Az LSTN a Derby és Divat 2019 Fesztiválon

Szerző: 2019 júl 3Rendezvény

Újabb fantasztikus helyen mutathattuk be az érdeklődőknek termékeinket, mert megjelenhettünk a Derby és Divat 2019 Fesztiválon. A lóverseny mellett egy csodálatos kalapszépségverseny is az esemény része volt, amelyen LSTN ajándékok is gazdára találtak.

Derby

Egyértelműen kijelenthető, hogy ez volt az év legfantasztikusabb lóverseny eseménye. A Derby szó minden zsoké, hajtó és tréner álma. Derbyt nyerni egy semmihez sem hasonlítható érzés. Minden szakember azért dolgozik a Kincsem Parkban, hogy legalább életében egyszer Derbyt nyerjen, hiszen a világon mindenhol a Derby a legrangosabb verseny.

A három napon keresztül tartó verseny első napján a számos ügető- és agárverseny mellett – a nap csúcspontja az Agár Derby volt, amelyben a leggyorsabb hat angol agár állt starthoz. A második napon az ügető lovaké volt a főszerep, hiszen ekkor került megrendezésre a legjobb hazai négyéves ügetők versenye és a Citroën Celeb Derby, közismert személyekkel a sulkyban. A harmadik napon futották a 2. Civil Derbyt, ahol a tavalyihoz hasonlóan öt szerencsés néző vagy lóversenyrajongó hajtott egy kétszemélyes kocsiban, profi segítséggel teltház előtt. A nap csúcspontja azonban az angol telivérek ünnepe volt, hiszen ekkor került megrendezésre – immár 97. alkalommal -, a Magyar Derby.

Divat

A Derby mellett természetesen a divat is helyet kapott, hiszen a lóverseny igazi otthonában Angliában ez egy régi hagyomány. Amíg a férfiak izgulnak a lovakért – és azért, hogy ne veszítsék el pénzüket a fogadáson – a hölgyek egy kalapfesztiválon – inkább kalapszépségversenyen vesznek részt. Ezt a hagyományt igyekszik a legrangosabb magyar lóverseny kultúrájába becsempészni a Hajnalka Tórizs Head Couture.

A szervező Tórizs Hajnalka – aki minket is meghívott a rendezvényre, mint kiállító – több évtizede készít fejdíszeket. Önálló márkaként 2018-ban debütált nagy sikerrel saját bemutatóival, számos exkluzív eseményen. Alkotásait számos híresség viselte és viseli azóta is. Kreációi az elegancia és a kézművesség fúziójából születnek, amelyeket az antik horgolt csipkéből készült alkotások és a modern letisztult félkalapok, fejdíszek jellemzik. Folyamatosan kutatja az új anyagokban rejlő lehetőségeket, mindig újra gondolva és újra hasznosítva azokat. Igényesen kialakított fejfedői egyediek, mindegyikből csak egy darabot készít.
Hajnalka segít a hölgyeknek megtalálni a személyiségéhez és az alkalomhoz legjobban illő „fejékszert”.

Az LSTN a Derby és Divat 2019 Fesztiválon

A rendezvény három napja alatt a fő sátorban a látogatók megtekinthették és kipróbálhatták az LSTN termékeit. Fantasztikus élmény volt Számunkra, hogy sok embernek okozhattunk örömöt. A Troubadour fejhallgatónk ugyanis mosolyt csalt a látogatók arcára. Annyira jó látni, ahogyan az emberek kicsit félve felteszik a fejükre ezt az igazi, újrahasznosított fából készült fejhallgatót, rövid ideig hallgatják az éppen futó zeneszámot, majd leemelik a fejükről és csak annyit mondanak széles mosollyal: “Wooow!”

A mi szempontunkból azonban nem csak ezek az élmények voltak meghatározóak, hanem a Divat és kalapszépségverseny is. Összesen hat kategóriában lehetett nevezni a versenyre amelyek a Lady Derby, Mr Derby, Little Derby, legszebb kalap, legkorhűbb viselet és a legfantáziadúsabb öltözet volt. Ebből három kategória győztese egy-egy LSTN termékkel lett gazdagabb. Egy zebrafából készült Fillmore fejhallgatót kapott a Lady Derby és a Mr Derby, míg a Little Derby szombati és vasárnapi nyertesei egy-egy bambuszból készült Avalon fülhallgatót kapott a sok más ajándék mellé.

Frissítés

Pár nappal az esemény után kaptam egy üzenetet az egyik Little Derby nyertestől. Az alábbi képen ők láthatóak és az édesanya a következőket írta:

“Szeretnénk utólag megköszönni Lelle kislányom nevében a szép ajándékot, amit a Little Derby díjazottjaként Önöktől kapott. Most, hogy neki is lett fülese (nem is akármilyen, hanem a családban most övé a legszebb darab), nagyon nagylánynak érzi magát laughing. Köszönjük szépen a nevében is!”

Pin It on Pinterest

Oszd meg másokkal is!

Reméljük érdekes volt a bejegyzés? Oszd meg másokkal is, hogy elolvashassák. Köszönjük!