fbpx

Az LSTN Hallássérülteknek És Rászorulóknak Segített Kínában

Szerző: | 2018 ápr 19 | LSTN Hírek

Az LSTN hallássérülteknek és rászorulóknak segített Kínában, Kunming városában.

A kínai Yunnan tartomány, több mint 56 etnikai kisebbségnek ad otthont. Mindegyik saját nyelvével, kulturális ruhájával és vallási hagyományaival éli a mindennapokat. Yunnan hihetetlen sokszínűsége jelen volt, amikor a csapat átadta a hallás ajándékát. Ismét megtiszteltetés volt, hogy részesei lehettünk ennek az akciónak.

Kína-info

Egy apa is elutazott a hegyi falusi házából – ahol juhászként dolgozik -, hogy elhozza 10 éves lányát, Longli-t, abban a reményben, hogy segíthetünk neki. Longli halláskárosodással született, és közössége korlátozott erőforrásai miatt nem tudta taníttatni. Ezért Longli-nek soha nem volt lehetősége arra, hogy iskolába járjon. Ennek ellenére Longli megtanulta leírni a nevét, és megtanulta, hogyan olvasson szájról.

Egy rövid videóban megmutatjuk, melyek voltak az utazás legfontosabb elemei. Nézz meg néhány hihetetlen embert, akiken segíteni tudtunk, miközben ott voltunk.

Nagyon szerencsések voltunk, hogy némi időt kaptunk Kunming városának megtekintésére – itt van néhány kedvenc fotónk.

Legfrissebb az LSTN-től

LSTN Black Friday Hét

A black friday hét keretein belül három LSTN termék árát csökkentettük. Ne maradj le róluk, mert tudod; “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- és fülhallgatója!”

bővebben

Az LSTN és az újrahasznosítás

Valószínűleg hallottad és láttad már, hogy minden termékünk előállításához fenntartható, természetes és újrahasznosított anyagokkal dolgozunk. Az LSTN alapvető működéséhez hozzátartozik a bolygónk fenntartható jövőjéhez való gondolkodásmód és cselekedet.

bővebben