Az LSTN Első Utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal

Szerző: | 2018 ápr 19 | LSTN Hírek

Az LSTN első utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal, ahol 10.000 embernek segítettünk 2013 augusztusában. Az utazás velük Peruban mély tapasztalat volt, és ez biztosan olyan élmény, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Utazásunk Piura és Chiclayo felé vezetett, Peru északnyugati partján. Piura a legrégebbi spanyol város, melyet 1532-ben alapított Francisco Pizarro. Piura ismert a ceviche-ről, és igazolhatjuk, hogy ez valóban nagyon finom étel. Chiclayo, amely több mint 500.000 embernek ad otthont, a 7. százados Wari Birodalom romjainak közelében épült. Utazásunk alatt volt lehetőségünk megtanulni a különböző helyszínek különböző kultúráinak (és konyháinak) számát.

Peru-információk

“Láttam az arckifejezést, amikor meghallotta, hogy az anyja először mondja: szeretlek. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, és csodálatos dolog, ha valakinek az élete előtted változik meg.”

Bridget Hilton

Alapító

Piura egyik legkedveltebb embere számunkra Maria volt. Az anyukája 18 éves születésnapi meglepetésként szervezte meg a látogatásunkat. Nézd meg a reakcióját, amikor először hallja az édesanyját:

Találkoztunk egy 108 éves nővel, aki már nem is emlékszik rá mióta nem hallott semmit a külvilágból. A család több generációja vette körül amikor újra hallhatta szeretteit és nagyon örült. Ez az élmény kétség nélkül bizonyította, hogy senki sem lehet túl öreg a hallás megtapasztalásához.

Legfrissebb az LSTN-től

Az LSTN megéri!

  Az LSTN Troubadour fejhallgatóját már sok helyen tesztelték. Most a Buzzfeed végzett egy összehasonlító tesztet pár gyártó modelljével, többek között egy közel 600.000 Ft-os fejhallgatóval is. Az alábbi videóban megnézheted, mi lett az összehasonlítás...

bővebben

LSTN Avalon Fülhallgató Teszt

  Az LSTN egy csodálatos cég, amely kiváló termékek készítése mellett hallássérülteken is segít. Az Avalon fülhallgatójuk célja, hogy az olcsó, műanyag házas fülhallgatóknak állítson megfizethető árú konkurenciát. Nézzük.A cikk elolvasása kb. 5 percAZ LSTN-RŐL Az...

bővebben

Az LSTN az Art&Design Merketen – 2019 március

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Antropos Art and Design Market. A Morrisons2 klub fedett teraszán az LSTN is lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa a közönségnek egyedülálló termékeit.A cikk elolvasása kb. 2 percMI AZ Art&Design Market? 2018...

bővebben