Az LSTN Kenyában Segített A Hallássérülteken

Szerző: | 2018 ápr 20 | LSTN Hírek

Az LSTN Kenyában segített a hallássérülteken miután keresztülvágott a szafarin. A misszióban több mint 2500 embernek vittük el a hallás ajándékát.

Az egyik kedvenc részünk minden misszió alatt az amikor zenét mutatunk olyan gyerekek számára, akik még soha nem hallottak. Tény, hogy a mobiltelefonunkra mentett mindenfajta zeneszám lejátszási listája csak ezekre az alkalmakra szól.

Amikor ellátogattunk Eldoret-ba, segítettünk több száz siket gyereknek. Az egyikük volt Erik, aki még soha nem hallott egész életében, ezért örültünk, hogy megmutathattuk neki kedvenc zenéinket. Különösen kedvelte Muse, a U2, Dave Matthews és a Fun zenéjét.

Következő megállónk Kibera volt, amely a legnagyobb nyomornegyed Afrikában, és a második legnagyobb a világon. A legtöbb lakos számára nem elérhető a folyóvíz, a villamos energia és a szennyvízelvezetés, és a várható élettartam Kiberában csak 30 év. Összehasonlításként Kenya más területein ez a szám 54 év. Ennek ellenére Kibera népe reménykedik a változásban és örültek, hogy újra képesek hallani. Éppen ezért indult el az LSTN, hogy a hangot és a zenét összekapcsolja a világgal. A hallás javítja az egyének, családok és közösségek életét világszerte. Kibera minden bizonnyal az egyik legérdekesebb és legegyedülállóbb hely, amit valaha is tapasztaltunk.

Amíg utaztunk az országban, sikerült egy kis időre meglátogatnunk a hihetetlen Maasai Mara Nemzeti Rezervátumon. Megkaptuk a lehetőséget, hogy egy kicsit fotózzunk az új Zebrafa kollekcióhoz zebrákkal, oroszlánokkal, zsiráfokkal, vadállatokkal és még sok mással együtt; mivel a Zebrafa Afrikából származik. A Maasai emberek folyamatosan énekelték nekünk dalaikat bizonyítva, hogy a zene valóban univerzális nyelv. Ennek a csodálatos utazásnak ez volt az egyik leginkább inspiráló pillanata. Az alábbi videóban megmutatjuk néhány kedvenc pillanatunkat – beleértve az oroszlán öngyilkosságot is.

Legfrissebb az LSTN-től

LSTN Wembley Fülhallgató Teszt

  Az LSTN fülhallgatók különböző faanyagból készülnek, mint az ében, a cseresznye, a zebra, a bambusz vagy a dió. A fül-és fejhallgatók illetve egyéb termékeik csodálatos hangzást kínálnak a csúcstechnológiát alkalmazva. Az LSTN Wembley fülhallgató teszt...

bővebben

LSTN Fillmore Fejhallgató Teszt

  Akarsz egy pompás kis utazós fejhallgatót, ami ráadásul extra külsővel is rendelkezik? A Fillmore fantázia nevű füles kicsi, jó hangú, könnyen szállítható és ráadásul még fából készült a hangszóró házat kapott. Következzen az LSTN Fillmore fejhallgató teszt!...

bővebben

Interjú Bridget Hilton-al Az LSTN Alapítójával

  A fej-és fülhallgatókkal történő zenehallgatás hozzátartozik a napi rutinhoz, sportolás, munkába vagy iskolába menet - illetve sokszor már otthon is. Azonban van a világon 360 millió ember akinek ez inkább csak álom. Ők hallássérültek, akiknek egy egyszerű...

bővebben