Az LSTN és a Szimpla Fashion

Szerző: 2018 dec 22Rendezvény

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Budapest egyik rendezvénysorozata lehetőséget adott nekünk arra, hogy bemutassuk termékeinket. Olvasd el élménybeszámolónkat a 2018. december 22.-én megrendezett Szimpla Fashion Pop-Up rendezvényről.

A cikk elolvasása kb. 3 perc

MI AZ A SZIMPLA FASHION?

A rendezvény teljes neve Szimpla Budapest fashion-pop up. Ez egy rendezvénysorozat, amelynek az a célja, hogy szélesebb körben ismertebbé tegye a magyar tervezők munkáit itthon és a nemzetközi piacon. A minden hónap utolsó szombatján megrendezett kiállításon a magyar tervezők a minőséget és az egyedi stílust képviselik. A pop up-on megtalálhatóak a legjobb budapesti tervezők munkái, amelyek egyedi tervezésű ruhák, táskák, ékszerek, kozmetikumok, festmények és kerámiák.

És miért Szimpla Fashion? Az elnevezés első része a rendezvény helyszínéül szolgáló Szimpla Kert nevét jelzi, míg a fashion ugye a divatra utal.

AZ LSTN ÉS A SZIMPLA FASHION

Nagyon örültünk, amikor a rendezvény szervezője felhívott minket telefonon, és lehetőséget adott nekünk, hogy a legjobb tervezők között mutassuk be termékeinket. Elmondása szerint az LSTN termékei annyira egyediek és jó minőségűek, hogy a divat iránt fogékony látogatóknak igazi különlegességet nyújtanak. Innen is köszönjük a lehetőséget!  

LSTN A SZIMPLA FASHION-POP UP RENDEZVÉNYEN 

Izgatottan vártuk a rendezvény napját és nagyon készültünk rá. Már az első pillanatban megfogott minket a Szimpla Kert egészen egyedi belső tere. Aki nem ismeri a helyszínt – mint ahogyan mi sem -, annak el kell mondani, hogy a Szimpla története 2001-ben indult. A romkocsma azóta évi majdnem egymillió látogatóval, 200 élő koncerttel, heti zenei programokkal, lezárt utcás eseményekkel, filmfesztiválokkal és még sok más rendezvénnyel büszkélkedhet. Nem túlzás azt állítani, hogy kiváló helyszín a hazai tervezők és munkáik bemutatására, hiszen a milliő varázslatos.

AZ LSTN BEMUTATKOZIK A SZIMPLA FASHION RENDEZVÉNYEN

 

A kellemes hangulatú helyszín tehát elvarázsolt minket, és felkészülten vártuk a látogatókat. A nyitás után azonnal érkeztek is az érdeklődők, akik érdeklődve szemlélték, kézbe fogták és természetesen kipróbálták az LSTN fából készült termékeit. A magyar látogatók mellett sok külföldi vendég is ellátogatott a Szimplába, és sokan egy pohár sör társaságában járták végig a kiállítókat.

Az egyik ilyen látogató – egy németet oktató tanár -, maga volt a nemzetek nagykövete. Beszélgetésünk alatt elmondta, hogy édesapja szerb, míg édesanyja kanadai származású. Hosszú ideig Kínában tanított németet, de most Horvátországban tanít. Mindene az analóg fotózás és ennek a szenvedélynek kapcsán tartózkodik most Magyarországon. Táskájában most is ott lapult egy csodamasina, amelybe még most is tekercses filmet kell berakni. A beszélgetés közben megnézte és meghallgatta az LSTN Troubadour és Fillmore fejhallgatókat. A Fillmore meleg hangzása annyira megtetszett neki, hogy azonnal végighallgatott hét-nyolc különböző zeneszámot a kedvencei közül, majd azt mondta: “Nekem ez most kell!”.

AMI NEKÜNK TETSZETT

Minket a legjobban a L’arbre Design által készített munkák kápráztattak el. Minden ékszerük alapját egy trópusi fafajta képezi, amelyből precíz csiszolási folyamattal csalják elő a gyönyörű, rejtett mintákat. Amikor ezekkel elkészültek, gyanta kiegészítésével teszik teljessé ékszereiket, amelyeket a természet ihlet. Bemutatkozójuk alapján beléjük zárják a tenger korallzátonyait, a havas hegycsúcsok szelét, a mezők vadvirágait, az erdők zöld esszenciáját, olykor pedig fantázia-tájakat építenek a gyantába.

Tekints meg pár fotót a rendezvényről.

Legfrissebb az LSTN-től

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben

Legfrissebb az LSTN-től

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben

Pin It on Pinterest

Oszd meg másokkal is!

Reméljük érdekes volt a bejegyzés? Oszd meg másokkal is, hogy elolvashassák. Köszönjük!