Az LSTN az Art&Design Merketen – 2019 március

Szerző: 2019 márc 12Rendezvény

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Antropos Art and Design Market. A Morrisons2 klub fedett teraszán az LSTN is lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa a közönségnek egyedülálló termékeit.

A cikk elolvasása kb. 2 perc

MI AZ Art&Design Market?

2018 októberében került először megrendezésre ez a különleges hangulatú vásár és kiállítás. A kiállítók között számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös, ékszer készítő, festő, grafikus, digitális alkotó munkájával ismerkedhetett meg a nagyközönség. A rendezvény különlegessége, hogy a tervezőkkel találkozva sokkal több információt lehet megtudni a kiállított munkák hátteréről, hiszen itt az alkotó tudja elmondani egy-egy ruháról, design munkáról, alkotásról, hogyan készült és milyen anyagok felhasználásával.

Így sokkal közelebbről ismerhetjük meg a terméket, mint egy általános bolt polcáról leemelve egy terméket.

AZ LSTN ÉS AZ ART&DESIGN MARKET

A 15 éves kulturális online magazin, az Antropos.hu álmodta életre azt az Art & Design Market elnevezésű eseményt, ami tulajdonképpen egy kiállítással egybekötött vásár. Egy olyan különleges vásár, ahol több tucatnyi művész és kiállító vonul fel, hogy megmutatkozzon, és lehetőséget biztosítson arra, hogy alkotásaikat megvásárolhassa az odalátogató közönség. 

Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy ennek a kiváló rendezvénynek a keretein belül mutathatjuk meg, hogy miről is szól az LSTN.

Art and Design 2019 Március

Ismét nagyon készültünk a rendezvényre, hiszen egy új környezetben mutathattuk be márkánkat és termékeinket. Nem kellett sokáig várni arra, hogy a látogatók figyelmét felkeltse az LSTN. Nem kellett sokáig várni az első látogatókra, akik az összes eddigi rendezvényünkhöz hasonlóan reagáltak fej- és fülhallgatóinkra. Láthatóan nagyon tetszettek nekik az igazi faburkolattal készült termékek, és amikor arra kértük őket, hogy hallgassák meg például a Troubadour fejhallgatót, örömmel tették. A hely sokat dobott a hangulaton, így többen a fejhallgatóval a fejükön perdültek táncra.

Az Art&Design-ra is jellemző, hogy sok külföldivel találkoztunk. Találkoztunk franciákkal, angolokkal, de kínai turistákkal és nálunk tanuló japánokkal is.

A legemlékezetesebb látogató egy pár napra Magyarországra látogató lengyel hölgy volt. Kitágult pupillákkal hosszú másodperceken keresztül állt az asztalunk előtt és hiába szólítottuk meg, hogy jöjjön közelebb, meg sem mozdult. Miután feleszmélt, közelebb jött az asztalhoz és tört magyarsággal elkezdte dícsérni nekünk a termékeket. Ugyan az időt nem mértük, de legalább két percen keresztül mondta el szebbnél szebb gondolatait az LSTN egyedi megjelenésű, fa fejhallgatóiról, fülhallgatóiról és faburkolatú hangszórójáról. A meghallgatás után kérlelni kezdett minket, hogy minél előbb menjünk el Lengyelországba és keressünk pár viszonteladó partnert, hogy ott is elérhetőek legyenek a termékek.

“Ezek annyira mások, mint a boltokban megvásárolható darabok. Az összes ugyanúgy néz ki, csak a márka jelölés más. Ráadásul mindegyik műanyag.” – mondta.

A rendezvény közepén az M5 híradó stábja jelent meg és készített interjút az Art and Design szervezőjéval. A kameraman körbejárta a rendezvényt és nálunk is elidőzött egy rövid ideig. Legnagyobb meglepetésünkre az esti híradóban történő bejátszásban elég sok helyen láthatóak voltak az LST termékei, amely nagy örömmel töltött el minket. Innen is nagyon köszönjük!

A videót még nem kaptuk meg a híradó stábjától, de a következő linken megtekinthető az adás, amelyben 10:45-től kezdődik a bejátszás.

Az adás megtekinthető ezen a linken.

A következő Art&Design időpontja Április 13. lesz, amelyre várunk mindenkit! Addig is nézzetek meg pár fotót a rendezvényről.

A cikket írta: Balogh Zoltán

Legfrissebb az LSTN-től

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben

Legfrissebb az LSTN-től

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

Hogyan használd a zenét stresszoldáshoz

A zene, mint stresszoldó eszköz egyik nagy előnye, hogy a szokásos tevékenységek közben is használható. Ráadásul csökkenti a napi stresszt. Így valójában a rendkívül elfoglalt emberek napi ütemezésébe is belefér.

bővebben

Pin It on Pinterest

Oszd meg másokkal is!

Reméljük érdekes volt a bejegyzés? Oszd meg másokkal is, hogy elolvashassák. Köszönjük!