Az LSTN Első Utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal

Szerző: | 2018 ápr 19 | LSTN Hírek

Az LSTN első utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal, ahol 10.000 embernek segítettünk 2013 augusztusában. Az utazás velük Peruban mély tapasztalat volt, és ez biztosan olyan élmény, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Utazásunk Piura és Chiclayo felé vezetett, Peru északnyugati partján. Piura a legrégebbi spanyol város, melyet 1532-ben alapított Francisco Pizarro. Piura ismert a ceviche-ről, és igazolhatjuk, hogy ez valóban nagyon finom étel. Chiclayo, amely több mint 500.000 embernek ad otthont, a 7. százados Wari Birodalom romjainak közelében épült. Utazásunk alatt volt lehetőségünk megtanulni a különböző helyszínek különböző kultúráinak (és konyháinak) számát.

“Láttam az arckifejezést, amikor meghallotta, hogy az anyja először mondja: szeretlek. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, és csodálatos dolog, ha valakinek az élete előtted változik meg.”

Bridget Hilton

Alapító

Piura egyik legkedveltebb embere számunkra Maria volt. Az anyukája 18 éves születésnapi meglepetésként szervezte meg a látogatásunkat. Nézd meg a reakcióját, amikor először hallja az édesanyját:

Találkoztunk egy 108 éves nővel, aki már nem is emlékszik rá mióta nem hallott semmit a külvilágból. A család több generációja vette körül amikor újra hallhatta szeretteit és nagyon örült. Ez az élmény kétség nélkül bizonyította, hogy senki sem lehet túl öreg a hallás megtapasztalásához.

Legfrissebb az LSTN-től

10+1 kérdés és válasz az LSTN-ről

Előző blogbejegyzéseinkben elmondtuk nektek, milyen fantasztikus visszajelzéseket kapunk az LSTN termékekkel kapcsolatban. A következő 10+1 kérdést, szinte kivétel nélkül mindenki feltette már nekünk.A cikk elolvasása kb. 3 percMIÉRT? 2018 utolsó negyedéve elég sűrű...

bővebben

Az LSTN és a WAMP

Sokan teszik fel nekünk a kérdést, hogy miben mások az LSTN termékei. Természetesen lehet érveket sorolni, amelyek kiemelik az amerikai gyártó modelljeit a szokásos fej-és fülhallgatók illetve hangszórók közül, de mi ezt egyszerűbben szoktuk megválaszolni: "A...

bővebben

Az LSTN és a Szimpla Fashion

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Budapest egyik rendezvénysorozata lehetőséget adott nekünk arra, hogy bemutassuk termékeinket. Élménybeszámoló a 2018. december 22.-én megrendezett Szimpla Fashion Pop-Up rendezvényről. A cikk elolvasása kb. 3 perc

bővebben