fbpx

Az LSTN Első Utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal

Szerző: 2018 ápr 19Uncategorized @hu

Az LSTN első utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal, ahol 10.000 embernek segítettünk 2013 augusztusában. Az utazás velük Peruban mély tapasztalat volt, és ez biztosan olyan élmény, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Utazásunk Piura és Chiclayo felé vezetett, Peru északnyugati partján. Piura a legrégebbi spanyol város, melyet 1532-ben alapított Francisco Pizarro. Piura ismert a ceviche-ről, és igazolhatjuk, hogy ez valóban nagyon finom étel. Chiclayo, amely több mint 500.000 embernek ad otthont, a 7. százados Wari Birodalom romjainak közelében épült. Utazásunk alatt volt lehetőségünk megtanulni a különböző helyszínek különböző kultúráinak (és konyháinak) számát.

peru informaciok

“Láttam az arckifejezést, amikor meghallotta, hogy az anyja először mondja: szeretlek. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, és csodálatos dolog, ha valakinek az élete előtted változik meg.”

Bridget Hilton

Alapító

Piura egyik legkedveltebb embere számunkra Maria volt. Az anyukája 18 éves születésnapi meglepetésként szervezte meg a látogatásunkat. Nézd meg a reakcióját, amikor először hallja az édesanyját:

Találkoztunk egy 108 éves nővel, aki már nem is emlékszik rá mióta nem hallott semmit a külvilágból. A család több generációja vette körül amikor újra hallhatta szeretteit és nagyon örült. Ez az élmény kétség nélkül bizonyította, hogy senki sem lehet túl öreg a hallás megtapasztalásához.

Legfrissebb az LSTN-től

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben
A zene és a memória

A zene és a memória

A zenének az elmére gyakorolt hatására a közelmúltban megjelent egy kiadvány amely megállapította, hogy a zene az agyunk olyan részében tárolódik, amelyet az Alzheimer-kór vagy a demencia nem érint.

bővebben