fbpx

Az LSTN és a WAMP

Szerző: 2018 dec 23Uncategorized @hu

Sokan teszik fel nekünk a kérdést, hogy miben mások az LSTN termékei. Természetesen lehet érveket sorolni, amelyek kiemelik az amerikai gyártó modelljeit a szokásos fej-és fülhallgatók illetve hangszórók közül, de mi ezt egyszerűbben szoktuk megválaszolni: “A funkciójukon kívül ezek a termékek igazi divatkiegészítők.”

A cikk elolvasása kb. 6 perc

MI A WAMP?

 

A WAMP elnevezés a Vasárnapi Művész Piac rövidítése. Kicsit bővebben, egy dizájn vásár, ahol alapvetően magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel. Egy olyan kiállítás ahol jól megfér egymás mellett a ruha, az ékszer, a kiegészítő, a lakberendezési tárgy, a fotó vagy akár a gasztronómiai finomság. Mindezek mellett a WAMP egy olyan közösségi hely is, ahol találkozhat egymással az alkotó, a vásárló, a fiatal, a családos, a kreatív szakember és az érdeklődő laikus. A WAMP igyekszik megmutatni, hogy a dizájn nem egy elvont művészeti fogalom, hanem egy izgalmas lehetőség, amit bárki becsempészhet a mindennapjaiba. Egy olyan különleges vásár, ahol mindenki ráébredhet, hogy van középút a fast fashion és a luxusmárkák között. Egy hely, ahol bárki felismerheti, hogy a vásárlás nem feltétlenül egy személytelen rohanás, mert ha időt szánunk rá élménnyé válhat. Egy kiállítás, ahol az egyediség érték, és a kézművesség igenis lehet modern és formabontó.

az lstn a wamp kiallitasokon 2018 november es december

AZ LSTN ÉS A WAMP KIÁLLÍTÁS

A kiállításon való részvétel feltétele, hogy a WAMP elbírálja, a termék alkalmazkodik-e a rendezvény szellemiségéhez. Az elbírálás során négy különböző szempont alapján vizsgálják a termékek alkalmasságát: legyen innovatív, minőségi kivitelezésű valamint trendkövető tervezői- és stíluskoncepció szerint készüljön és egységes, ötletes formai megfogalmazású legyen. Bíztunk benne, hogy az LSTN újrahasznosított fából készült, különleges termékei elnyerik a zsűri tetszését. A megfelelően előkészített bemutatkozó anyag elkészülte és elküldése után izgatottan vártuk a visszajelzést. A zsűri pozitív döntése eredményeképpen 2018-ban összesen négy alkalommal mutathattuk meg a WAMP látogatóinak termékeinket és mondhattuk el céljainkat.

AZ LSTN A WAMP FASHION VÁSÁRON

2018. november 25.

Kíváncsian vártuk az első vásárnapot, hiszen ez volt az első olyan rendezvény, ahol igazi fashion környezetben mutathattuk be termékeinket. Ugyan a kezdetektől fogva azt valljuk, hogy az LSTN modelljei nem csak olyan termékek, amelyekkel zenét hallgathatunk vagy telefonálhatunk, hanem igazi divatkiegészítők, kíváncsiak voltunk, hogy egy valóban divat-orientált környezet mit gondol erről. Csodálatos érzés volt, hogy már az első pár órában rengeteg elismerő szót kaptunk. Mindenki dícsérte a termékek minőségét, kidolgozottságát és természetesen hangját is. Bár ez volt az első megjelenésünk a WAMP keretei között, nagyon sok hazai tervező jött oda hozzánk és látott el minket tanácsokkal és tudnivalókkal a vásárral és a látogatókkal kapcsolatban. Fantasztikusan éreztük magunkat, és innen is köszönjük mindenkinek.

az lstn es a wamp 2018 november

AZ LSTN WAMP TAPASZTALATAI

2018. december

Az első WAMP vásárunk után úgy gondoltuk, hogy a karácsony előtti hétvégéken – tehát bronz, ezüst és arany hétvégén is -, folytatjuk az LSTN termékeinek bemutatását a divatrajongók között. Az a gondolat, hogy az amerikai gyártó kiváló tervezésű termékeit a fashion irányába indítsuk el, úgy tűnt nagyon jó ötlet. Fantasztikusak voltak a látogatói visszajelzések, még olyan felhasználóktól is, akik saját bevallásuk szerint egy-egy neves fejhallgató márka termékeit használják. Sőt, olyanokkal is sikerült találkoznunk, akik fanatikus fejhallgató márka rajongók volt. Őket nehéz volt rávenni arra, hogy meghallgassák például a Troubadour fejhallgatót, de amikor sikerült – reméljük nem csak jófejségből -, elismerték, hogy szépen szól. Természetes és helyénvaló az, hogy elismerjük a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, nagy fejhallgató márkák szakmai tapasztalatát és tudását. Éppen ezért volt nagyon jó érzés, amikor egy-egy olyan embertől kaptunk elismerő szavakat, akik zenészként vagy stúdiós szakemberként dolgoznak valahol. Szerencsére ilyenből is jó sokkal találkoztunk.

A WAMP vásárok azonban gondolkodásra is adtak okot. Rendszeres kérdés volt a látogatóktól, hogy a termékek magyar tervezésűek és gyártásúak-e. Erre a válasz egyértelműen az volt, hogy “Nem, ezek egy amerikai gyártó modelljei.” És itt jött a hidegzuhany. Azt tapasztaltuk ugyanis, hogy az első pillantások utáni ámulat és kíváncsiság mellé egy megmagyarázhatatlan csalódottság is kiült az arcokra. Szerencsére ez sohasem jutott ennél tovább, és ezek után továbbra is meghallgatás, beszélgetés és érdeklődés következett, de bennünk kérdések merültek fel. Vajon miért ez a csalódottság? Miért probléma, hogy ezek a csodálatos termékek – amelyek mellé egy hihetetlen társadalmi szerepvállalás is társul -, egy amerikai céghez köthetőek?

az lstn a wamp vasaron 2018 decemberben

Összességében nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy lehetőséget kaptunk a WAMP zsűrijétől arra, hogy megmutathassuk magunkat és a márkát amelyet képviselünk. Karácsonyhoz közeledve egyre több- és több megkeresést kaptunk cégektől arra vonatkozóan, hogy szívesen felvennék palettájukra az LSTN termékeit. Az adventi hétvégék alatt és után sokan döntöttek úgy, hogy meglepik saját magukat vagy éppen szerettüket egy LSTN fejhallgatóval, fülhallgatóval vagy hordozható hangszóróval. Több visszajelzést kaptunk együttműködő partnereinktől is, hiszen náluk is nagyobb lett az érdeklődés a márka termékei iránt. Külön köszönjük mindenkinek a vásárlást az anyacég nevében is, hiszen vásárlásukkal hallássérült embereken is segítettek. 

AMI NEKÜNK TETSZETT

Ez a rendezvény sem múlhatott el úgy, hogy ne keressünk olyan különleges termékeket, amelyeknek köze van a fához. Ez már csak ilyen, a fa szeretete végigköveti életünket.

Az első pillanatban megragadta tekintetünket Kálmán Szilvia munkája. Szilvia ugyanis a vagány Silkwood táskák megálmodója és megalkotója. Azoké a táskáké, amely a lenyűgöző rajzolatú érdes fa és a pihe-puha textil izgalmas összefonódásának eredményei. A valódi fa burkolattal ellátott boríték táskák, kézitáskák és pénztárcák nemcsak a nők, de a férfiak figyelmét is biztosan felkeltik. Az érzés, amikor az ember a kezébe fogja ezeket az igazán egyedi termékeket, leírhatatlan.

silkwood design taskak fabol

Szeretjük a minőségi termékeket, amelyek különlegesek valamiben. Ráadásul Én személy szerint órakedvelő vagyok – bár nem annyira, mint szeretném. Éppen ezért volt fantasztikus élmény találkozni a WeWood termékeivel. A márka egy olasz óraimádó és két öko-tudatos vállalkozó agyszüleménye, amelyek nem mások, mint divatos, ipari nyesedékfából készült karórák. A különleges fákból készült órák nem tartalmaznak semmilyen toxikus vegyszert. A paletta azonban nem merül ki az órákban. Vannak a kínálatban fa és pamut keverékéből készült napszemüvegkeretek, karkötők, hózentrógerek és csokornyakkendők. És mindezek továbbra is fából! Zseniális nem?

weewood orak fabol

Bár a következő márka termékeinek csak a külső borítása készül bambuszból, de a benne rejlő kis üvegcsében sokkal több rejlik. A Scented Up termékei olyan aromaterápiás esszenciák és funkcionális parfümök, amelyek nem csupán kellemes illatúak, de természetes illóolaj hatóanyag tartalmuknak köszönhetően jótékony hatással vannak közérzetünkre, hangulatunkra is. A termékek hazai készítője kizárólag természetes, és egyenként bevizsgált alapanyagokkal dolgozik, amelyek tisztasága megfelel a nemzetközi aromaterápiás elvárásoknak is. A környezet tisztelete a csomagolás tervezésekor is fontos szempont volt, ezért ennek jegyében a kiürült bambusz üvegeket hamarosan újratöltéssel fellehet majd használni.

Tekintsetek meg párat a kiállításokon készült fotókból.

scented up illoolajok
gyerekek is imadtak az lstn fejhallgatokat a wamp kiallitason
lstn fillmore a wamp 2018 vasaron
a kisebbek is kedveltek az lstn hangzasat
meg a probababan is jol nez ki az lstn troubadour
kellemes unnepeket kivan az lstn magyarorszag

A cikket írta: Balogh Zoltán

Legfrissebb az LSTN-től

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben
A zene és a memória

A zene és a memória

A zenének az elmére gyakorolt hatására a közelmúltban megjelent egy kiadvány amely megállapította, hogy a zene az agyunk olyan részében tárolódik, amelyet az Alzheimer-kór vagy a demencia nem érint.

bővebben

Legfrissebb az LSTN-től

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben
A zene és a memória

A zene és a memória

A zenének az elmére gyakorolt hatására a közelmúltban megjelent egy kiadvány amely megállapította, hogy a zene az agyunk olyan részében tárolódik, amelyet az Alzheimer-kór vagy a demencia nem érint.

bővebben