Az LSTN És A Starkey Hearing Alapítvány Indonéziában Segített

Szerző: | 2018 ápr 19 | LSTN Hírek

Az LSTN és a Starkey Hearing Alapítvány Indonéziában segített. Az LSTN csapat tagja Zoya röviden beszámol az eltöltött napról és a tapasztalatokról.

A Starkey Hearing Alapítványnak soha sem volt missziója Indonéziában 2015 előtt, és izgatottan vettünk részt az elsőben. Kövesd az LSTN csapat tagját Zoya Biglary-t, aki a világ negyedik legnépesebb nemzetével  kapcsolatos tapasztalatait meséli el.

“Egy 40-es éveiben járó férfival találkoztam, és amikor bekapcsoltam a hallókészülék akkumulátorát, és megkérdeztem tőle, hogy “sama” (azaz megfelelő), sírni kezdett. A velem dolgozó tolmács azt mondta, hogy ez volt az első alkalom, hogy ez az ember valaha is hallott valamit egész életében.”

Zoya Biglary

Hihetetlenül izgatottnak és büszkének éreztem magam, hogy képviselem az LSTN-t a Jakarta-i Starkey Hearing Alapítvány küldetésében. Indonézia fővárosa, Jakarta mindent kínál, amit egy nagyvárostól elvárhatsz, miközben mindegyik sarkon gazdag kulturális hatásokat sugároz.

Jakartában több mint 10 millió ember él, így a világ egyik legnépesebb városa. Sajnálatos módon sok indonéz alacsony keresettel rendelkezik és küzd, hogy a családjuk megfelelően éljen. Az orvosi eszközök – különösen a halláskárosultak számára -, rendkívül drágák.

Reggel érkeztünk a missziós helyszínre, hogy több mint 500 betegnek adhassunk új hallókészüléket. Sokan voltak olyan kisgyermekek, akik még soha nem hallottak. Majdnem mindegyik messziről utazott hozzánk, mert nem tudják maguknak megengedni a hallókészülék megvásárlását.

“Az első hallókészülék felszerelése hihetetlen élmény volt. Figyeltem, amikor egy fiatal lány szeme szinte felgyulladt, amikor először hallotta a hangomat. Akkor nem volt idő elgondolkodni arról, hogy mennyire változott meg az élete, miközben láttam izgatottan futni az anyjához.”

Zoya Biglary

Többször azon kaptam magam, hogy összezavarodtam. Sok olyan emberrel találkoztam aki élete nagy részét anélkül élte le, hogy hallotta volna szerettei hangját vagy meghallgatott volna egy zeneszámot. Túl könnyű az alapérzékeket természetesnek tekinteni és a jakartai tapasztalatok ezt megmutatták számomra.

Minden vásárlás, minden erőfeszítés az LSTN segítségével egy lépéssel közelebb visz ahhoz, hogy több életet változtassunk meg a zene erején keresztül. Támogatásod annyira hihetetlenül fontos, és köszönjük, hogy az LSTN-nel a hangunk és céljaink része vagy.

Legfrissebb az LSTN-től

10+1 kérdés és válasz az LSTN-ről

Előző blogbejegyzéseinkben elmondtuk nektek, milyen fantasztikus visszajelzéseket kapunk az LSTN termékekkel kapcsolatban. A következő 10+1 kérdést, szinte kivétel nélkül mindenki feltette már nekünk.A cikk elolvasása kb. 3 percMIÉRT? 2018 utolsó negyedéve elég sűrű...

bővebben

Az LSTN és a WAMP

Sokan teszik fel nekünk a kérdést, hogy miben mások az LSTN termékei. Természetesen lehet érveket sorolni, amelyek kiemelik az amerikai gyártó modelljeit a szokásos fej-és fülhallgatók illetve hangszórók közül, de mi ezt egyszerűbben szoktuk megválaszolni: "A...

bővebben

Az LSTN és a Szimpla Fashion

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Budapest egyik rendezvénysorozata lehetőséget adott nekünk arra, hogy bemutassuk termékeinket. Élménybeszámoló a 2018. december 22.-én megrendezett Szimpla Fashion Pop-Up rendezvényről. A cikk elolvasása kb. 3 perc

bővebben