Az LSTN Első Utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal

Szerző: | 2018 ápr 19 | LSTN Hírek

Az LSTN első utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal, ahol 10.000 embernek segítettünk 2013 augusztusában. Az utazás velük Peruban mély tapasztalat volt, és ez biztosan olyan élmény, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Utazásunk Piura és Chiclayo felé vezetett, Peru északnyugati partján. Piura a legrégebbi spanyol város, melyet 1532-ben alapított Francisco Pizarro. Piura ismert a ceviche-ről, és igazolhatjuk, hogy ez valóban nagyon finom étel. Chiclayo, amely több mint 500.000 embernek ad otthont, a 7. százados Wari Birodalom romjainak közelében épült. Utazásunk alatt volt lehetőségünk megtanulni a különböző helyszínek különböző kultúráinak (és konyháinak) számát.

“Láttam az arckifejezést, amikor meghallotta, hogy az anyja először mondja: szeretlek. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, és csodálatos dolog, ha valakinek az élete előtted változik meg.”

Bridget Hilton

Alapító

Piura egyik legkedveltebb embere számunkra Maria volt. Az anyukája 18 éves születésnapi meglepetésként szervezte meg a látogatásunkat. Nézd meg a reakcióját, amikor először hallja az édesanyját:

Találkoztunk egy 108 éves nővel, aki már nem is emlékszik rá mióta nem hallott semmit a külvilágból. A család több generációja vette körül amikor újra hallhatta szeretteit és nagyon örült. Ez az élmény kétség nélkül bizonyította, hogy senki sem lehet túl öreg a hallás megtapasztalásához.

Legfrissebb az LSTN-től

LSTN Wembley Fülhallgató Teszt

  Az LSTN fülhallgatók különböző faanyagból készülnek, mint az ében, a cseresznye, a zebra, a bambusz vagy a dió. A fül-és fejhallgatók illetve egyéb termékeik csodálatos hangzást kínálnak a csúcstechnológiát alkalmazva. Az LSTN Wembley fülhallgató teszt...

bővebben

LSTN Fillmore Fejhallgató Teszt

  Akarsz egy pompás kis utazós fejhallgatót, ami ráadásul extra külsővel is rendelkezik? A Fillmore fantázia nevű füles kicsi, jó hangú, könnyen szállítható és ráadásul még fából készült a hangszóró házat kapott. Következzen az LSTN Fillmore fejhallgató teszt!...

bővebben

Interjú Bridget Hilton-al Az LSTN Alapítójával

  A fej-és fülhallgatókkal történő zenehallgatás hozzátartozik a napi rutinhoz, sportolás, munkába vagy iskolába menet - illetve sokszor már otthon is. Azonban van a világon 360 millió ember akinek ez inkább csak álom. Ők hallássérültek, akiknek egy egyszerű...

bővebben