fbpx

Az LSTN a Derby és Divat 2019 Fesztiválon

Szerző: 2019 Júl 3Uncategorized @hu

Újabb fantasztikus helyen mutathattuk be az érdeklődőknek termékeinket, mert megjelenhettünk a Derby és Divat 2019 Fesztiválon. A lóverseny mellett egy csodálatos kalapszépségverseny is az esemény része volt, amelyen LSTN ajándékok is gazdára találtak.

Derby

Egyértelműen kijelenthető, hogy ez volt az év legfantasztikusabb lóverseny eseménye. A Derby szó minden zsoké, hajtó és tréner álma. Derbyt nyerni egy semmihez sem hasonlítható érzés. Minden szakember azért dolgozik a Kincsem Parkban, hogy legalább életében egyszer Derbyt nyerjen, hiszen a világon mindenhol a Derby a legrangosabb verseny.

A három napon keresztül tartó verseny első napján a számos ügető- és agárverseny mellett – a nap csúcspontja az Agár Derby volt, amelyben a leggyorsabb hat angol agár állt starthoz. A második napon az ügető lovaké volt a főszerep, hiszen ekkor került megrendezésre a legjobb hazai négyéves ügetők versenye és a Citroën Celeb Derby, közismert személyekkel a sulkyban. A harmadik napon futották a 2. Civil Derbyt, ahol a tavalyihoz hasonlóan öt szerencsés néző vagy lóversenyrajongó hajtott egy kétszemélyes kocsiban, profi segítséggel teltház előtt. A nap csúcspontja azonban az angol telivérek ünnepe volt, hiszen ekkor került megrendezésre – immár 97. alkalommal -, a Magyar Derby.

Divat

A Derby mellett természetesen a divat is helyet kapott, hiszen a lóverseny igazi otthonában Angliában ez egy régi hagyomány. Amíg a férfiak izgulnak a lovakért – és azért, hogy ne veszítsék el pénzüket a fogadáson – a hölgyek egy kalapfesztiválon – inkább kalapszépségversenyen vesznek részt. Ezt a hagyományt igyekszik a legrangosabb magyar lóverseny kultúrájába becsempészni a Hajnalka Tórizs Head Couture.

A szervező Tórizs Hajnalka – aki minket is meghívott a rendezvényre, mint kiállító – több évtizede készít fejdíszeket. Önálló márkaként 2018-ban debütált nagy sikerrel saját bemutatóival, számos exkluzív eseményen. Alkotásait számos híresség viselte és viseli azóta is. Kreációi az elegancia és a kézművesség fúziójából születnek, amelyeket az antik horgolt csipkéből készült alkotások és a modern letisztult félkalapok, fejdíszek jellemzik. Folyamatosan kutatja az új anyagokban rejlő lehetőségeket, mindig újra gondolva és újra hasznosítva azokat. Igényesen kialakított fejfedői egyediek, mindegyikből csak egy darabot készít.
Hajnalka segít a hölgyeknek megtalálni a személyiségéhez és az alkalomhoz legjobban illő „fejékszert”.

Az LSTN a Derby és Divat 2019 Fesztiválon

A rendezvény három napja alatt a fő sátorban a látogatók megtekinthették és kipróbálhatták az LSTN termékeit. Fantasztikus élmény volt Számunkra, hogy sok embernek okozhattunk örömöt. A Troubadour fejhallgatónk ugyanis mosolyt csalt a látogatók arcára. Annyira jó látni, ahogyan az emberek kicsit félve felteszik a fejükre ezt az igazi, újrahasznosított fából készült fejhallgatót, rövid ideig hallgatják az éppen futó zeneszámot, majd leemelik a fejükről és csak annyit mondanak széles mosollyal: “Wooow!”

A mi szempontunkból azonban nem csak ezek az élmények voltak meghatározóak, hanem a Divat és kalapszépségverseny is. Összesen hat kategóriában lehetett nevezni a versenyre amelyek a Lady Derby, Mr Derby, Little Derby, legszebb kalap, legkorhűbb viselet és a legfantáziadúsabb öltözet volt. Ebből három kategória győztese egy-egy LSTN termékkel lett gazdagabb. Egy zebrafából készült Fillmore fejhallgatót kapott a Lady Derby és a Mr Derby, míg a Little Derby szombati és vasárnapi nyertesei egy-egy bambuszból készült Avalon fülhallgatót kapott a sok más ajándék mellé.

lstn troubadour divat es derby 2019
lstn fillmore fejhallgatot kapott mr derby 2019
lstn bolt divat es derby 2019
lstn troubadour fejhallgatok divat es derby 2019
hangzas es stilus divat es derby 2019
lstn fulhallgatok derby es divat 2019

Frissítés

Pár nappal az esemény után kaptam egy üzenetet az egyik Little Derby nyertestől. Az alábbi képen ők láthatóak és az édesanya a következőket írta:

“Szeretnénk utólag megköszönni Lelle kislányom nevében a szép ajándékot, amit a Little Derby díjazottjaként Önöktől kapott. Most, hogy neki is lett fülese (nem is akármilyen, hanem a családban most övé a legszebb darab), nagyon nagylánynak érzi magát laughing. Köszönjük szépen a nevében is!”

lstn avalon fulhallgatot kapott ajandekba a little derby nyertese
lightning bolt grey horiz png