fbpx

Hangzás + Stílus + Újrahasznosítás + Jótékonyság = LSTN Avalon

Az Avalon fülhallgatót az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy csodálatos hangminőséget és különleges megjelenést biztosítson Számodra, magas árcédula nélkül.

A csodálatos hangminőség érdekében a hangszórókat egyedileg készítjük és elektroakusztikusan teszteljük. Ráadásul a különleges bambusz hangszóró ház hozzájárul a kristálytiszta hanghoz, hiszen – a műanyaggal szemben, amely felerősíti – csökkenti a nem kívánt rezonanciákat és visszaverődéseket. 

Az LSTN Avalon különleges bambusz háza azonban nem csak a hangok tisztasága miatt szükséges. Az összes fülhallgatót a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük. Valódi bambuszt használunk a különleges megjelenés érdekében, zaj- és gubancolódásmentes kialakítású kábelt és nem toxikus szilikont a legmagasabb szintű kényelem érdekében.

Az Avalon Különlegessége

Hangzás

Egyedileg gyártjuk, hangoljuk és elektro-akusztikusan teszteljük meghajtóinkat. A fa burkolat pedig jelentősen csökkenti a házon belül kialakuló rezonanciákat és visszaverődéseket, amely kristálytiszta hangzást eredményez.

AVALON Fülhallgató Bambuszból

Stílus

Mivel valódi fát használunk – a fa erezetéből adódóan -, minden termékünk teljesen egyedülálló. Soha nem találhatsz még egy ugyanolyan darabot, éppen ezért a fotókon is csak reprezentatív mintát láthatsz.

AVALON Fülhallgató Bambuszból
Újrahasznosítás

Újrahasznosítás

Minden termékünk újrahasznosított alapanyagokból – fából, alumíniumból, műanyagból, vegán bőrből és nem toxikus szilikonból – készül. Nem sorozatgyártásban készülnek, ezért nem kaphatóak folyamatosan.

AVALON Fülhallgató Bambuszból
Jótékonyság

Jótékonyság

Minden eladott datab egy újabb hallókészülékkel segíti a rászorulókat partnerünk, a Starkey Hearing Alapítvány közreműködésével. Mi az LSTN eddig több mint 30.000 embernek segítettünk világszerte.

Az LSTN bevételei hallássérülteken segítenek

Avalon Vásárlói Vélemények

Az Avalon igazi meglepetés. Fantasztikus a hangja és jó érzés, hogy megfelelően illeszkedik a fülembe és kizárja a külső zajokat.

Szeretem ezeket a fülhallgatókat, nagyon szép a hangjuk. Apple után váltottam mert elegem lett a silány kábelminőségből.

Az esti kutyasétáltatáshoz szoktam használni és nagyon meg vagyok elégedve. Jól működik a zenehallgatás és a telefonálás is.

Legyen a Tiéd akár már holnap!

A megemelkedett kereslet miatt készletünk végéhez közeledünk. A következő beérkezés ideje attól függ, hogy a gyártáshoz sikerül-e megfelelő mennyiségű fa alapanyagot beszerezni, hogy újrahasznosítva feldolgozzuk.

Rendeld meg még ma hiszen tudod; nem lehet mindenkinek LSTN Avalon fülhallgatója!

Avalon

Eleged van az olcsó és rossz hangzású fülhallgatókból, amelyek hamar tönkremennek és kényelmetlenek a fülednek? Az LSTN Avalon fülhallgató egyedi meghajtói és a bambusz burkolat garantálja Számodra a tiszta hangzást. Ráadásul a puha, cserélhető fülgumikkal a füled sem fog fájni még hosszabb használat során sem.

Ára: 17.900 Ft

Szállítás egész Magyarország területén 1-2 munkanapon belül. Szállítás díj csak 990 Ft.

Az akciós árból további kedvezmény már nem érvényesíthető!

Avalon fülhallgató