Az LSTN Első Utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal

Szerző: | 2018 ápr 19 | LSTN Hírek

Az LSTN első utazása Peruba a Starkey Hearing Alapítvánnyal, ahol 10.000 embernek segítettünk 2013 augusztusában. Az utazás velük Peruban mély tapasztalat volt, és ez biztosan olyan élmény, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Utazásunk Piura és Chiclayo felé vezetett, Peru északnyugati partján. Piura a legrégebbi spanyol város, melyet 1532-ben alapított Francisco Pizarro. Piura ismert a ceviche-ről, és igazolhatjuk, hogy ez valóban nagyon finom étel. Chiclayo, amely több mint 500.000 embernek ad otthont, a 7. százados Wari Birodalom romjainak közelében épült. Utazásunk alatt volt lehetőségünk megtanulni a különböző helyszínek különböző kultúráinak (és konyháinak) számát.

Peru-információk

“Láttam az arckifejezést, amikor meghallotta, hogy az anyja először mondja: szeretlek. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, és csodálatos dolog, ha valakinek az élete előtted változik meg.”

Bridget Hilton

Alapító

Piura egyik legkedveltebb embere számunkra Maria volt. Az anyukája 18 éves születésnapi meglepetésként szervezte meg a látogatásunkat. Nézd meg a reakcióját, amikor először hallja az édesanyját:

Találkoztunk egy 108 éves nővel, aki már nem is emlékszik rá mióta nem hallott semmit a külvilágból. A család több generációja vette körül amikor újra hallhatta szeretteit és nagyon örült. Ez az élmény kétség nélkül bizonyította, hogy senki sem lehet túl öreg a hallás megtapasztalásához.

Legfrissebb az LSTN-től

LSTN Black Friday Hét

A black friday hét keretein belül három LSTN termék árát csökkentettük. Ne maradj le róluk, mert tudod; “Nem lehet mindenkinek LSTN fej- és fülhallgatója!”

bővebben

Az LSTN és az újrahasznosítás

Valószínűleg hallottad és láttad már, hogy minden termékünk előállításához fenntartható, természetes és újrahasznosított anyagokkal dolgozunk. Az LSTN alapvető működéséhez hozzátartozik a bolygónk fenntartható jövőjéhez való gondolkodásmód és cselekedet.

bővebben

Ismerkedés az anyagokkal: bambusz

A bambusz sokkal tartósabb, mint a műanyag vagy más szintetikus anyag, ezért használjuk a fülhallgatóinkhoz. Mit jelent ez pontosan? Többek között azt, hogy megfelelő odafigyelés mellett, ezeket a fülhallgatókat sokkal tovább tudod használni.

bővebben