segítettünk több száz siket gyereknek. Az egyikük volt Erik, aki még soha nem hallott egész életében, ezért örültünk, hogy megmutathattuk neki kedvenc zenéinket. Különösen kedvelte Muse, a U2, Dave Matthews és a Fun zenéjét.

Következő megállónk Kibera volt, amely a legnagyobb nyomornegyed Afrikában, és a második legnagyobb a világon. A legtöbb lakos számára nem elérhető a folyóvíz, a villamos energia és a szennyvízelvezetés, és a várható élettartam Kiberában csak 30 év. Összehasonlításként Kenya más területein ez a szám 54 év. Ennek ellenére Kibera népe reménykedik a változásban és örültek, hogy újra képesek hallani. Éppen ezért indult el az LSTN, hogy a hangot és a zenét összekapcsolja a világgal. A hallás javítja az egyének, családok és közösségek életét világszerte. Kibera minden bizonnyal az egyik legérdekesebb és legegyedülállóbb hely, amit valaha is tapasztaltunk.

Amíg utaztunk az országban, sikerült egy kis időre meglátogatnunk a hihetetlen Maasai Mara Nemzeti Rezervátumon. Megkaptuk a lehetőséget, hogy egy kicsit fotózzunk az új Zebrafa kollekcióhoz zebrákkal, oroszlánokkal, zsiráfokkal, vadállatokkal és még sok mással együtt; mivel a Zebrafa Afrikából származik. A Maasai emberek folyamatosan énekelték nekünk dalaikat bizonyítva, hogy a zene valóban univerzális nyelv. Ennek a csodálatos utazásnak ez volt az egyik leginkább inspiráló pillanata. Az alábbi videóban megmutatjuk néhány kedvenc pillanatunkat – beleértve az oroszlán öngyilkosságot is.

Legfrissebb az LSTN-től

Az LSTN megéri!

  Az LSTN Troubadour fejhallgatóját már sok helyen tesztelték. Most a Buzzfeed végzett egy összehasonlító tesztet pár gyártó modelljével, többek között egy közel 600.000 Ft-os fejhallgatóval is. Az alábbi videóban megnézheted, mi lett az összehasonlítás...

bővebben

LSTN Avalon Fülhallgató Teszt

  Az LSTN egy csodálatos cég, amely kiváló termékek készítése mellett hallássérülteken is segít. Az Avalon fülhallgatójuk célja, hogy az olcsó, műanyag házas fülhallgatóknak állítson megfizethető árú konkurenciát. Nézzük.A cikk elolvasása kb. 5 percAZ LSTN-RŐL Az...

bővebben

Az LSTN az Art&Design Merketen – 2019 március

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Antropos Art and Design Market. A Morrisons2 klub fedett teraszán az LSTN is lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa a közönségnek egyedülálló termékeit.A cikk elolvasása kb. 2 percMI AZ Art&Design Market? 2018...

bővebben