fbpx

Az LSTN És A Starkey Hearing Alapítvány Indonéziában Segített

Szerző: | 2018 ápr 19 | LSTN Hírek

Az LSTN és a Starkey Hearing Alapítvány Indonéziában segített. Az LSTN csapat tagja Zoya röviden beszámol az eltöltött napról és a tapasztalatokról.

A Starkey Hearing Alapítványnak soha sem volt missziója Indonéziában 2015 előtt, és izgatottan vettünk részt az elsőben. Kövesd az LSTN csapat tagját Zoya Biglary-t, aki a világ negyedik legnépesebb nemzetével  kapcsolatos tapasztalatait meséli el.

“Egy 40-es éveiben járó férfival találkoztam, és amikor bekapcsoltam a hallókészülék akkumulátorát, és megkérdeztem tőle, hogy “sama” (azaz megfelelő), sírni kezdett. A velem dolgozó tolmács azt mondta, hogy ez volt az első alkalom, hogy ez az ember valaha is hallott valamit egész életében.”

Zoya Biglary

Hihetetlenül izgatottnak és büszkének éreztem magam, hogy képviselem az LSTN-t a Jakarta-i Starkey Hearing Alapítvány küldetésében. Indonézia fővárosa, Jakarta mindent kínál, amit egy nagyvárostól elvárhatsz, miközben mindegyik sarkon gazdag kulturális hatásokat sugároz.

lstn-jakarta

Jakartában több mint 10 millió ember él, így a világ egyik legnépesebb városa. Sajnálatos módon sok indonéz alacsony keresettel rendelkezik és küzd, hogy a családjuk megfelelően éljen. Az orvosi eszközök – különösen a halláskárosultak számára -, rendkívül drágák.

Reggel érkeztünk a missziós helyszínre, hogy több mint 500 betegnek adhassunk új hallókészüléket. Sokan voltak olyan kisgyermekek, akik még soha nem hallottak. Majdnem mindegyik messziről utazott hozzánk, mert nem tudják maguknak megengedni a hallókészülék megvásárlását.

“Az első hallókészülék felszerelése hihetetlen élmény volt. Figyeltem, amikor egy fiatal lány szeme szinte felgyulladt, amikor először hallotta a hangomat. Akkor nem volt idő elgondolkodni arról, hogy mennyire változott meg az élete, miközben láttam izgatottan futni az anyjához.”

Zoya Biglary

zoya-jakartaban

Többször azon kaptam magam, hogy összezavarodtam. Sok olyan emberrel találkoztam aki élete nagy részét anélkül élte le, hogy hallotta volna szerettei hangját vagy meghallgatott volna egy zeneszámot. Túl könnyű az alapérzékeket természetesnek tekinteni és a jakartai tapasztalatok ezt megmutatták számomra.

Minden vásárlás, minden erőfeszítés az LSTN segítségével egy lépéssel közelebb visz ahhoz, hogy több életet változtassunk meg a zene erején keresztül. Támogatásod annyira hihetetlenül fontos, és köszönjük, hogy az LSTN-nel a hangunk és céljaink része vagy.

jakarta-info

Legfrissebb az LSTN-től

Az LSTN a Derby és Divat 2019 Fesztiválon

  Újabb fantasztikus helyen mutathattuk be az érdeklődőknek termékeinket, mert megjelenhettünk a Derby és Divat 2019 Fesztiválon. A lóverseny mellett egy csodálatos kalapszépségverseny is az esemény része volt, amelyen LSTN ajándékok is gazdára találtak.Derby...

bővebben

Az LSTN megéri!

  Az LSTN Troubadour fejhallgatóját már sok helyen tesztelték. Most a Buzzfeed végzett egy összehasonlító tesztet pár gyártó modelljével, többek között egy közel 600.000 Ft-os fejhallgatóval is. Az alábbi videóban megnézheted, mi lett az összehasonlítás...

bővebben

LSTN Avalon Fülhallgató Teszt

  Az LSTN egy csodálatos cég, amely kiváló termékek készítése mellett hallássérülteken is segít. Az Avalon fülhallgatójuk célja, hogy az olcsó, műanyag házas fülhallgatóknak állítson megfizethető árú konkurenciát. Nézzük. LSTN AVALON FÜLHALLGATÓ Vágjunk is bele a...

bővebben